kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

yani düşünüyorum: zeynep ne kadar şiddetli dayak yiyor ki can havliyle balkona kaçıyor ve kocası oradaki saksıyı kafasına vuruyor.
tek his: dehşet.
inanamıyorum affedebilmesine.
Ben en çok anne babası bilerek nasıl o adama yollamışlar tekrar bunu merak ediyorum. Hadi konu sahibinin psikolojisi iyi değildi diyelim, seviyordu bosanmaktan korktu vs vs, bir anne bir baba evladını nasıl teslim eder böyle bir caniye aklım almıyor.

Herkes adama saymış dökmüş ama ben anlayabiliyorum eşinizi.
7 ay önce babamı kaybettim sevdiğin birini kaybetmek çok zor ve insan böyle bişey yaşadığında eşinden her zaman olduğundan daha fazla anlayış ve ilgi bekliyor ayrıca kötü bişey söylemese bile o dönemki ruh haliyle yanlış anlayabiliyor.
Tamam kv melek gibi bi insan değilmiş zamanında konu sahibine çok kötü şeyler yaşatmışlar oğluyla ama bu olayı konu sahibi affetmiş ve onun üstünden 15 yıl geçmiş bu 15 yıl boyunca da bu tarz bişey hiç yaşanmamış. Ve eşiyle de arası gayet iyiymiş. Kv o kadar kötü olsa kadın ayrı evdeyken de aynı şekilde oğlunu doldurup karısına yine işkence ettirirdi. Adam da değişmese 15 yıl mutlu yaşayamazlardı. İnsanları eskiden yaptıklarıyla yargılamamak lazım insanlar değişir. Ha şuan çocuklara kötü davranıyor diyebilirsiniz bu benim de tasvip edebileceğim bişey değil. Ama adamın babası vefat etti onun ardından karısı evi terk etti annesi istenmedi ve annesi istenmediği bi dönemde babasının acısı geçmeden vefat etti. Bu yaşanılanlar kolay atlatılabilecek şeyler değil.
Yorum yapan kişiler biraz da kendisini adamın yerine koyup öyle yorum yapsın lütfen.
Z zeynepguven1986 yorumumda sana haksızlık ettiğimi düşünme sen sonuna kadar haklısın şu ana kadar yaptığın şeylerde. Ama şöyle düşün yaşadığınız şeyler kolay değil. Sen bile sana kötülüğü dokunmuş olan kv için üzüldün vefat ettiğinde. Eşin için durum daha kötü hem babasını hem annesini kaybetti ve bu kayıpları yaşarken kolay dönemlerden geçmedi herşey üst üste geldi. Şuan öfke beslemesi kötü davranması bi şekilde savunma mekanizması atlatacaktır zamanla ve eski haline dönecektir.
Sana tavsiyem eşinle tartışmaya girme, annesini kötüleyacek laflar etme, o tartışma çıkaracak şeyler söylerse ben de çok üzgünüm şuan ikimiz de sağlıklı düşünüp hareket edemiyoruz biraz süre geçsin o zaman konuşuruz deyip konuyu kapat, nasıl isterse öyle davransın bi süre kanepede yatmak istiyorsa bırak kanepede yatsın üsteleme kendi haline bırak. Çocuklara da babanız şuan kötü bi dönem geçiriyor ama bu sizi sevmediği anlamına gelmez bi süre anlayışlı davranalım diye konuş.
Allah yardımcınız olsun inşallah herşey kısa zamanda yoluna girer.
bu adam isterse sülalesini kaybetsin, zerre acımam üzülmem. daha virgin aylık karısına düzenli şiddet uygulayan, o anda eline saksı geçmese belki karısını balkondan atabilecek kadar cani bir adama acımam da güvenmem de. o adam zeynep'in elini ayağını öpsün, başında taşısın. zeynep den başkası onu çekmezdi.

Ben en çok anne babası bilerek nasıl o adama yollamışlar tekrar bunu merak ediyorum. Hadi konu sahibinin psikolojisi iyi değildi diyelim, seviyordu bosanmaktan korktu vs vs, bir anne bir baba evladını nasıl teslim eder böyle bir caniye aklım almıyor.
Ediyorlar maalesef benim kv ile kp de görümcem ölesiye dayak yiyip baba evine sığındığında sırf ailesi gelmiş köyden buraya kadar zahmet etmişler diye kızlarını o şizofrenin yanına geri yolladılar. Ne mi oldu bir ay sonra ayağında ayakkabı ile boynunu kırıp heryerini çürütünce yani ölümden dönünce yankarına aldılar. (Ah benim eşim Bi tokat bile atmıyo atsa da koşsam dava açsam ama yok çok seviyormuş ayrılmazmış. Bende kafayı yedim sanırım)
Neyse konuyu saptırmayayım sormak istediğim şu kaçırdım o kısmı sanırsam; Zeynep kendi evinde kocası eve gelmiyor dimi. Yoksa hâlâ annesigilin yanında mı?

