• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv görümce yatılı misafir

Ha gittiler mı çok güzel o zaman... Allah'ım böyle insanlardan uzak tutsun herkesi. Ben bazen şaşırıyorum iki tane görümcem var hiç böyle bir muamele görmedim. Bende görümceyim hiç de bu şekilde davranma fikri aklımdan geçmedi nasıl kötü yürekli olabiliyor insanlar aklım almıyor! Bir daha eşiniz yokken kabul etmeyin. Gittikleri yerde kıtlık var demekki somurduler sizi. Neyse geçmiş olsun...
kendilerince ders verdiler.
bu güne kadar eşim evde yokken kabul etmezdim.
düştük bir gaflete.

bilen bilir.
eşimin ailesi beni sevmez, ben de onları sevmem.

yeni ev aldığımız için hayırlı olsun'a geldiler, iki gece kaldılar.

ben 3 çocuk, ev, yemek, pasta vs uğraşırken inanın aç kaldım.

herhangi bir öğünü hazırlayıp, yemeğe oturduk ve her defasında kızım huysuzlandı. ben onu yatak odasında emzirip uyutana kadar, her şeyi silip süpürmüşler. yesinler ona takılmadım. bomboş sofrada söyledikleri sinir etti: "ah canım ya bütün yemekleri bitirdik, sana kalmadı. emziren kadınsın, kendine bir şeyler yap da ye"
iyi de o sofra kalkacak, makine boşaltılıp doldurulacak.
neyse dedim. 2 paket hazır kek vardı. onun birini çıkardım 1 dilim aldım, işleri halleder biraz daha yerim dedim ama o da yok. 2 paket de bitmiş, ben ortalığı toparlayana kadar.
yine neyse dedim, dolapta 3-4 dilim baklava vardı diye teselli oldum. o da bitmiş.

yatmaya yakın kek çırptım, kahvaltı da yeriz diye. yine ben çocuğu uyuturken o da yenmiş bitmiş.

iki gün böyle geçti. ben onları sevmediğim için mi büyütüyorum, onu da bilmiyorum.

5 çocuk hepsi farklı odalarda, pis eller ağızlarla bütün oyuncakları fırlatmışlar, kırmaya uğraşan, kıran, kıramadığı için ağlayan ve dünya umurunda olmayan kv görümceler.
oyuncakları dağıtmaları sorun değil, kırmaları ve toplamamaları sorun oldu benim için.

eşimle de tartıştım, küstüm.
Elektrikli süpürge gibi ne buldularsa yemişler :dondurma:
Valla ben ona da takılırdım,sen sonuna kadar haklısın... Emziren kadınsın kendine bir şey hazırla da ye diyene kadar, 2 lokma eksik yesinler, sana da bıraksınlar o kadar düşünüyorlarsa.
Çocuklarına sahip çıkmayan insanlara oldum olası deli oluyorum.
Çocuktur yapar demiyorum, çocuktur nasıl eğitir öğretirsen öyle yapar diyorum...
İnşallah bir daha yatılı gelmezler.
:dua:

Küsmektense kesin tavrını koy bence aranı da soğuk tutma sen böyle yaparsan görümceye kocanı işlemek için gün doğar. Zaten öyle haybeye gelmemişler bellli ki bu niyet yüzünden gelmiş iyi strateji yapıp bunu bertaraf etmen lazım
iki lafla dolacak adam kocam olamaz. eşim bunu iyi bilir.
müsait zamanda onları uyaracaktır.

Yemek kalmaması olayı benim için problem olurdu , emzirmediğim halde. Hadi bir defa oldu neyse 2-3-4 basbaya kasti yapılmış. Yapmazdım yemek falan , kusura bakmayın aç kaldınız kalkın birşeyler hazırlayın derdim bu kadarının üstüne.

Kimse düşünmemiş eşin de mi dememiş 1 tabak ayırın gril yemedi diye?
eşim farketmemiş. bir şeyler aldı bana ama ona da ortak çıktılar.

artık son gün erkenden kahvaltımı yaptım. saat 10 da acil işim var dedim.
geç kalktıkları için 2-3 lokma yiyip gittiler.
belki bitiremedikleri için ukde olmuştur.

