- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
evet geldi.Eşin geldi mi eve konuşmuş mu annesiyle? Ne demişler merak ettim:)
bayramda beraber olalım demiş kv. eşim müsait değiliz demiş.
ses etmemiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet geldi.Eşin geldi mi eve konuşmuş mu annesiyle? Ne demişler merak ettim:)
olabilir :)Gorumceniz konuya geldi bence :)
Evet ben gorumceyim bizim geline bak ne mideye duskunmuss bidaha evlerine adim atmam yahuuGorumceniz konuya geldi bence :)
Düşman başına olan bir tip diyelim o zaman sizeEvet ben gorumceyim bizim geline bak ne mideye duskunmuss bidaha evlerine adim atmam yahuu
zaten senede bir kez gelebiliyorsun eğer izin verirsem :)Evet ben gorumceyim bizim geline bak ne mideye duskunmuss bidaha evlerine adim atmam yahuu
he canım he.Düşman başına olan bir tip diyelim o zaman size
Ahaha tesekkur ederim bu seneki iznimi kullandim :))zaten senede bir kez gelebiliyorsun eğer izin verirsem :)
Ne degisik bi kadinsin? Kadin bana dedi sizi hakladi? Ama iyi oldu hakladigi insana bakin :)he canım he.
artık seneye kadar izin yok :)Ahaha tesekkur ederim bu seneki iznimi kullandim :))
ee sonuç?Ne degisik bi kadinsin? Kadin bana dedi sizi hakladi? Ama iyi oldu hakladigi insana bakin :)
Ahahahaha :)Ne degisik bi kadinsin? Kadin bana dedi sizi hakladi? Ama iyi oldu hakladigi insana bakin :)
Allah evlatlarina sabir versin gidiyorum...ee sonuç?
gitmiyor musun?
ah cınım cınım.Allah evlatlarina sabir versin gidiyorum...
niyetleri canımı sıkmaktı belli ki.Şükret seni yememişler. Bir de bu diyetli halleri mi yok artık
Birçok yorumu beğendim ama sizinkine kahkahayı bastım :)) grill sen fazla iyi kalplisin sanırım, seni bu kadar üzen insanlara hala bu kadar vicdanlı davranmanı takdir etsem de yine bunu kendine yaptığın eziyet olarak gördüm. Bence bu konuyu eşine aç ve bir daha yatılı misafir olarak kabul etmeyeceğini dile getir B BeganKusura bakmayin ama ayi mi bunlar
Valla haklısınız, kimse kusura bakmasın çoluğuyla çocuguyla gelen kendi çocuguna sahip çıkmalı, üstüne 2 gün kalmıslar yemege vs de yardım etmelilerdi keşke akşam brn çocugu emziricem sunu yaparmısınız diyip kenara çekilip dinlenseydin biraz.bilen bilir.
eşimin ailesi beni sevmez, ben de onları sevmem.
yeni ev aldığımız için hayırlı olsun'a geldiler, iki gece kaldılar.
ben 3 çocuk, ev, yemek, pasta vs uğraşırken inanın aç kaldım.
herhangi bir öğünü hazırlayıp, yemeğe oturduk ve her defasında kızım huysuzlandı. ben onu yatak odasında emzirip uyutana kadar, her şeyi silip süpürmüşler. yesinler ona takılmadım. bomboş sofrada söyledikleri sinir etti: "ah canım ya bütün yemekleri bitirdik, sana kalmadı. emziren kadınsın, kendine bir şeyler yap da ye"
iyi de o sofra kalkacak, makine boşaltılıp doldurulacak.
neyse dedim. 2 paket hazır kek vardı. onun birini çıkardım 1 dilim aldım, işleri halleder biraz daha yerim dedim ama o da yok. 2 paket de bitmiş, ben ortalığı toparlayana kadar.
yine neyse dedim, dolapta 3-4 dilim baklava vardı diye teselli oldum. o da bitmiş.
yatmaya yakın kek çırptım, kahvaltı da yeriz diye. yine ben çocuğu uyuturken o da yenmiş bitmiş.
iki gün böyle geçti. ben onları sevmediğim için mi büyütüyorum, onu da bilmiyorum.
5 çocuk hepsi farklı odalarda, pis eller ağızlarla bütün oyuncakları fırlatmışlar, kırmaya uğraşan, kıran, kıramadığı için ağlayan ve dünya umurunda olmayan kv görümceler.
oyuncakları dağıtmaları sorun değil, kırmaları ve toplamamaları sorun oldu benim için.
eşimle de tartıştım, küstüm.
normalde eşim ilgilenirdi hep.Birçok yorumu beğendim ama sizinkine kahkahayı bastım :)) grill sen fazla iyi kalplisin sanırım, seni bu kadar üzen insanlara hala bu kadar vicdanlı davranmanı takdir etsem de yine bunu kendine yaptığın eziyet olarak gördüm. Bence bu konuyu eşine aç ve bir daha yatılı misafir olarak kabul etmeyeceğini dile getir B Began
eşimin hakkını yemeyeyim.Valla haklısınız, kimse kusura bakmasın çoluğuyla çocuguyla gelen kendi çocuguna sahip çıkmalı, üstüne 2 gün kalmıslar yemege vs de yardım etmelilerdi keşke akşam brn çocugu emziricem sunu yaparmısınız diyip kenara çekilip dinlenseydin biraz.
Aynı problemin benzerini daha önce ben yaşadım ama erkekler bu konuda düz mantıklar yensin, yap nolcak, işten kaçıyomussun gibi bakıyolar ama kendileri bir bardak su almaya üşeniyorlar.
Siz yine sabretmissiniz ben olsam herşey yendikten sonra dışardan kendime yemek söylerdim oturur yerdim yani hiçte yanlış anlaşılcak mı diye düşünmezdim.
Çok sinirlendim ya
ben de anlamadım ki.O kadar şeyi yediklerinden emin misiniz. Size inat olsun diye çöpe filan atmış olmasınlar yani koca bir kek nasıl yenir. Kaç kişi olursa olsun. Ben ne zaman kek yapsam misafirim de olsa günlerce sürünür.