- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah :))Çok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah
sonuçta evde yemek pişiyor, elime yapışmaz dedim. aç kaldım :)Grill sen neden yemek yaptın ki bunlara? Çocuklar ve sana kadar ısmarla. Onlarada au canımmmm unuttum sizi de odaya götür, doyur karnını.
sonuçta evde yemek pişiyor, elime yapışmaz dedim. aç kaldım :)
Bu da tecrübe oldu sana. Bir daha onları bırak kendi haline, sen bebelerinle ilgilen.sonuçta evde yemek pişiyor, elime yapışmaz dedim. aç kaldım :)
her zaman eşim ilgilenirdi.Bu da tecrübe oldu sana. Bir daha onları bırak kendi haline, sen bebelerinle ilgilen.
Etme tabii ki. Boşver. Sen bebişlerini ve kendini düşün.her zaman eşim ilgilenirdi.
bundan sonra da öyle olacak.
eşim izne çıkmadan kabul etmem bir daha.
yani.Etme tabii ki. Boşver. Sen bebişlerini ve kendini düşün.
İnternet yuzunden mesajim yarim kalmis tamamliyorum;İlk olarak eşinizle barışın. Çünkü diğerleri misafir. İki günde kalsalar iki hafta da illa ki gidecekler ve eşinizle kalacaksınız.
İkinci olarak haklısınız ne deseniz ne söyleseniz en başta insan olduğunuz için
hah bende aynı şeyi yazacaktım söyleseydin hazır yemek en afillisinden misler gibi yeseydin koklaya koklayabenzer bir durum başıma gelmişti yemek sepetinden lahmacun ve kebap söyleyip gözlerine baka baka tek başıma yemiştim,
hatta ya kokmuştur size ama veremem anca doyarım ben bununla demiştim.
keşke aynısını yapsaydınız siz de.
senede 1-2 gün eşim varken görüşüyorduk.Ne kadar ayip...
Cok gorgusuz tiplermis.
Mumkun mertebe az gorusursunuz insallah. Bir daha gelirlerse onlar gelmeden once yatak odana zula yapip kapiyi kilitlersin. Boyle yamyamlardan ancak sana firsat kalir.
Cocuk konusunda, herkesin gittigi yerde cocuguna sahip.cikmasi gerekiyor. Yeni alinmis ev, cocuklarin her yeri 5 dakikada kirletmesine içim giderdi şahsen. Ayrica 5 cocuk yani. Evde 5 cocuk olmus, bile bile baskasinin evine gidip kalanin aklindan da suphelenirim aslinda...
Ne işin var?! Resmen zulmetmeye gelmisler. Neyse ki gitmisler. Artik rahatlamaya calis bence...
İnternet yuzunden mesajim yarim kalmis tamamliyorum;
İkinci olarak haklısınız ne deseniz ne söyleseniz en başta insan olduğunuz için ve daha da onemlisi misafirlerinizi sevmeseniz bile guzelce agirlamaya calisan bir ev sahibi oldugunuz icin.
Fakat bu hakliliginizin size bir faydasi yok. Yani aslinda dogru kullanabilmis olsaydiniz olacakti. Belki bir daha ki sefere esinizin ailesine karsi tutumu farkli olacakti veya en azindan esinizle kusmeyecektiniz.
Dogru iletisim kuramadiginiz icin hakli oldugunuz bir konu da belki de esinizin gozunde haksiz duruma dustunuz.
Esinizle olan iliskinizi bilmiyorum fakat esiniz taraflar arasindaki dengeyi dogru kuran bir erkekse ve okuz de degilse sizin hakli oldugunuzun farkindadir. Fakat konunun gundeme gelis sekli dolayisiyla esiniz buna kendi cozemeyecegi bir problem gozuyle bakiyorsa gecmis olsun.
Burada onemli olan sizin sorunu dogru yonetebilmenizdir diye dusunuyorum.
O yuzden esinizle konusun, iletisim kurun, yikici degil yapici ifadeler kullanin, onun kendisini sizin yerinize koymasini beklerken sizde kendinizi onun yerine koyun. Unutmayin erkekler daha mantiksal yaklasirlar biz ise daha duygusal. Bu yuzden bazi konularda stratejik dusunup taktiksel adimlar atmak gerekir.
zaten asıl hırslandıkları konu, eşimin her zaman benden yana olması.Kayinvalide ve gorumceleriniz icinde sunlari eklemek istiyorum;
Sizi sevmeyebilirler fakat saygi gostermek zorundalar. Hic bir sekilde ne bedenen ne ruhen sizi yipratmaya haklari yok. Fakat boyle insanlarla konusarak anlasilabilir mi, bilmiyorum. Cunku kimisi vardir yuzune tukursen "Ya Rabbi sukur" der. Tabi kayinvalide ve gorumcelerinizi tanimiyorum o yuzden onlar icin ne olursa olsun kotu cumleler de kurmak istemiyorum. Siz onlari bizden daha iyi taniyorsunuz bu yuzden lutfen ona gore deger verin onlara, daha fazlasini degil.
Kendinizi de fuzuli uzmeyin, vicdanen iciniz rahatsa birakin buyukluk siz de kalsin.
Kaldi ki Peygamber Efendimiz (s.a.) "Kiyamet gununde haklari, sahiplerine vereceksiniz. Hatta boynuzsuz koyun, boynuzlu koyundan hakkini alacaktir." buyurmustur. Varsinlar uzsunler, dayanabildiginiz kadar Allah rizasi icin sabredin; bu dunyada karsiligini goremediginiz hakkinizi, diger tarafta alacaksiniz.
Ustelik bu kesin bilgi :)
iki kez kendime ayırdım. onları da yediler :)hah bende aynı şeyi yazacaktım söyleseydin hazır yemek en afillisinden misler gibi yeseydin koklaya koklaya
hmm o zaman inadına bozuk bir şeyi alırdım önüme yiyeceğim vs diye yiyip rahatlasalardı bu nasıl zihniyetiki kez kendime ayırdım. onları da yediler :)
sana helal olsun kız :) gözbebeklerim büyüye büyüye okudumbenzer bir durum başıma gelmişti yemek sepetinden lahmacun ve kebap söyleyip gözlerine baka baka tek başıma yemiştim,
hatta ya kokmuştur size ama veremem anca doyarım ben bununla demiştim.
keşke aynısını yapsaydınız siz de.