Adamla empati yapıyorum o halde. İki sene dovdugum karım neredeyse benim yuzumden olseydi ben o kadının yüzüne bakamazdim bırak annem burada kalacak demeyi.
Ki annemin sağlığında biz de kalsın mi diye sorardım rica ederdim bundan sonra annem burada kalacak diye ustune de yurumezdim. O acı çeken zavallı koca iki hafta önce annemle bakacaksın ulan die bu kadınin ustune yurudu. Bu noktada mesela empati kurmak zor.
Ben babamı da kaybettim ayrıca beni buyuten iki sene onun evinde yaşadığım anneannem öldü. Ama o zaman kimseyi terslemedim iteklemedim. Bırak kendi çocuğumu itmeyi cenazeye gelen şımarık bebelere bile sabrettim. Annem kırk yaşında dul kaldığında kimseyi ihmal de etmed kötü de davranmadi. İnsanların içinde kötülük varsa o başka ama ölümde insanın içinden kimseyi suçlamak bağırmak çağırmak gelmiyor acinı sessiz sakin yaşıyorsun. Kendi çocuğunu itmesi karısimı hirpalamasinin sebebini acıya ve ölüme bağlamak da fazla iyi niyet. Bu adamın icindr şiddet ve kötülük var sevgisiz bir adam kılıfını ölüm acisina baglamayin
benim babam rahmetli olduğunda 21 yaşındaydım ve tek hatırladığım, sessiz sakin olduğumdu. üstelik vefatından 15 gün sonra abimin oğlu doğdu ve evimiz hem cenazeye hem hayırlı olsuna gelenlerle doldu boşaldı. tek sinirli olan abim ve karısıydı çünkü babamın kalbini kırmışlardı, helalleşmeye fırsatları olmadı.
yani vicdan azabı onları asabileştiriyordu. zeynep in kocasının durumu da bu.

benim babam rahmetli olduğunda 21 yaşındaydım ve tek hatırladığım, sessiz sakin olduğumdu. üstelik vefatından 15 gün sonra abimin oğlu doğdu ve evimiz hem cenazeye hem hayırlı olsuna gelenlerle doldu boşaldı. tek sinirli olan abim ve karısıydı çünkü babamın kalbini kırmışlardı, helalleşmeye fırsatları olmadı.
yani vicdan azabı onları asabileştiriyordu. zeynep in kocasının durumu da bu.

Başınız sağolsun.
Ben sadece vicdan azabı olduğunu sanmıyorum. Eskiden vicdanı olmayan adam annesine gelince birden vicdanlı olacağını sanmıyorum.
Bu adam vicdansız kotu bir adam. Ve artık kadının yumuşak karnini buldu buradan çok güzel ezer bunun farkinda. Belki de intikam hisleri olabilir annesinin intikamını aliyordur.
Ama normal bir adam değil. Bundan sonra da çok ezecek bu mevzularda onu.

eşimden mesaj geldi şimdi. bana attığı mesajı aynen paylaşıyorum sizlerle ne yapacağımı şaşırdım kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. artık öyle yoruldumki kaç aydır çocuklarımda perişan siz söyleyin ne yazayım ben bu adama ne deyim.
mesaj.
zeynep babamın ölümünü atlatamadan annemin ölümü yıktı beni. ben o eve her girdiğimde sana her baktığımda annemi görüyorum annemin bana oğlum korkuyorum yalnız kalamıyorum deyişini görüyorum sesi kulaklarımdan gitmiyor. senin istemiyorum deyişin annemin oğlum beni yalnız bırakma deyişi ikinizin sesi beynimde yankılanıyo. dayanamıyorum zeynep. ben annemi tek başına mezara koydum. dün gece ordaydım. sanki çağırdı beni oğlum beni yalnız bırakma dedi.zeynep bu saatten sonra ne sana iyi bir koca ne çocuklarıma iyi bir baba olabilirim. ister kal benimle ister git sana engel olamam.

eşimden mesaj geldi şimdi. bana attığı mesajı aynen paylaşıyorum sizlerle ne yapacağımı şaşırdım kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. artık öyle yoruldumki kaç aydır çocuklarımda perişan siz söyleyin ne yazayım ben bu adama ne deyim.
mesaj.
zeynep babamın ölümünü atlatamadan annemin ölümü yıktı beni. ben o eve her girdiğimde sana her baktığımda annemi görüyorum annemin bana oğlum korkuyorum yalnız kalamıyorum deyişini görüyorum sesi kulaklarımdan gitmiyor. senin istemiyorum deyişin annemin oğlum beni yalnız bırakma deyişi ikinizin sesi beynimde yankılanıyo. dayanamıyorum zeynep. ben annemi tek başına mezara koydum. dün gece ordaydım. sanki çağırdı beni oğlum beni yalnız bırakma dedi.zeynep bu saatten sonra ne sana iyi bir koca ne çocuklarıma iyi bir baba olabilirim. ister kal benimle ister git sana engel olamam.

