- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
-
- Konu Sahibi derdime derman
annem neden istemeye gelmiyolar diye kafamı yiyen biri 4 aylık sevgilim ve 8 ay sonra düğün olmasına rağmen. ben kırılcağını sanmam
Hevesle alakali oldugunu sanmam.hevesli olan once isteme yapar.tek çocukları erkek arkadaşım olduğu için çok hevesliler
Çöpü çöpü getirmesindense hiçbirşey getirmemesi daha iyi emin olVay arkadas benim kaynana istemeye bohca bile getirmedi kaldi ki yemek takimi
istemede evet takılmayabilir ama büyük nişan yapmıycaz istemede de takmak istiyorlar. istemeden sonra ellerinde bol para olsun istiyorlar aslındaama işte isteme neden bu kadar geçe bırakılıyor ki.
siz bilirsiniz.
tek sorununuz onların alışverişi yapması ise, teklif eden onlar, siz istemiyorsunuz sonuçta, bence sorun olmaz onların daha fazla alışveriş yapmaları.
sizin de elinizde birikmişiniz olursa size kalan kısmını normalde yapacağınızdan daha iyi yaparsınız.
erkek arkadaşım beğendiğini attı ama bu olsun demediler ki. orda bile gelinim beğensin o kullancak demiş. ben karışmak olarak göremedim.Hevesle alakali oldugunu sanmam.hevesli olan once isteme yapar.
Bu karismak.senin takacagin gerdanligi begenip sana fotograf atan yarin bak begendiklerimi almadi kendi begendi diyecektir.
Isteme olur yuzuk olur sonra aile destekte olacaksa disardan olur aliverise aile gelmesi gereksiz.
Bana gore elbette.
Illa onlarla gideceksiniz odemesini sizin yapmanizi tavsiye ederim
yani çoğu şeyimi kendim yapıcam çalışarak. belki de yükümü hafifletmek istiyor olabilirler.Eger durumunuz kotu ise belkide gercekten yardim etmek istiyordur.Belli ki erkek tarafinin durumu musait yapsinlar.Ben bir igne bile istemedim .Yinede kiymetim yok.Bosver yapsinlar
Anladım canım. takıları da ben hiç şunu alın demedim. hepsine kendilerini karar verdiler. her şeyi de düşünmüşler zaten. umarım ilerde laf olmaz :)
istemede evet takılmayabilir ama büyük nişan yapmıycaz istemede de takmak istiyorlar. istemeden sonra ellerinde bol para olsun istiyorlar aslında
kapinin onun de mi :) oda ayri tuhafmis :)Bana da bohça getirmedi. Kapımızın önüne geldiklerinde eşime oğlum bohça mı alsaydık demiş
Eşim de anne şimdi mı söylüyorsun bu işleri bilen sensin ben bilmiyorum demiş yavrum ya :)))
ayy böylesi zor canım. alsan bi türlü almasan bi türlüVallahi ben de tek bir seyin bile lafini etmedim, ailem de... iste kendileri dusunmusler dedim sagolsunlar.
Oyle olmuyor sonradan.
Neyse bana bir gram altin bile almisliklari takmisliklari yok suan sonuc olarak. 6 yillik evliyim.
Kadin hala geri verdigim setin lafini ediyor. Ben onu bir ev parasina aldim simdi altin da degerlendi bu bilmem ne kadar eder falan. Sanki set bende...
Bu yuzden en azindan siz almaya niyetli oldugunuzu gosterin de sonradan lafini etmesinler. 3 kurusluk mal alirlar. Omur boyu trilyonluk trip yaparlar.
Hala bebegime koli koli kiyafet yollar kayinvalide hanim kisisi. Ben de var diye bi daha almam. Hep onlari giydiririm. "Cocuga bi kiyafet bile almadilar benim aldiklarim olmasa cocuk sefil olacak" diyor.
