kv evde tek kalmaktan korkuyormuş.!

Merhabalar,
Kv konusunda sizden bir fikir almak istiyorum. Düğünüme tam bir ay var. Bu akşam eşimle konuşmam lazım...
Kvnin 2 oğlu bir kızı var. Kızı evli. Büyük oğlu bekar.
Kv evde tek kalmaktan korkuyormuş!!!
Şimdi bu bekar kaynım hiç mi biryere gitmeyecek! Elbette tatile gidecek hatta belki evlenecek, belki arkadaşında kalacak eve geç gelecek gece gezecek.
Biz hafta sonları eşimle kendi evimizde kalıyoruz. Kaynım dün gece tatile gitti.
Kv eşime hafta sonu evine gitme ben korkuyorum demiş.
Bir ay sonra bu kadın ne yapacak? Sürekli bize mi gelecek bizde mi kalacak korkuyorum diye.
Eşimle bu konuyu kavga etmeden konuşmak istiyorum..
Üstelik kendisi biz ne zaman biyere gidecek olsak engel olmak istiyor gibi.
Mesela arıyor nerdesiniz geç olmadı mı
Oğlum yorgun değil misin gitme vs vs
Saat başı arıyor nerdesin yorgun değilmisin nasıl gidiceksin vs vs
ben düğünden sonra da bunları yaşayacak mıyım yahu?
Valla sinir geçiricem.

Kene gibi yapışan annelere diyecek lafım yok. Lakin kendi anneni düşünür müsün ? Kızım korkuyorum dese sen ne yaparsın yine aynı sinirle mi yaklaşırsın. Niyeti önemli bence. Ama dediğin gibi bu kalma ve korku işinin sonu yok. Evlenince belki bağrına taş basacak sıkıntı çıkarmayacak nereden biliyorsun ?

Ne nedir ki nisanliya nasıl konuşulur , "annen arada gelip bizde kalamaz " mi ?... Daha evlenmeden böyle bir konuyla gitmen ,pek iyi niyetli bir izlenim vermez ... Bunun onune geçmenin bir yolu olduğunu sanmıyorum...
Evlendikten sonra eşin annesine kalmaya gitmek isterse "ben de korkuyorum " de :KK53:

Ne nedir ki nisanliya nasıl konuşulur , "annen arada gelip bizde kalamaz " mi ?... Daha evlenmeden böyle bir konuyla gitmen ,pek iyi niyetli bir izlenim vermez ... Bunun onune geçmenin bir yolu olduğunu sanmıyorum...
Evlendikten sonra eşin annesine kalmaya gitmek isterse "ben de korkuyorum " de :KK53:
hayır eşim gitmeyecek annesi bize sürekli kalmaya gelecek böyle giderse korkuyorum diye diye

Kene gibi yapışan annelere diyecek lafım yok. Lakin kendi anneni düşünür müsün ? Kızım korkuyorum dese sen ne yaparsın yine aynı sinirle mi yaklaşırsın. Niyeti önemli bence. Ama dediğin gibi bu kalma ve korku işinin sonu yok. Evlenince belki bağrına taş basacak sıkıntı çıkarmayacak nereden biliyorsun ?
bilemiyorum işte..

Merhabalar,
Kv konusunda sizden bir fikir almak istiyorum. Düğünüme tam bir ay var. Bu akşam eşimle konuşmam lazım...
Şimdi bu bekar kaynım hiç mi biryere gitmeyecek! Elbette tatile gidecek hatta belki evlenecek, belki arkadaşında kalacak eve geç gelecek gece gezecek.
Biz hafta sonları eşimle kendi evimizde kalıyoruz. Kaynım dün gece tatile gitti.
Bir ay sonra bu kadın ne yapacak? Sürekli bize mi gelecek bizde mi kalacak korkuyorum diye.
Valla sinir geçiricem.

Bütün çocukluğumu evde yalnız geçirdim
Babam sabaha karşı gelen bir adamdı, annem yoktu, 6 yaşındaydım, hiç korktuğumu hatırlamıyorum
30 sene sonra ayrı eve çıktım, bir yıl yalnız yaşadım ve korku psikolojimi bozdu, sebep nedir bilmiyorum
O yüzden artık korkuyorum diyen insanlara aman koca kadın korkar mı diyemiyorum
Benim içim dayanmaz korkuyorum diyen birine ama illa istemiyorsanız tavrınızı şimdiden belli edin, sonra bunları bilmiyor muydun sorusuna cevap veremezsiniz.

Merhabalar,
Valla sinir geçiricem.

sinyal veriyor kv. iyiki de veriyor önemli olan bunu görüp önlem alman ve eğer eşin çizgiyi çekemiyor ise yol yakınken dönmen. Çünkü bu ömür karartır evlilik bitirir bu kv lere ne oluyor oğlan ise oğlan ne değerli çocukları var düşmüyorlar yakalarından

annem bizde arada gelip kalamaz mı kabul etmez misin diye bana kntü gelin muamelesi yapsın istemiyorum..
nasıl anlatmalıyım

Bu bahsettiğin kalma ara sıra kalması değil.
Yalnız kaldım korkuyorumun sonu evinizde beraber yaşamaktır. Nihayetinde büyük oğlu evlenirse sırayla gezecek mi? Gelecek gelin kabul etmezse sana kalacak.
Unutma nasıl başlarsa öyle gider. Benim kv aynı kafada. Köyde yaşıyor aman burada bir şey olmaz. Hırsız gelmez. Bilmem ne. Gel görki kp bir gün bir yere gidiyor. Ben evde yalnız kalamam diyor. Bu arada kp kendinden önce ölecekmiş gibi plan yapıyor. Kusura bakmasın ben evlenmeden önce kendi anam babam dahi olsa kimseyle beraber yaşamayacağımı belirttim. Sonradan fikir değiştirmesinin boşanma sebebi olacağını da belirttim ona göre evlendim.
He kv gelip kalmıyor mu? Kalabilir. Kaldığı oldu ama başka sebepten.
Yalnız kalamam bugün geleyimin altında yatan sebep yarın beraber yaşama planının ön hazırlığıdır. Kabul etmeyiniz.

Merhabalar,
Valla sinir geçiricem.
hemde daha fazlasını yaşayacaksın bunlar senin iyi günlerin

95li misin cnm?eğer öyleyse yani ne gerek var Bu yaşta evlenip böyle sorunlarla gencliğinin çürütmenin?

Ben sana söyleyim 3 ay sonra buraya konu açacaksın Kaynana bizde kalacak temelli diye
Biraz ağlicak Eşin de dayanamayacak ve size taşınacak işte.

Bence düğün olmadan kalmaniza laf olur diye engel olmak istiyor gibi geldi. Tabii ki evlenince nerdesin diye aramaz devamli. Korkma meselesi ise bilemiyorum ben annem simsekten korkar diye hala ararım simsek varken ki şükür babam sağ.

Back