Zeynep kaç.
Bak normal bir durumda değil. Annesi çağırıyor mezarlığa gidiyor gece yarısı falan bunlar normal kafa ıı değil

Yarın ir gün annem seni oldurmemi istedi der keser seni.
Ruhsal durumu iyi değil ve bu adamı sen iyi edemezsin.
Beni görmek istemiyorsan anlayışla karsilarim. İstersen ayrılalım ihtiyacın olduğunda her zaman yanindayim falan gibi yumuşak bir ayriliklq ayrıl lütfen.
Canından kıymetli degil evlatlarından değerli değil.
Nolur bırak gitsin

mesaj.

Esiniz tahmin ettigimiz gibi yalan soylemis.

Zira kayinvalide olmeden sabah pisman olup yalniz kalacagim demis olsa kulaginda oglum birakma falan kalmazdi.

Bu adama 2 sans verdiniz haketmedi, 3 verdiniz haketmedi.

Su kismi cok dogru yazmis, ne es ne koca olmaz bu canavardan.

Bosanin. Hayatiniz kurtulsun.

mesaj.
eşin zor atlatacak annesinin ölümünü.
sağduyulu düşünüp tartacak durumda değil.
kv nin ısrarı nelere maloldu size.
bir müddet daha tanı eşine.
biraz toparlanır mı bi bakarsın.
yoksa sanırım yürümez artık bu evlilik.
eşin zihninde seni çoktan yargılamış suçlu bulmuş bile

Zeynep kaç.
Bak normal bir durumda değil. Annesi çağırıyor mezarlığa gidiyor gece yarısı falan bunlar normal kafa ıı değil

Yarın ir gün annem seni oldurmemi istedi der keser seni.
Ruhsal durumu iyi değil ve bu adamı sen iyi edemezsin.
Beni görmek istemiyorsan anlayışla karsilarim. İstersen ayrılalım ihtiyacın olduğunda her zaman yanindayim falan gibi yumuşak bir ayriliklq ayrıl lütfen.
Canından kıymetli degil evlatlarından değerli değil.
Nolur bırak gitsin
bende çok korkuyorum eşim tuhaflaştı ya kendine bişey yaparsa ben bırakıp gidince ozaman ben nasıl atlatırım nasıl kurtulurum

mesaj.
işte senin vicdanına oynuyor resmen.
sadece "ne istiyorsan onu yap" yaz. topu ona at. seni köşeye sıkıştırmaya, yalvartmaya çalışıyor.

ha bir de başka türlü şiddet eğilimi filan gösterebilecek durumda ise daha fazla kalma yanında derim canım.
çok ta iyi durumda değil çünkü.

bende çok korkuyorum eşim tuhaflaştı ya kendine bişey yaparsa ben bırakıp gidince ozaman ben nasıl atlatırım nasıl kurtulurum
bunun da suçlusu sen olmayacaksın zeynep.
şu saatten sonra herşey eşinin iyileşip toparlanmasına bağlı.
lütfen bunun yükünü de kendine yükleme.
kp kv nin ecellerinden sen mesul değildin.
eşinin durumundan da sen mesul değilsin.

Kendine bir sey yapmaz bu adam.

Su anda da siz her eziyetini cekin diye bu mesaji yazmis.

Yani kalirsan katlanacaksin diyor.

Siz de kendinizi ezdirmeyin bu kadar. Kendini oldurmez sizi oldurur merak etmeyin.

seni mi öldürsün? bunu mu istiyorsun? 10 yıl önce yapan adam yine yapar. çocuklarını bu psikopata mı emanet edip öleceksin?

Yapacaksa yapar seninle alakası yok.
Kendine bir şey yaparsa annesinin açısından yapar senle ilgisi yok.
Normal psikolojide olmayan şiddet eğilimli bir adamla aynı evde kalman çok riskli. Ya çocuklarına bir şey yapsa ya sana? Bir innetle bir aileyi de yok edebilir.
Ailenin yanına git bir sure bu işin sonu bni korkutuyor artık.

X