Bi daha ararsa tatile gidiyoruz diyin. Resmen gicikligina hareketler
normalde kabul etmezdim ama gaflete düştük.
Elektrikli süpürge gibi ne buldularsa yemişler :dondurma:
Valla ben ona da takılırdım,sen sonuna kadar haklısın... Emziren kadınsın kendine bir şey hazırla da ye diyene kadar, 2 lokma eksik yesinler, sana da bıraksınlar o kadar düşünüyorlarsa.
Çocuklarına sahip çıkmayan insanlara oldum olası deli oluyorum.
Çocuktur yapar demiyorum, çocuktur nasıl eğitir öğretirsen öyle yapar diyorum...
İnşallah bir daha yatılı gelmezler.
:dua:
bu kadar görgüsüz davranış kasıtlıdır artık.

eşim farketmemiş. bir şeyler aldı bana ama ona da ortak çıktılar.

artık son gün erkenden kahvaltımı yaptım. saat 10 da acil işim var dedim.
geç kalktıkları için 2-3 lokma yiyip gittiler.
belki bitiremedikleri için ukde olmuştur.

normalde kabul etmezdim ama gaflete düştük.

bu kadar görgüsüz davranış kasıtlıdır artık.

Seni daha fazla kızdırmak istemem ama kasıtlı olduğu net,
hayır o da ana sonuçta nasıl emziren kadının strese sokulmaması gerektiğini vs bilmiyormuş gibi tavırlar yapıyor.
Yazık...
Neyse siz elinizden geleni yapmışsınız.

Yemeğini ayırsaydın ya da dışardan söyleyip güzelce yeseydin için soğurdu. Ben olsam şöyle yapardım demeyeceğim, koşarak kaçarlardı şeytanı canlı görmüşler gibi .

Seni daha fazla kızdırmak istemem ama kasıtlı olduğu net,
hayır o da ana sonuçta nasıl emziren kadının strese sokulmaması gerektiğini vs bilmiyormuş gibi tavırlar yapıyor.
Yazık...
Neyse siz elinizden geleni yapmışsınız.
çünkü daha önce geldiklerinde eşim hep evdeydi ve o yapardı işleri.
sen evin erkeğisin, sana yakışmıyor, yorgunsun vs diye engel olmak isterlerdi. eşim de her zaman benden yana olduğu için canları sıkılırdı.

yalnız yakalayınca böyle davrandılar. çocuklarım olmasa gerektiği gibi davranırdım da kızlarımın karşısında iyi örnek olmam gerek.

Aynısı bana da oldu.
Kv de kahvaltı yapacaktık herseyı hazırladım görümce ve kızlarıda vardı.
Benım kızın altını falan degıstırırken kızartmalıkları bitirmişler.
Odaya bi girdim bana kalmamış .
Surat attım.
Görümcenin kızı kalktı biber kızarttı bana özel :KK45: canım benim :KK53:

Yemeğini ayırsaydın ya da dışardan söyleyip güzelce yeseydin için soğurdu. Ben olsam şöyle yapardım demeyeceğim, koşarak kaçarlardı şeytanı canlı görmüşler gibi .
eşim bir şeyler aldı, ben ayırdım.
onlara da ortak çıktılar, canları çekmiş.

Ne ayıp ya valla, kocaman insanlar emzikli kadının yemeğini ayırmayı akıl edemiyor mu? İnsan düşmanına yapmaz. Yesin içsin misafirdir ama böyle yapılmazki. Bizim bildiğimiz o an sofrada olmayıp dışardan gelecek varsa onun bile yemeği ayırılır öyle değil mi? Resmen gıcıklığına yapmışlar.

kendilerince ders verdiler.
bu güne kadar eşim evde yokken kabul etmezdim.
düştük bir gaflete.
Sağlık olsun bu saatten sonra yapacak bişey yok. Bundan sonra da eşiniz yokken gelememis olmaları onlara ders olur insafsızlar. Sıkmayn canınızı oldu bitti gitti işte...

çünkü daha önce geldiklerinde eşim hep evdeydi ve o yapardı işleri.
sen evin erkeğisin, sana yakışmıyor, yorgunsun vs diye engel olmak isterlerdi. eşim de her zaman benden yana olduğu için canları sıkılırdı.

yalnız yakalayınca böyle davrandılar. çocuklarım olmasa gerektiği gibi davranırdım da kızlarımın karşısında iyi örnek olmam gerek.

