kv evde tek kalmaktan korkuyormuş.!

evlendikten sonrada böylemi olacak derken?
Daha beteri olacak emin olabilirsiniz.
Şuan çok sakin sakin karşıladığınız insancıl yanınız,düğünden sonra canavara dönüşecek.
Sizde bir kaynanazede gelinsiniz artık hoşgeldiniz

Kaynana linç edilmiş, yerden yere vurulmuş. Tiz kafası vurulsun. Terbiyesiz kadın utanmadan korkmuş. Tabi gelinine ilerde yamanmak için hepsi numara.
Sonuç; oğlum evlenmek isterse baştan işi bozacağım. Şaka bi yana Allah düşürmesin kimseye muhtaç bırakmasın.

Başka bir versiyonu bende var kardeşim.
Hiç vazgeçmiyor kadın. Hicc! Baştan konuş eşinle.
Benim de bekâr kaynım var evde. Ama ona yetmiyor. İlla bizi istiyor. !!! Anladın sen onu !!

Evde yalnız kalamıyorum , eşim gelmeden asla uyumam diye onlarca mesaj okudum burada. Şimdi yaşlı kadın diye korkmaya hakkı yok mu ?

Tamam huzur kaçıran tiptir, herseyi kurcalar anlarım ama şuan için bu konuda hakkında tam fikriniz yok.
Konuşmak yersiz olur.

Zamanı gelince cozersiniz. Belli ayda bir gece kalacak neden bilebilirsiniz.

Eşim diyorsunuz, 1 ay sonra düğün diyorsunuz. Anlamadım hafta sonları birlikte mi kalıyorsunuz?

Asıl sorun için olan cevabım ise, bekar olan çocuk zaten evde annesiyle. senede 2 haftalık izni var max. tatile gidecekse de kadın o kadar yalnız kalacak ancak. Ya da haftada 1 olsun ne olacak ki. Biraz sıkıntılı herhalde kadın.

Bastan nasil alistirirsaniz oyle gider. Kvniz elden ayaktan dusmedigi surece herkes kendi evinde yasasin, arada sirada oturmaya gelir yeter. Ilk baslarda zorlanir sonra alisir merak etmeyin.

Başlığı okuyunca "aaaaa eski kocam yeniden evleniyor galiba" dedim ama içeriği okuyunca anladım. Bende bekar kayın yoktu. O değilmiş.

Benzer hikaye başımdan geçti. Eşi vefat edince evde yalnız kalamayan bir kadın. Bekar oğlu olunca kamufle olmuş psikolojik hastalık. Evet hastalık çünkü normal, aklı başında hiç bir insan (terör bölgesi değilse) gece yalnız kalmaktan korkmaz. (Aç parantez, büyük konuşma GelenKutusu, sonra başına geliyor)

Neyse ben evlendim ama ne yazık ki evliliğimi etkiledi. Bunda eski eşimin annesine bağIMlılığı (bağlılık değil) da rol oynadı tabi. Annesi gel yavrum dediğinde annesini yalnız bırakmamak uğruna beni 2,5 yaşında kızımla, karnımda bebekle, hamile halimle gece yalnız bırakabilecek kadar gaddar olabildi.

Annesi bize geldiğinde de benimde ego savaşına girdi. Evin hanımı gibi davranmaya, benden rol çalmaya başladı. Evdeki bakıcıma talimat vermeye başladı, ev işlerine kendi usulünce karıştı. Çocuğumu büyütmeme bile (ben üniversite mezunu, 31 yaşında anne olmuş kadın, o ise okula bile gitmemiş, okuma yazması bile yok) karıştı.

Eve bakıcı istemedi.
Huzur evi zaten asla olmayacak bir alternatifti. Ne kendisi ne çocukları istemedi.
Oğluna gitti, 2 gün sonra kavga etti geri döndü.
Kızına gitti, 3. gün kavga etti evine döndü.
Bize geldi, evimi isterim dedi, eşimi aldı gitti.

Haftayı bölüştüler 3 kardeş, 2-2-3 gün şeklinde. Diğerleri gel evime bakayım sana dediler. Benim akıllı eski eşim ben gelirim senin evine, sen evinde rahat et anne dedi gitti.

