- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.881
Mahalle karısı gibi olsaydık kocanla otur herkes dayak yiyor derdik zaten anladın sen onu
öyle deme sadece bir el taam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mahalle karısı gibi olsaydık kocanla otur herkes dayak yiyor derdik zaten anladın sen onu
Anlamadım? Cidden anlamadım. Ben bunu mu demek istediğimi düşünüyorsunuz ?Mahalle karısı gibi olsaydık kocanla otur herkes dayak yiyor derdik zaten anladın sen onu
Niye konuyu carpitiyorsunuz hanfendi. Burada tokati dayağı mesrulastiran kim ben mi ?öyle deme sadece bir el taam mı
Bu da 4. CumZeynep hanım inşallah bu mesajımı okursunuz. İlk konu açtığınızda cevap vermedim çünkü buradaki klişe kaynana olayıydı ve büyük çoğunluk bakma diyecekti Sana ve öylede oldu. Eski defterler açıldı siz size kötülük yapan iki kişiden eşinizi affettiniz ama kaynananızı affetmediniz ki bence en büyük hata buydu. asıl suçlu annesinin ağzına bakan eşinizdi çünkü.
Kaynanaya bakmak istememekte Haklı olabilirsiniz ama ben olsam affederdim ancak bu görüşümü buraya yazamadım çünkü gelecek tepkilerle uğraşacak halde değildim.
Sonunda siz buradaki gazla çocuklarınızı alıp evi terk ettiniz. Ana kayınvalidenize vefat etti. Her şey aleyhinize döndü. Süreç zor, elbette insanlar üstünüze gelecektir bunz bir müddet göğüs gerin. Eşinizin acısı büyük şu anda ne dediğini bilmiyor.
Benden size Abla tavsiyesi bir müddet eşinize zaman verin. Bu sürede eşiniz düzelirse ne ala, düzelmezse boşanma fikrini o Zaman düşünün. Tekrar dolduruşa gelmeyin. Unutmayın ki affedilmemesi gereken Ada'mı siz bir kere affettiniz. Şimdi acısı var bence bir müddet daha fırsat verin. Bu arada fazla bir arada olmayın eşiniz kendiyle kalsın. Acı anında söylenen sözleri muhasebesi tutulmaz.
Hakkatten ya ortaya bi mesj attin .durduk yere gitti ustune alindi.ne panikledin papatya ya, bekle Mune gelsin söyler kaçıncın :)
Bakın bi yakınım babasına bıçak çekti gastanelik etti. Sonra binler pişman özür diledi. Baba da affetti. Şimdi sizin kindar mantiginiza göre asla affetmemeliydi. Ha bence de zeynep kocasını bu adam affetmemeliydi. Ama affettikten sonra da ısıtıp ısıtıp önüne koymanın mantığı yok
Ya arkadaş sen de çözüm sunmak değil tartışma çıkarma peşindesin. Aynı şeyi düşünüyor olusumuz bizi seninle takım arkadaşı yapmıyor. Burada diğer üyeler münakaşa yapmiyoruZ fikir alış verişi yapıyoruz. Tavrın hiç hoş değilBu da 4. Cum
Kızlar kibleyip muneyi çağırıp konuyu kapattırmayın lütfen.
Herkes saygı çerçevesinde yapsın yorumunu sıkıntı olmasın. office seni alıntıladım diye mesajı üstüne alınma genel olarak yazdım muneyi etiketlediğin için alıntıladım seni.
Bende onu söylüyorum boşamasi gereken zaman kafaya saksı yediği zamandı ama kadın unutmus ve yıllar geçmiş üstünden suan ortada şiddet olayı olmadığı için kadın kocasina sahip çıkmalı ve destek olup yanlız birakmamali
Mune bu belli olmaz kibler çoğalınca bize kızıp kapatıveriyor konuyu sonra ben konu sahibine hem yardımcı olamadık diye üzülüyorum hem de ne oldu ne yaptı acaba diye meraklanıp duruyorumben konu kapansın diye etiketlemedim zaten, mune konuyu kapatmayacağını söyledi diye rahat etiketledim..
