kv evde tek kalmaktan korkuyormuş.!

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhabalar,
Kv konusunda sizden bir fikir almak istiyorum. Düğünüme tam bir ay var. Bu akşam eşimle konuşmam lazım...
Kvnin 2 oğlu bir kızı var. Kızı evli. Büyük oğlu bekar.
Kv evde tek kalmaktan korkuyormuş!!!
Şimdi bu bekar kaynım hiç mi biryere gitmeyecek! Elbette tatile gidecek hatta belki evlenecek, belki arkadaşında kalacak eve geç gelecek gece gezecek.
Biz hafta sonları eşimle kendi evimizde kalıyoruz. Kaynım dün gece tatile gitti.
Kv eşime hafta sonu evine gitme ben korkuyorum demiş.
Bir ay sonra bu kadın ne yapacak? Sürekli bize mi gelecek bizde mi kalacak korkuyorum diye.
Eşimle bu konuyu kavga etmeden konuşmak istiyorum..
Üstelik kendisi biz ne zaman biyere gidecek olsak engel olmak istiyor gibi.
Mesela arıyor nerdesiniz geç olmadı mı
Oğlum yorgun değil misin gitme vs vs
Saat başı arıyor nerdesin yorgun değilmisin nasıl gidiceksin vs vs
ben düğünden sonra da bunları yaşayacak mıyım yahu?
Valla sinir geçiricem.

O zaman evinde oturacak. Hepimizin sonu yalniz kalmak, gidip birilerine eklenti olamayiz. Esinize bunu anlatmalisiniz
annem bizde arada gelip kalamaz mı kabul etmez misin diye bana kntü gelin muamelesi yapsın istemiyorum..
nasıl anlatmalıyım

Kayınbaba yok sanırım.Nasıl başlarsa öyle devam eder önünüde alamazsınız. Eşinizle konuşun güzellikle. Annesi sonuçta tabiki gelecek ama sonra sürekli yanınızda kalmak bile isteyebilir

Bunu yapan o kadar çok ki.. Kadın ölür Kp başının çaresine bakamıyor diye kapağı oğlanın evine atmaya çalışır. Kp ölür kv korkuyorum bahanesiyle yine aynı şeyi yapar. Eli ayağı tuttuğu sürece herkes başının çaresine baksa da elden ayaktan düşünce de kıymetlice bakılsalar halbuki.. Bi rahat vermezler

ne yapmam lazım

Artık göbek bağını kopartma zamanı çoktan gelmiş bunu güzelce kırmadan kv eşinde anlaması lazım aksi takdirde hep kv arada ayak bağı gibi olmak durumunda kalacak oysaki artık evlendirmiş aklı selim bir oğlu var nereye gider gitmez kendi bilmesi gerek kırıcı olmayın yoksa senin elinde patlayabilir kv sonrası sen kıskandın fesat vs ..ler herolumlu yorumdan can alıcı işe yarar not al ve uygula ve iyi geçimler dilerim huzur gerçekten çok önemlidir onun için kırıcı olmadan onarıcı olun başarılar diliyorum:)

Yeni duruma alışmaya çalışıyordur taviz vermeyin. Eşiniz çok ısrar ediyorsa gitsin ama siz evinizde kalın.

Doğru söylüyorsun gerçekten her şeyi çarçabuk bitirip sonunda hiçbir saygı şefkat merhamet de bırakmıyorlardı ileride oysaki bunlara çok ihtiyaçları olacakken herşey bitiriyor israf edercesine ,,,,

ne yapmam lazım
Valla Türkiye gerçeği güzelim bunlar bunu kendilerinde hak görüyorlar. Oğlumun evi benim evim mantığı hep. Bilmiyorum nasıl söylenir nasıl çözülür. Hep bu tür durumları düşünüyorum yani ama ailelerin anlayış sahibi olması dışında bir çözümü yok. Nasıl gelme denir ki

Tamamda şimdi neden bunu sorun ediyosunuz ya,daha düğün bile olmamış,kaynınız tatile gidince gelip bi kaç gün kalsa ne olacak yani kalamazmı? Oğlunu büyütmüş beslemiş bir annenin hiçmi oğlunun evinde hakkı yok,kendi anneniz gelse kalsa gelmesinmi diyeceksiniz? Kaygılarınız çok yersiz,ne olacağını şimdiden bilemezsiniz.

annem bizde arada gelip kalamaz mı kabul etmez misin diye bana kntü gelin muamelesi yapsın istemiyorum..
nasıl anlatmalıyım
Arada dedigi ne kadar arada ama iste erkekler cok affedersiniz bunun mokunu cikarabiliyorlar. Haftada 2 gun de "arada"
Uc ayda bir hafta da "arada"
Fazla muhabbet tez ayrilik getirir cumlesinden yola cikarak herkesle iliskiyi belli bir seviyede tutmak istediginizi soyleyin bence.

kaynım her gece geç gelen kv de sürekli benim yanımdayken eşimi arayıp nerdesin geç oldu gel gel gel diye saat başı arayan bir kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…