• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv görümce yatılı misafir

bitirişin çok hoş
eşimle de kavga ettim, küstüm :D

onla neden küstün

çok fenaymışlar yalnız
ev sahibi olmadan yemeğe oturulmaz bence

bilen bilir.
eşimin ailesi beni sevmez, ben de onları sevmem.

yeni ev aldığımız için hayırlı olsun'a geldiler, iki gece kaldılar.

ben 3 çocuk, ev, yemek, pasta vs uğraşırken inanın aç kaldım.

herhangi bir öğünü hazırlayıp, yemeğe oturduk ve her defasında kızım huysuzlandı. ben onu yatak odasında emzirip uyutana kadar, her şeyi silip süpürmüşler. yesinler ona takılmadım. bomboş sofrada söyledikleri sinir etti: "ah canım ya bütün yemekleri bitirdik, sana kalmadı. emziren kadınsın, kendine bir şeyler yap da ye"
iyi de o sofra kalkacak, makine boşaltılıp doldurulacak.
neyse dedim. 2 paket hazır kek vardı. onun birini çıkardım 1 dilim aldım, işleri halleder biraz daha yerim dedim ama o da yok. 2 paket de bitmiş, ben ortalığı toparlayana kadar.
yine neyse dedim, dolapta 3-4 dilim baklava vardı diye teselli oldum. o da bitmiş.

yatmaya yakın kek çırptım, kahvaltı da yeriz diye. yine ben çocuğu uyuturken o da yenmiş bitmiş.

iki gün böyle geçti. ben onları sevmediğim için mi büyütüyorum, onu da bilmiyorum.

5 çocuk hepsi farklı odalarda, pis eller ağızlarla bütün oyuncakları fırlatmışlar, kırmaya uğraşan, kıran, kıramadığı için ağlayan ve dünya umurunda olmayan kv görümceler.
oyuncakları dağıtmaları sorun değil, kırmaları ve toplamamaları sorun oldu benim için.

eşimle de tartıştım, küstüm.
Onlarin görgüleri o kadar demekki yapabilecek bir sey yok...
Esinle de arani bozma tatlim... bunlar yuzunden...

Ne yiyici bi topluluk sanki kaynana görümce değil tazmanya canavarı ailesi

Görgüsüzlük beni bitirir o anda gözüm kimseyi görmez başlarım misafirliğinize derdim

Ne yiyici bi topluluk sanki kaynana görümce değil tazmanya canavarı ailesi

Görgüsüzlük beni bitirir o anda gözüm kimseyi görmez başlarım misafirliğinize derdim
eşimin evde olmamasını fırsata çevirdiler.
bir daha bu hataya düşmem.

ya yesinler de bana bir kaşık bari kalsaydı.
bir de görümceler diyetteymiş.

onlar diğer odadayken açım aç dedim.
bir şeyler aldı ama yine gelip ortak çıktılar. bana iki lokma düştü.

farketmemiş.

emzirmek gerekiyor dalmadan önce.
o yüzden önce benim ilgilenmem lazımdı.
Oha siparis ettigine de mi ortak ciktilar.Ya bunlar baskul ailesi yada bilerek yaptilar.Nasil ya kadina yemek birakmamislar bir de siparis ettigine de ortak olmuslar.Emziren kadin diye biliyorlar bir de.

Kız valla cinnet geçirirdim senin yerinde olsam, iyi dayanmışsın. Ben derdim yüzlerine bu ne terbiyesizlik çekirge sürüsü gibisiniz insan emziren kadına yemek bırakmaz mı ne ayıp falan saydırırdım.

Oha siparis ettigine de mi ortak ciktilar.Ya bunlar baskul ailesi yada bilerek yaptilar.Nasil ya kadina yemek birakmamislar bir de siparis ettigine de ortak olmuslar.Emziren kadin diye biliyorlar bir de.
en sonunda ben de kasıtlı yapıldığına karar verdim.
normalde kvler geleceği zaman eşim izin alırdı ve ilgilenirdi. onlar da sinir olurlardı.
bu kez eşim işe yeni girdiği için izin alamadı, o yok diye herhalde saçmaladılar.

Yemeğimi kimseye bırakmam. Özellikle dondurmamı. Ortak olmaya çalışana açıkça söylüyorum bu benim git kendine al diye. Kilolukta alsam vermem kimseye dondurmamı, dolapta ayrı durur :) Sipariş verdiğime ortak olmaya çalışsalar veremem ben açım, kendinize söyleyin derim. Sabretmişsin şimdi rahat rahat eşine istemiyorum diyebilirsin. Doymadılar galiba yemeye tekrar gelelim diyorlar.

Kız valla cinnet geçirirdim senin yerinde olsam, iyi dayanmışsın. Ben derdim yüzlerine bu ne terbiyesizlik çekirge sürüsü gibisiniz insan emziren kadına yemek bırakmaz mı ne ayıp falan saydırırdım.
kızlarım olmasa gerekeni söylerdim de onlar çok seviyor nedense babaanne ve halalarını.
onların keyfi bozulmasın diye.
eşime söylettirdim.

Yemeğimi kimseye bırakmam. Özellikle dondurmamı. Ortak olmaya çalışana açıkça söylüyorum bu benim git kendine al diye. Kilolukta alsam vermem kimseye dondurmamı, dolapta ayrı durur :) Sipariş verdiğime ortak olmaya çalışsalar veremem ben açım, kendinize söyleyin derim. Sabretmişsin şimdi rahat rahat eşine istemiyorum diyebilirsin. Doymadılar galiba yemeye tekrar gelelim diyorlar.
eşim şimdi annesinde.
gelmemeleri için konuşacak.

Aynı nı yaşadım zamanında hemde lohusayken. Bugünün yarını da var diyelim ama ben onlar kadar gaddar ve düşüncesiz olamam...
Takma kafana ama en önemliside çoluğundan çocuğundan feragat edip , onların karnını doyurmaya falanda çalışıp , değmez insanlar için saç baş yolma. Yarında peynir zeytin yesinler...

Empati yoksunu ve aç gözlü akrabalarla geçinmek zor ama size karşı sevgileri olsa inan o yemeğide yaparlardı yemekte ayırırlardı sizdeki bazı tavırlar size sevmemeleri sebep olmuş artık hangi tavrınız onlara batmış bir tartın sizde kendinizi ,eğer hasetlik lse ona çare yok ,sonuna kadar sen haklısın

Back