Herkes adama saymış dökmüş ama ben anlayabiliyorum eşinizi.
7 ay önce babamı kaybettim sevdiğin birini kaybetmek çok zor ve insan böyle bişey yaşadığında eşinden her zaman olduğundan daha fazla anlayış ve ilgi bekliyor ayrıca kötü bişey söylemese bile o dönemki ruh haliyle yanlış anlayabiliyor.
Tamam kv melek gibi bi insan değilmiş zamanında konu sahibine çok kötü şeyler yaşatmışlar oğluyla ama bu olayı konu sahibi affetmiş ve onun üstünden 15 yıl geçmiş bu 15 yıl boyunca da bu tarz bişey hiç yaşanmamış. Ve eşiyle de arası gayet iyiymiş. Kv o kadar kötü olsa kadın ayrı evdeyken de aynı şekilde oğlunu doldurup karısına yine işkence ettirirdi. Adam da değişmese 15 yıl mutlu yaşayamazlardı. İnsanları eskiden yaptıklarıyla yargılamamak lazım insanlar değişir. Ha şuan çocuklara kötü davranıyor diyebilirsiniz bu benim de tasvip edebileceğim bişey değil. Ama adamın babası vefat etti onun ardından karısı evi terk etti annesi istenmedi ve annesi istenmediği bi dönemde babasının acısı geçmeden vefat etti. Bu yaşanılanlar kolay atlatılabilecek şeyler değil.
Yorum yapan kişiler biraz da kendisini adamın yerine koyup öyle yorum yapsın lütfen.
Z zeynepguven1986 yorumumda sana haksızlık ettiğimi düşünme sen sonuna kadar haklısın şu ana kadar yaptığın şeylerde. Ama şöyle düşün yaşadığınız şeyler kolay değil. Sen bile sana kötülüğü dokunmuş olan kv için üzüldün vefat ettiğinde. Eşin için durum daha kötü hem babasını hem annesini kaybetti ve bu kayıpları yaşarken kolay dönemlerden geçmedi herşey üst üste geldi. Şuan öfke beslemesi kötü davranması bi şekilde savunma mekanizması atlatacaktır zamanla ve eski haline dönecektir.
Sana tavsiyem eşinle tartışmaya girme, annesini kötüleyacek laflar etme, o tartışma çıkaracak şeyler söylerse ben de çok üzgünüm şuan ikimiz de sağlıklı düşünüp hareket edemiyoruz biraz süre geçsin o zaman konuşuruz deyip konuyu kapat, nasıl isterse öyle davransın bi süre kanepede yatmak istiyorsa bırak kanepede yatsın üsteleme kendi haline bırak. Çocuklara da babanız şuan kötü bi dönem geçiriyor ama bu sizi sevmediği anlamına gelmez bi süre anlayışlı davranalım diye konuş.
Allah yardımcınız olsun inşallah herşey kısa zamanda yoluna girer.