• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv görümce yatılı misafir

Benimkilerde bole medeniyetsz geçen görümce gelmiş akşam saat 10 da 23 yaşında üniversite öğrencisi yemek yaptim tabak bile dizmek masaya daha bunu geç yemek bitdi bir tabağı bile kaldırmadı gece ikiye kadar bulaşık yıkadım(makinenin deterjani bitmisdi elde yikadim) belim fitık aciyo22 aylık bebeğim var esimde dioki o misafir yahu ne misafiri ben her gidiyim yerde yardima ihtiyacin varmı derim en azından
sen de onlara gidince misafir ol.

inşallah çocuklar arasında husumet olmaz da iyi anlaşırlar.
ooo ben yeni evliyken diğer odada işim vardı.
beni çağırmadan yiyip içmişler. sonradan gördüm. eşimi o zaman pişman etmiştim yemeğe çağırmadığı için.

evet bence kasıtlıydı.

senede en fazla 3-4 gün sabrederim.
başka olmaz.

İnanmıyorum ya Yok artık resmen sana dış kapının dış mandalı muamelesi yapıyorlar:KK12:

Öyle ünüversitelinin tabağı bile kaldırmayan evliliği zaten fazla sürmüyor ,şimdiden ne olacağı belli olmuş ,
İnanmıyorum ya Yok artık resmen sana dış kapının dış mandalı muamelesi yapıyorlar:KK12:

sizin üslup ve tarzınızı çok beğenmesem de- bu konuda haklısınız, sonuçta kendi eviniz, emziren annesiniz ve size kendi evinizde o kadar iş yapmanıza rağmen bir lokma bırakılmıyorsa, bu onların ayıbıdır..

bilen bilir.
eşimin ailesi beni sevmez, ben de onları sevmem.

yeni ev aldığımız için hayırlı olsun'a geldiler, iki gece kaldılar.

ben 3 çocuk, ev, yemek, pasta vs uğraşırken inanın aç kaldım.

herhangi bir öğünü hazırlayıp, yemeğe oturduk ve her defasında kızım huysuzlandı. ben onu yatak odasında emzirip uyutana kadar, her şeyi silip süpürmüşler. yesinler ona takılmadım. bomboş sofrada söyledikleri sinir etti: "ah canım ya bütün yemekleri bitirdik, sana kalmadı. emziren kadınsın, kendine bir şeyler yap da ye"
iyi de o sofra kalkacak, makine boşaltılıp doldurulacak.
neyse dedim. 2 paket hazır kek vardı. onun birini çıkardım 1 dilim aldım, işleri halleder biraz daha yerim dedim ama o da yok. 2 paket de bitmiş, ben ortalığı toparlayana kadar.
yine neyse dedim, dolapta 3-4 dilim baklava vardı diye teselli oldum. o da bitmiş.

yatmaya yakın kek çırptım, kahvaltı da yeriz diye. yine ben çocuğu uyuturken o da yenmiş bitmiş.

iki gün böyle geçti. ben onları sevmediğim için mi büyütüyorum, onu da bilmiyorum.

5 çocuk hepsi farklı odalarda, pis eller ağızlarla bütün oyuncakları fırlatmışlar, kırmaya uğraşan, kıran, kıramadığı için ağlayan ve dünya umurunda olmayan kv görümceler.
oyuncakları dağıtmaları sorun değil, kırmaları ve toplamamaları sorun oldu benim için.

eşimle de tartıştım, küstüm.
Ay terbiyesizler ya.. sizde söyleyin kırmadan yoruluyorum yardım edin lop lop yemesini bilen yapmasını da bilsin..

Ay terbiyesizler ya.. sizde söyleyin kırmadan yoruluyorum yardım edin lop lop yemesini bilen yapmasını da bilsin..
eşim gerekeni söylediği için bana gerek kalmaz genelde.
çok şükür ki senede en fazla 3-4 gün görüşüyoruz.

29 sayfa olmus okumadim tabi tamamini. Benim anlamadigim sey su. Evde cok zaman yemekli misafir agirlariz. Ve corba artmazsa ana yemekten bisey artar, nebilim salata artar, borek pogaca artar, oda yoksa dolapta karpuz artmistir. Demekki yemekleri az yapmissiniz ki hicbirsey artmamis. Oturup onumu dusundun diiceksiniz, valla dusundum.

iki paket kek actim demissiniz, valla turkiyedeki kekler genelde su ufak keklerden oluyor, onun hemen bitmesine sasirmadim tabi. gece kek cirpmissiniz, insanlar yeterince doymamiski o yaptiginiz kek bile bitmis. evinize gelmisler iki gun, iki aylik lafini etmissiniz. bazi insanlarin yemegi yenmez, suyu icilmez. oylelerinin yemegini ne yedirsin Allah bana arkamdan boyle laf edilecekse, nede suyunu icirsin.

29 sayfa olmus okumadim tabi tamamini. Benim anlamadigim sey su. Evde cok zaman yemekli misafir agirlariz. Ve corba artmazsa ana yemekten bisey artar, nebilim salata artar, borek pogaca artar, oda yoksa dolapta karpuz artmistir. Demekki yemekleri az yapmissiniz ki hicbirsey artmamis. Oturup onumu dusundun diiceksiniz, valla dusundum.

iki paket kek actim demissiniz, valla turkiyedeki kekler genelde su ufak keklerden oluyor, onun hemen bitmesine sasirmadim tabi. gece kek cirpmissiniz, insanlar yeterince doymamiski o yaptiginiz kek bile bitmis. evinize gelmisler iki gun, iki aylik lafini etmissiniz. bazi insanlarin yemegi yenmez, suyu icilmez. oylelerinin yemegini ne yedirsin Allah bana arkamdan boyle laf edilecekse, nede suyunu icirsin.
iki tepsi kek, iki tepsi börek, üç tencere yemek, 5 kg yoğurt ve 5 poğaça (kendi getirdikleri), bir tepsi köfte patates, 5-6 ekmek 2 gün için yetmez mi dersin?
üstelik diyettelermiş.
hazır kek 9-10 dilimli olanlardan, 2 paket.

zaten birbirimizi sevmiyoruz, gelmesinler.

Siz eve misafir geldiğinde catring şirketiyle falan mı çalışıyorsunuz kuzum?

Back