Velhasıl, boşandık işte.
İşiniz çok zor.

Sinirleriniz çok gerilecek.

Benimde bekar kaynım vardı. Evlendim, oda bizden 2 sene sonra evlendi. Kv ile kalıyordu evlenmeden önce. Benimde o evlenene kadar hep kaygılarım vardı. Daha o evlenmeden kv bizi sık boğaz ediyordu. Bende eşime, abin evlendikten sonra ne olacak diyordum.. Bunu çok konuştuk eşimle. Birde ben açık açık kaygısını dile getirebilen bazen can sıkıcı olabilen bir insanım bu konuda. Konu annesi olunca canının sıkılması çok normal oluyor tabi.. Anlıyorum bunu aslında. Ama konuşmam gerektiğinde konuşmasını bildim.
Çünkü aynı zamanda psikolojik sıkıntılarımla uğraşıyordum. Çarpıntılar, baş dönmeleri.. Açık açık konuşabiliyorum bu yüzden.

Eşim kv me, gelip kalma diyemezdi tabi. Ondan tek istediğim annesine ısrar etmemesiydi. Çünkü eşim zorla annesi kalana kadar ısrar ediyordu. Bunu düzelttik şükür..

Yetti mi, yetmedi. Kaynım evlendikten sonra kv düşündüğüm gibi gelip kalmaları sıklaştırdı. Malum çenesi de hiç durmadı.. Kaynanalık yaptı yani durmadan. Bende mesafe koydum. Bu sefer bendeki değişimi anlayınca kalmamaya başladı. Eski düzenimiz neyse ona döndü. Aslında iş sadece sende bitiyor.. Sakın içine atma.

bu anlattiklatinin hepsini yasican tabi basta neyse oyle dewam eder sizin ewede yerlesmek ister . ogluna duygu somurusu de yapar eşin de birkamz anasini

Ben eşime açikça soylemiştim. Senin annen baban yada benimkiler farketmez yaşlandiklari bize ihtiyaç duyduklari zaman kapimiz sonuna kadar acik olur başimizin ustunde yerleri var. Ama şu an ben kimse ile ayni evde oturamam kendi düzenim hayatim olsun istiyorum demiştim. Biraz mirin kirin etti ama niyetimi ve kararliligimi anlamiş oldu

Tavsiyem acikça simdiden konuşun sonra problem yaşarsiniz . en azindan başta niyetinizi herkes bilsin

eşim dememe mi takıldınız?
üstelik hafta sonu EŞİMLE kalmam sizi ne ilgilendirir??
aa bak yine eşim dedim.
Çünkü kendisi NİKAHLI kocam da ondan. Anladın?
sorunun cevabına gelirse,
kaynım gece gezmelerini çok seven eve geç gelen bir adam. Kv geç oldu mu evde yalnız kalmaktan korkuyor.

biliyor musun aynı beni tarif ettin..
bende senin gibiyim..

Ayy benim kv de oyle oglum yorgunsun yat dinlen oglum su getirsin sen isten geldin (bende calisiyorum birlikte gidip geliyoruz) dogum iznine ciktim esim isten gelir oglumuzu kucagina alir oglum alma hemen daha isten yeni geldin vs. Yemin ettim oglumu oyle yetistirmeyecegim.

valla tırstım benim kv de doğumdan önce gelip bir süre burda kalabileceğini, yemek temizlik vs yardım edebileceğini söyledi. ben de aramız iyi diye olabilir duruma göre konuşuruz dedim kendisine.. doğumdan sonra gelmesindense önce gelmesi daha iyi sanırım. en azından akşama kadar işte olucaz eşimle. akşam da yemekten sonra 1 saat oturur ben yorgunum deyip gidip yatarım, malum.. doğumdan sonra gelmesi daha çekilmez olurdu sanırım...

Gerçekten bir insan bir kadın evde tek kalmaktan korkamazmı ?

Sokakta yalnız yürürken bile korkar hale geldik dalgamı geçiyorsunuz anlamadım. Bu ne kindarlık. Korkmasını saçma bulan yorum yapanlara da söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…