O zaten çekti cezasını. Aynı mantıkla saksı olayından sonra zaten Zeynep evi terk etmiş aylarca ayrı kalmışlar bi nevi cezasını vermiş sonrasında gelmiş köpek gibi kapısında yalvarmış kız da affetmis. Bakın bence de affetmemeliydi ama artık affetmis. Anlatabiliyor muyum ?Affetsin de önce yakınınız kanuni cezasını çekseydi. Babasını bıçakla yaralayan başkasına neler yapar? Babası vatandaşlık görevi olarak kanuni cezasını çekmesini sağlamalıydı. Sonra affetsin affetmesin keyfi bilir.
Zeynep hanım inşallah bu mesajımı okursunuz. İlk konu açtığınızda cevap vermedim çünkü buradaki klişe kaynana olayıydı ve büyük çoğunluk bakma diyecekti Sana ve öylede oldu. Eski defterler açıldı siz size kötülük yapan iki kişiden eşinizi affettiniz ama kaynananızı affetmediniz ki bence en büyük hata buydu. asıl suçlu annesinin ağzına bakan eşinizdi çünkü.
Kaynanaya bakmak istememekte Haklı olabilirsiniz ama ben olsam affederdim ancak bu görüşümü buraya yazamadım çünkü gelecek tepkilerle uğraşacak halde değildim.
Sonunda siz buradaki gazla çocuklarınızı alıp evi terk ettiniz. Ana kayınvalidenize vefat etti. Her şey aleyhinize döndü. Süreç zor, elbette insanlar üstünüze gelecektir bunz bir müddet göğüs gerin. Eşinizin acısı büyük şu anda ne dediğini bilmiyor.
Benden size Abla tavsiyesi bir müddet eşinize zaman verin. Bu sürede eşiniz düzelirse ne ala, düzelmezse boşanma fikrini o Zaman düşünün. Tekrar dolduruşa gelmeyin. Unutmayın ki affedilmemesi gereken Ada'mı siz bir kere affettiniz. Şimdi acısı var bence bir müddet daha fırsat verin. Bu arada fazla bir arada olmayın eşiniz kendiyle kalsın. Acı anında söylenen sözleri muhasebesi tutulmaz.
bakın konu saksı kırması olayı değil sadece, geçmiş geçmişte kalmış da değil.O zaten çekti cezasını. Aynı mantıkla saksı olayından sonra zaten Zeynep evi terk etmiş aylarca ayrı kalmışlar bi nevi cezasını vermiş sonrasında gelmiş köpek gibi kapısında yalvarmış kız da affetmis. Bakın bence de affetmemeliydi ama artık affetmis. Anlatabiliyor muyum ?
Ya onuda düşündüm ama bir erkeğin sürekli evden kaçması hoş değil. .Bence evin kapanmaması iyi oldu. Kocası Zeynep'in ve çocukların psikolojisini bozacağına orda kalsın. Şiddete eğilimi var zaten. O yokken Zeynep ve çocuklar daha güvende gibi geliyor.
Hatta hep böyle davranmaya devam edecekse veya, Allah korusun, gittikçe daha da kötüleşecekse, nafakasını ödeyip hep orda kalsa daha iyi olabilir.
Bir de eşiyle araları düzelirse, ileride görümcesi, kaynı bulundukları şehre geldiğinde onları kendi evine sığdırmaya çalışmaz. Annelerinin evlerinde kendi evleri gibi kalırlar. Zeynep onları ağırlayacağım diye o kadar uğraşmamış olur.
Gelsin canım öyle bişey varsa bilirler zatwnne panikledin papatya ya, bekle Mune gelsin söyler kaçıncın :)
İyide durduk yere ikinci uyelikle sucluyor bende dalgasini geçtim ne varYa arkadaş sen de çözüm sunmak değil tartışma çıkarma peşindesin. Aynı şeyi düşünüyor olusumuz bizi seninle takım arkadaşı yapmıyor. Burada diğer üyeler münakaşa yapmiyoruZ fikir alış verişi yapıyoruz. Tavrın hiç hoş değil
Sen bu da ikinci bu da üçüncü dördüncü diye sayarsan tabi suçlarİyide durduk yere ikinci uyelikle sucluyor bende dalgasini geçtim ne var