evlendikten sonrada böylemi olacak derken?Merhabalar,
Kv konusunda sizden bir fikir almak istiyorum. Düğünüme tam bir ay var. Bu akşam eşimle konuşmam lazım...
Kvnin 2 oğlu bir kızı var. Kızı evli. Büyük oğlu bekar.
Kv evde tek kalmaktan korkuyormuş!!!
Şimdi bu bekar kaynım hiç mi biryere gitmeyecek! Elbette tatile gidecek hatta belki evlenecek, belki arkadaşında kalacak eve geç gelecek gece gezecek.
Biz hafta sonları eşimle kendi evimizde kalıyoruz. Kaynım dün gece tatile gitti.
Kv eşime hafta sonu evine gitme ben korkuyorum demiş.
Bir ay sonra bu kadın ne yapacak? Sürekli bize mi gelecek bizde mi kalacak korkuyorum diye.
Eşimle bu konuyu kavga etmeden konuşmak istiyorum..
Üstelik kendisi biz ne zaman biyere gidecek olsak engel olmak istiyor gibi.
Mesela arıyor nerdesiniz geç olmadı mı
Oğlum yorgun değil misin gitme vs vs
Saat başı arıyor nerdesin yorgun değilmisin nasıl gidiceksin vs vs
ben düğünden sonra da bunları yaşayacak mıyım yahu?
Valla sinir geçiricem.
Evde tek kalmaktan korkmak normal mi?Neden utansinki korkunun yasimi olurmus mantik olarak ....
bu anlattiklatinin hepsini yasican tabi basta neyse oyle dewam eder sizin ewede yerlesmek ister . ogluna duygu somurusu de yapar eşin de birkamz anasiniMerhabalar,
Kv konusunda sizden bir fikir almak istiyorum. Düğünüme tam bir ay var. Bu akşam eşimle konuşmam lazım...
Kvnin 2 oğlu bir kızı var. Kızı evli. Büyük oğlu bekar.
Kv evde tek kalmaktan korkuyormuş!!!
Şimdi bu bekar kaynım hiç mi biryere gitmeyecek! Elbette tatile gidecek hatta belki evlenecek, belki arkadaşında kalacak eve geç gelecek gece gezecek.
Biz hafta sonları eşimle kendi evimizde kalıyoruz. Kaynım dün gece tatile gitti.
Kv eşime hafta sonu evine gitme ben korkuyorum demiş.
Bir ay sonra bu kadın ne yapacak? Sürekli bize mi gelecek bizde mi kalacak korkuyorum diye.
Eşimle bu konuyu kavga etmeden konuşmak istiyorum..
Üstelik kendisi biz ne zaman biyere gidecek olsak engel olmak istiyor gibi.
Mesela arıyor nerdesiniz geç olmadı mı
Oğlum yorgun değil misin gitme vs vs
Saat başı arıyor nerdesin yorgun değilmisin nasıl gidiceksin vs vs
ben düğünden sonra da bunları yaşayacak mıyım yahu?
Valla sinir geçiricem.
eşim dememe mi takıldınız?Eşim diyorsunuz, 1 ay sonra düğün diyorsunuz. Anlamadım hafta sonları birlikte mi kalıyorsunuz?
Asıl sorun için olan cevabım ise, bekar olan çocuk zaten evde annesiyle. senede 2 haftalık izni var max. tatile gidecekse de kadın o kadar yalnız kalacak ancak. Ya da haftada 1 olsun ne olacak ki. Biraz sıkıntılı herhalde kadın.
biliyor musun aynı beni tarif ettin..Benimde bekar kaynım vardı. Evlendim, oda bizden 2 sene sonra evlendi. Kv ile kalıyordu evlenmeden önce. Benimde o evlenene kadar hep kaygılarım vardı. Daha o evlenmeden kv bizi sık boğaz ediyordu. Bende eşime, abin evlendikten sonra ne olacak diyordum.. Bunu çok konuştuk eşimle. Birde ben açık açık kaygısını dile getirebilen bazen can sıkıcı olabilen bir insanım bu konuda. Konu annesi olunca canının sıkılması çok normal oluyor tabi.. Anlıyorum bunu aslında. Ama konuşmam gerektiğinde konuşmasını bildim.
Çünkü aynı zamanda psikolojik sıkıntılarımla uğraşıyordum. Çarpıntılar, baş dönmeleri.. Açık açık konuşabiliyorum bu yüzden.
Eşim kv me, gelip kalma diyemezdi tabi. Ondan tek istediğim annesine ısrar etmemesiydi. Çünkü eşim zorla annesi kalana kadar ısrar ediyordu. Bunu düzelttik şükür..
Yetti mi, yetmedi. Kaynım evlendikten sonra kv düşündüğüm gibi gelip kalmaları sıklaştırdı. Malum çenesi de hiç durmadı.. Kaynanalık yaptı yani durmadan. Bende mesafe koydum. Bu sefer bendeki değişimi anlayınca kalmamaya başladı. Eski düzenimiz neyse ona döndü. Aslında iş sadece sende bitiyor.. Sakın içine atma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?