Bebegin 7 kapili gardrobu var hepsini o aldi yolladi. (Benim bunun 5te biri ancakdir) Ne yapayim israfi sevmem bunlar varken bir zibin olsun gidip almadim. Gerek yok cunku. Ama o farkli yonden gormeyi seviyor.
Konunuzu dagittim belki ama insallah sizin kayinvalide bizi yaniltir da sizi hos tutar. Ama genelde lafini edebilmek icin yapiyorlar.
umarım öyle olmaz :))Ayy ruhum daraldı. Nasıl müsade ettiniz ? Ben olsam büyük kavga cikarirdim ya. Benim kullanacağım eşyaya dolaylıda olsa karar veremezler. Belki ben farklı bir markadan beğendim,olamaz mı ? Böyle giderse her şeyi önce onlar seçecek sonra da size secenek sunacaklar. Simdilik bu durum hoş geliyor olabilir ama bana kalırsa müsade etmeyin. ''Ben x markadan beğenmiştim ona bakalım olmazsa bunu alırız'' diyip geçiştirin. Ve mümkün olduğunca nisanlinizla başbaşa gitmeye çalışın.
Birlikte gidin ama ödemeyi siz yapın
Israr ederse sizinde alacağnız şeyler var bunu ben alayım kız çeyizi bu deyin
Bakalım ne diyecek
Niyetini öğrenmiş olursunuz
En kucuk tartismada hepsini soyler.onun almasi gereken seyleri alsin sizde size dusenleri alin aynisini aldim sen alma dese bile dinleme onu.de ki bende almak istiyorum evimde benimde katkik olsun.
Ben olsam o seti yüzüne fırlatırdım.Çocuğunuza geleni kabul etmeseniz kötü olan siz olacaksınız anlıyorum.Bende görümcemin çocuğunun eskilerini bekliyorum kesinlikle kaynanam onları bize vermeye çalışacak tabiki benden cevabını alacak:))En azından size gelenler yeni yani bu tarafıda var gerçekten beterin beteri varVallahi ben de tek bir seyin bile lafini etmedim, ailem de... iste kendileri dusunmusler dedim sagolsunlar.
Oyle olmuyor sonradan.
Neyse bana bir gram altin bile almisliklari takmisliklari yok suan sonuc olarak. 6 yillik evliyim.
Kadin hala geri verdigim setin lafini ediyor. Ben onu bir ev parasina aldim simdi altin da degerlendi bu bilmem ne kadar eder falan. Sanki set bende...
Bu yuzden en azindan siz almaya niyetli oldugunuzu gosterin de sonradan lafini etmesinler. 3 kurusluk mal alirlar. Omur boyu trilyonluk trip yaparlar.
Hala bebegime koli koli kiyafet yollar kayinvalide hanim kisisi. Ben de var diye bi daha almam. Hep onlari giydiririm. "Cocuga bi kiyafet bile almadilar benim aldiklarim olmasa cocuk sefil olacak" diyor.
Bebegin 7 kapili gardrobu var hepsini o aldi yolladi. (Benim bunun 5te biri ancakdir) Ne yapayim israfi sevmem bunlar varken bir zibin olsun gidip almadim. Gerek yok cunku. Ama o farkli yonden gormeyi seviyor.
Konunuzu dagittim belki ama insallah sizin kayinvalide bizi yaniltir da sizi hos tutar. Ama genelde lafini edebilmek icin yapiyorlar.
Masrafları yarı yarıya bolustugunuz sürece sorun yok .sen sana düşeni yap ,geri kalanına karışma ..evlilik bir nevi ortaklık :) içine girmeden de neyin ne olacağını anlayamazsın. Bazı kayınvalideler de bukalemun gibi ..şimdi rengi sana yakın ama evlenip oglusuyla aynı evi aynı yatağı paylaştığında renk degistirebiliryorlar :) o yüzden en başından tavrın net olsun her konuda ..aslında benim de çekindiğim o ilerde laf olması. ama daha istemeye de düğüne de var. şimdiden almak isteyen onlar. hiç konusu geçmedi kim alır naparız diye. ben de tamam dedim