- 2 Haziran 2017
- 232
- 186
- 103
- 34
Maşallah. Beni de yiyin deseydiniz.
Demesin yerler valla ben kek yapsam bi ay yerim keki bitirmek nedir ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah. Beni de yiyin deseydiniz.
eşim beni ezdirseydi ben de boşardım.Neyseki senin esin adammis benim eskisi kilibik ses edemez kendisi dana gibi masallah bi ara bana neden yitip kilo almiyon diye sarmadilar degil
ben de şaşırdım.İyi yapmışsın valla bu ne böyle yamyam gibi.
Her şeyin bir usulu vardır yemek yenileçekse olmayana biraz ayrılır ne o öyle hiç bişey görmemiş gibi saldırmak.
aç kaldım aç dedim eşime :)Maşallah. Beni de yiyin deseydiniz.
eşim beni ezdirseydi ben de boşardım.
inşallah çok güzel kapılar açılır sana.
ben de şaşırdım.
insan fesat olunca çatlayana kadar yiyormuş.
ayırdım.
çocuklara vermişler. canları çekmiş.
eşim benden yana olduğu için delirdiler zaten.bu kadar olmaz. eşin görüyor mu?
allaha yakın, onlardan uzak olmanızı temenni ederim :)
Allahtan diyettelermis ceyrek okuz yemisler resmen.normal hallerini dusunmek bile istemiyorum gorgusuzleryok diyettelermiş.
eşim benden yana olduğu için delirdiler zaten.
senede en fazla 1-2 gün gelebilirler. fazlasına iznim yok.
Hep zaten idare ede ede sinir hastası olduk.zaten kavgaya yer arıyorlar.
tek gece diye kabul ettim. iki gece kaldılar.
senede 1-2 gün diye anlaşmıştık eşimle.
o 2 gün de böyle geçti işte.
boşatmaya çalışan kv doğru hatırlıyorsun.
görümce demiş ki "ortak arsa alalım ev yapalım"
dalga geçer gibi.
senede 1-2 gün diye anlaşmıştık eşimle.
eş hatırı güya.
sadece onlara değil ki kendime ve çocuklar için de hazırlıyordum.
neyse ki benim çocuklara 3-5 lokma düşmüş.
evi süpürelim diyorum, gerek yok. ev temiz diyor. her yer kırıntı döküntü olmuş, nasıl temizse.
eşim de idare et iki güncük dediği için işte.
süper yapmışsın vallahi.
ben de gidecekleri gün erkenden kalkıp kahvaltı yaptım önlem olsur diye.
idare et dedi.
ben de kasıt aradım yalan yok.
o zaten tüm gün işte.
idare et dedi hepsi bu.
Konu kv , görümce lüzumsuz insan olunca bak nasıl da bulduk birbirimiziHep zaten idare ede ede sinir hastası olduk.
Yazık bize
Oha ya nasıl yiyebiliyor lar anlamadımbilen bilir.
eşimin ailesi beni sevmez, ben de onları sevmem.
yeni ev aldığımız için hayırlı olsun'a geldiler, iki gece kaldılar.
ben 3 çocuk, ev, yemek, pasta vs uğraşırken inanın aç kaldım.
herhangi bir öğünü hazırlayıp, yemeğe oturduk ve her defasında kızım huysuzlandı. ben onu yatak odasında emzirip uyutana kadar, her şeyi silip süpürmüşler. yesinler ona takılmadım. bomboş sofrada söyledikleri sinir etti: "ah canım ya bütün yemekleri bitirdik, sana kalmadı. emziren kadınsın, kendine bir şeyler yap da ye"
iyi de o sofra kalkacak, makine boşaltılıp doldurulacak.
neyse dedim. 2 paket hazır kek vardı. onun birini çıkardım 1 dilim aldım, işleri halleder biraz daha yerim dedim ama o da yok. 2 paket de bitmiş, ben ortalığı toparlayana kadar.
yine neyse dedim, dolapta 3-4 dilim baklava vardı diye teselli oldum. o da bitmiş.
yatmaya yakın kek çırptım, kahvaltı da yeriz diye. yine ben çocuğu uyuturken o da yenmiş bitmiş.
iki gün böyle geçti. ben onları sevmediğim için mi büyütüyorum, onu da bilmiyorum.
5 çocuk hepsi farklı odalarda, pis eller ağızlarla bütün oyuncakları fırlatmışlar, kırmaya uğraşan, kıran, kıramadığı için ağlayan ve dünya umurunda olmayan kv görümceler.
oyuncakları dağıtmaları sorun değil, kırmaları ve toplamamaları sorun oldu benim için.
eşimle de tartıştım, küstüm.
Yaaa aynen öyle, sanki biz lüzumsuz insan mıknatısıyızKonu kv , görümce lüzumsuz insan olunca bak nasıl da bulduk birbirimizi
ben gaflete düştüm eşim olmadan kabul ettim.Hep zaten idare ede ede sinir hastası olduk.
Yazık bize
Ben öyleyim kabul ediyorum nerde işe yaramaz boş mıymıntı sorun yaratan biri hop ben orda :/Yaaa aynen öyle, sanki biz lüzumsuz insan mıknatısıyız
susuyorum çünkü eşim gerekeni söyler.Tabak çanak sağlam mı bacım :) onları da yemiş olmasınlar.
Bende sizin gibiyim çok güzel laf yetiştirir hakkımı ararım.
Gel gelelim iş eş ailesi olunca ; susuyorum yoksa biliyorum herşey daha kötü olur , en ufak şüphem Yok bildiğin sıvarım ama işte
Eşimin güzel hatrı..
hep diyetten :)Oha ya nasıl yiyebiliyor lar anlamadım
Ben de aynıyım malesef ve sırf bu yüzden kendimden nefret etmeye başladımBen öyleyim kabul ediyorum nerde işe yaramaz boş mıymıntı sorun yaratan biri hop ben orda :/