- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
gidecekleri gün sabah 6 da kalkıp kahvaltı yaptım, kalmıyor diye.kendi evinde sana 2 lokma bırakmasınlar bi de biz bitirdik sen kendine yap desinler, sorsalar ooooo gelin çok kötü. herkesin gözünün önünde tabak ayırıp" bu benim tabağım" falan deseydiniz keşke ilk şoktan sonra.
eşiniz ne diyor bu işe?
ayırdığımı çocukları yemiş zaten.Çocuklar için bişey diyemem adı üstünde çocuk ... Ama kv görümce yamyam herhalde... Bir dahaki seferde kendinize bir tabak ayırın " bu benim kimse yemesin" deyin...
ev hediyesi diye ellerinde kalmış ekşimiş yoğurt, birkaç bayat poğaça getirdiler. onu da arada derede yemişler.
bana kasıtlı öyle davrandılar belki de.Görgüsüzlüğün vücut bulmuş hali. Bunların yetiştirdiği çocuk bu kadar olur.
sevmiyoruz ya birbirimizi.
herkes aynı değil.Evlilikten soğuduğum bir gün daha
Şaka gibi.
önce aileye bak, sonra evlen :)
tamam dayılarının evi ama eşyalar ve oyuncaklar onlara ait değil ki kırsınlar.Ben Misafirlikte yerimden kalkmazdım, elin çocuğu her yeri kırıp geciriyor. Madem terbiye,görgü veremiceksin yapma çocuğu!
büyük bir kamyon oyuncak vardı 11 aylık kızım ancak sığar.ilkokula giden 2-3 çocuk üstünde zıplıyor dur diyen yok. tepki şu: ay evdede sağlam oyuncak bırakmıyorlar.
Benim kayınvalidem ve görümcem yok.Anlayacağın gelin kaynana,gelin görümce ilişkisi nasıl olur bilmem.Ama böyle bir durumda ben de bozulurdum sanırım.Hani onların evi olsa,belki böyle alışmışlar,belki düzenleri böyle der geçerdim,ama sizin evinizde doğru olmamış sanki...
yani herkes kendi evinde istediği gibi davranır. ama akraba evi de olsa biraz itidalli davranmalı bence.