Eşler yanımızda olunca farklı olabiliyor bazen :)

Aynısı bana da oldu.
Kv de kahvaltı yapacaktık herseyı hazırladım görümce ve kızlarıda vardı.
Benım kızın altını falan degıstırırken kızartmalıkları bitirmişler.
Odaya bi girdim bana kalmamış .
Surat attım.
Görümcenin kızı kalktı biber kızarttı bana özel :KK45: canım benim :KK53:
onlar sürekli oturdular :)

Ne ayıp ya valla, kocaman insanlar emzikli kadının yemeğini ayırmayı akıl edemiyor mu? İnsan düşmanına yapmaz. Yesin içsin misafirdir ama böyle yapılmazki. Bizim bildiğimiz o an sofrada olmayıp dışardan gelecek varsa onun bile yemeği ayırılır öyle değil mi? Resmen gıcıklığına yapmışlar.
yesinler de dalga geçer gibi "sana kalmadı sütün azalmasın ye bir şeyler" demeleri.

Yumurta falan kıraydın. Üzüldüm gerçekten. Nasıl insanlar bunlar. Kıtlıktan çıkmış gibi yemişler. Ellerinden gelse seni de yer bunlar

Valla kasıtlı yaptıkları çok belli olan olmuş artık eşinize de kusmeyin bence amaçları bu zaten.
Ama bundan sonra o senede 1 2 gün için onleminizi alın.
Mesela tek çeşit kolay bi yemek yapın makarna yapın 3 paket mesela onu yesinler.
Veya gündüz yapın bol bi kısır tamam bitti öyle kekle falan uğraşmayın.
Kahvaltiya da adam başı birer pogaca veya simit alın zeytin peynir tamamdir çok bile boyle gorgusuzlere.
Bim de çok ucuz hazır kurabiyeler falan var onları da dayayin tamam ugrasmayin öyle bunlara öyle 2 3 çeşit yemekle hak etmiyorlar.
Ayrıca bi odaya kıymetli kırılacak esyalari oyuncakları falan kilitleyin giremesinler.

Sağlık olsun bu saatten sonra yapacak bişey yok. Bundan sonra da eşiniz yokken gelememis olmaları onlara ders olur insafsızlar. Sıkmayn canınızı oldu bitti gitti işte...
kesinlikle.
bir daha eşim olmadan kabul etmem

Eşler yanımızda olunca farklı olabiliyor bazen :)
kendilerini küçülttüler, beni daha da yücelttiler eşimin gözünde.

bilen bilir.
eşimin ailesi beni sevmez, ben de onları sevmem.

yeni ev aldığımız için hayırlı olsun'a geldiler, iki gece kaldılar.

ben 3 çocuk, ev, yemek, pasta vs uğraşırken inanın aç kaldım.

herhangi bir öğünü hazırlayıp, yemeğe oturduk ve her defasında kızım huysuzlandı. ben onu yatak odasında emzirip uyutana kadar, her şeyi silip süpürmüşler. yesinler ona takılmadım. bomboş sofrada söyledikleri sinir etti: "ah canım ya bütün yemekleri bitirdik, sana kalmadı. emziren kadınsın, kendine bir şeyler yap da ye"
iyi de o sofra kalkacak, makine boşaltılıp doldurulacak.
neyse dedim. 2 paket hazır kek vardı. onun birini çıkardım 1 dilim aldım, işleri halleder biraz daha yerim dedim ama o da yok. 2 paket de bitmiş, ben ortalığı toparlayana kadar.
yine neyse dedim, dolapta 3-4 dilim baklava vardı diye teselli oldum. o da bitmiş.

yatmaya yakın kek çırptım, kahvaltı da yeriz diye. yine ben çocuğu uyuturken o da yenmiş bitmiş.

iki gün böyle geçti. ben onları sevmediğim için mi büyütüyorum, onu da bilmiyorum.

5 çocuk hepsi farklı odalarda, pis eller ağızlarla bütün oyuncakları fırlatmışlar, kırmaya uğraşan, kıran, kıramadığı için ağlayan ve dünya umurunda olmayan kv görümceler.
oyuncakları dağıtmaları sorun değil, kırmaları ve toplamamaları sorun oldu benim için.

eşimle de tartıştım, küstüm.
Sadece başlığı okuyup şenlik var! yazacaktım, öylede olmuş! Bu kadar düşüncesizlik olur mu?

kesinlikle.
bir daha eşim olmadan kabul etmem

kendilerini küçülttüler, beni daha da yücelttiler eşimin gözünde.
Tabi ki seni yücelttiler farkında olmadan.
Eşin senin bu tavırlara karşı ne kadar ılımlı olduğunu bir defa daha anlamıştır.

Back