kv evde tek kalmaktan korkuyormuş.!

Gelmesin kalmasin diyebilir mi esin bilemem.
Onlar ikisi kalir arada. O zaman da kv sana karsi doldurur. Bak beni istemedi diye...

Sen goze alamazsin her hafta yatiya insan gelmesini... O zaman sen niye duzen kuruyorsun gibi olur...

Valla zor

Biraz abartılı annelerimiz den biri sanırım KV Allah kolaylık versin orası birde oğlumun evi diye başlarsa işte o zamn işin içinden çıkamaz duruma gelirsin şimdiden konuş eşinle tabi güzel bir dille

ben panik atak olana kadar saçma bulurdum bunu.
ama gelgör ki birkaç aydır panik atağım boy gösterdi. yanımda eşim olmadan nefes bile alamıyorum atak başlayınca. ya öyleyse dedim kendime. Allah yardımcısı olsun

yok öyle bişey değil
öyle bir durumu yok tek kalmaktan korkuyormuş

bilerek yapıyordur
ilgi ondan gidecek tüm ilgi size verilecek diye ödü kopuyor
şimdi birsey konusmayın bence ama bu tarz seyler artarsa tepkınızı koyun

Eşinin tavrı gidişatınızı belirler ihtiyaçı olduğunda tabiki gelip kalır ama niyeti yuvanıza karışmak iyi niyeti suistimal etmekse tepkinizi en başta gösterin yoksa çok Çanınız sıkılır mutluluklar

Böyle bir konu vardı. Kv korkuyorum diye eve yerleşmeye çalışıyordu. Gelin karşı çıkmıştı evine yollamıştı tam o sırada kv ölmüştü. Sonrasında üzücü bir sürü şey olmuştu. Bu mesele birileri üzülmeden çözülemez malesef. Zor bir iş.

şimdiden ya psikoterapiye başlasın ya da kendine bir koca bulsun.
asla asla evinize kabul etmeyin.
çok istisnai durumlarda eşiniz ya da biri yanında kalsın, ama size gelip kalmasına izin vermeyin, bir kez girerse bidaha çıkaramazsınız.

konu sahibi ben sana cok net birşet diyeceğim eğer eşiniz ana kuzusu ise
ve bir duruş sergileyip dengeyi kuramaz ise
bu kadn sizin başınızdan ölene kadar hiç ama hiç gitmez. kurtuluşunuz yok dur diyecek tek kişi eşiniz
ama sanrım eşinizde bunu yapabilecek birisi değil bu dediğimi unutmayn çook çekersiniz.

Oooooooo gecmis olsun ..
Kv fragmani yayinlamis ..
Uzgunum ama evet en ufak bi yalnizlikta sizde kalacak !
Ya da sizin orda kalmanizi saglayacak..
Ayilip bayilacak
Geceleri tikirti geldigini soyleyecek ..
Allah kolaylik versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…