- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.721
Çok içlenmişim çok kızmışım bu konulara dimi?
Yazdıkça ben de fark ettim bunu :)
ahahaha inandığın şeyi savunuyorsun
Ben pes etmeyişini sevdim
Hani şimdi bir grup rahatsız oldular falan ya bizden
ensemizden tutup kapıya koydular.
Çoğumuz oturduk kapının önüne
- Zaten bunlar ne anlar falan yapıyoruz
ama gitmiyoruz da, çünkü konuyu merak ediyoruz
Sen kapının arasından kafanı uzatıp uzatıp hala
anlatmaya çalışıyorsun.
En sonunda tutucam kolundan yeterrr yaa
takan yok işte bizi bırak artık
Kime ne anlatıyorsun dicem az kaldı
Çok uysal ve iyi niyetli bir kadın.
Haliyle içten içe vicdanlı davranıyor hala kocası olacak adama.
Burada da aman on sene önceki mevzu bir daha olmamış diye bizi susturan bir kerecik olan bir şey için yuva yıkılmazcılar da bize boşanmanın lafını ettirmiyorlar.
sana boşan diyen yok ama biraz sesini çıkar biraz güçlü olduğunu 10 yıl önceki o ezilen kadın olmadığını göster bunun için bi şey yapeşimden hala ses yok aradım tel kapalı. bu ara ben boşanıyorum diyemem şuan eşim çok büyük bir acının içinde sadece sabrediyorum ve düzelmesi için dua ediyorum
Ama çok sinirleniyorum valla
Aman on sene önceki mevzu alt tarafı dövmüş denilince tansiyonum çıkıyor ya.
Anlamak istemeseler de söylemek bağıra bağıra söylemek istiyorum.
Alt tarafı şiddet olmaz, on sene önceki şiddet de olmaz
Konunun en başında üstüme yürüdü dedi mesela, şimdi de iki yaşında çocuk iteklendi. Bu mu düzelmiş hali yani?
Ben yılmadan bıkmadan söyleyeceğim duymak istemeseler de.
Alt taraf ı bir tokat sadece bir kerelik diye bir şey olamaz
eşimden hala ses yok aradım tel kapalı. bu ara ben boşanıyorum diyemem şuan eşim çok büyük bir acının içinde sadece sabrediyorum ve düzelmesi için dua ediyorum
bunu söyledim bir ben değil abinin eşide istemedi neden tek suçlu benim dediğimde annem bir-tek bize sığınmıştı bizi istemişti diyoKonuyu hep takip ettim zeynep. Bu son olanlar yani eşinizin davranışları gün geçtikçe artacak gibime geliyor. Artık havayı suyu bahane edip her olayı annesine getirip burnundan dökecek.
Ayrıca tek gelin sen değilsin. Madem ben istemedim eltim isteseydi o zaman deseydin ya. Kabak sadece senin başına patladı.
Bence bu olay çok uzayacak. Çekmek zorunda değilsin. Ezik davranma daha çok ezilirsin.
Kocan sana hınç besliyor ve bunun acını da çocuklarından çıkartıyor. Maalesef kocana üzelemiyorum bile.
hayır boşanın demıyoruz evı de terk etmeyın ama kendı halıne bırakın esınızıeşimden hala ses yok aradım tel kapalı. bu ara ben boşanıyorum diyemem şuan eşim çok büyük bir acının içinde sadece sabrediyorum ve düzelmesi için dua ediyorum
Işılcım saksı olayını basit bir tokatla aynı kefeye
koyan zihniyete istiyorsan sabaha kadar anlat.
Sonuç alamayacağını biliyorsun.
Onun için yorma kendini.
Kafaya saksı ile vurmak ölsün diye indirilmiş son darbedir.
Nokta. bitti.
Ölmemiş olması durumun vehametini hafifletmiyor.
Bunu birilerinin idrak edebilmesi için bir defa okuması da
normal şartlar da yeterli.
10 defa da 1000 defa da okusalar anlamak istemeyen anlamaz.
Yorma kendini.
allah razı olsun hepinizden. mevlut hafta sonu okunacakhayır boşanın demıyoruz evı de terk etmeyın ama kendı halıne bırakın esınızı
bu arada heralde mevlut falan okunuyordur degıl mı belkı aksama gelır
sız de fırsat buldukca buraya daha sık yazsanız aslında ıyı olur cok az yazıyorsunuz
hep aklımdasını gunlerdır sızın ıcın burdayım valla
bence kocasına çok yuz vermesin iyice üstüne gelir.o ne derse altında kalmamalı kendini savunmalıZ zeynepguven1986 cım. olan olmuş. kv vefat etmiş. her insan gibi o da yaptıklarının cezasını öte dünyada çekecek. iyilik yapmışsa iyilik , kötülük yapmışsa kötülük bulacak. insanların dünyaya asıl gönderiliş sebebi aslında sınav.
bak ömrü bitmiş . ömür kısa. öte tarafa geçtiğimizde salih amellerle gideriz inşallah. kimseye kötülük yapmadan . kalbini kırmadan inşallah.
kafanda saksı kırmış bi koca. annesine uymuş dayak atmış . yani kocanın da bi tarafı cahil işler yapıyor. kafası attığı zaman ters davranıyor . anlaşılan o ki.
sen canını sıkma. kocanı da sıkboğaz etme. bırak ağlasın bi kaç gün , ne yapacaksa yapsın. sonra bakacak ki aileden fayda var. çocuklarına sarılması lazım şimdi aslında. çünkü hayat kısa. bi gün gelecek sıra bizlere gelecek çünkü. bunu anlamalı şimdi.
o da şimdi annesi için üzgün. ona da anlayışlı davranmak lazım. bence hiç bi şey deme. ses etme.
durulduğu zaman gelecektir. o zaman bile şöyledir , böyledir diye akıl verme. bırak biraz .
seni beğenmekten yorulup vazgeçtim beğenmiyorum artıkAy haklısın yaaa.
Ben mi kindarım bencilim nedir.
Ben olsam bu durumda düşünürdüm yani beni öldürüyordu neredeyse şunun binde biri kadar üzülmedi. Benden çok seviyor yani daha değerli der iyice kinlenirdim acısı var diye ona üzülmek yerine.
Kendi çektiği çileleri unutmuş hala itelenmeyi kötü muameleyi görmüyor da adama üzülüyor.
Bana köpek gibi davranan bir adama da hayatta merhamet göstermem.
İnsan da vicdan merhamet olsun da önce kendine olsun yani.
Kadın kendine acımıyor da kocasına acıyor ya pes valla
Cidden sinirimi bozduğumla kalıyorum.
Ben kadına üzülüyorum kadın dayakçı kocasına merhamet ediyr ya hem de sürekli kötü davrandığı halde.
Pes valal
mülk ve fetih surelerini bol bol oku dua adınaeşimden hala ses yok aradım tel kapalı. bu ara ben boşanıyorum diyemem şuan eşim çok büyük bir acının içinde sadece sabrediyorum ve düzelmesi için dua ediyorum
seni beğenmekten yorulup vazgeçtim beğenmiyorum artık
bence yıprandığınla ve sinirlendiğinle kalıyorsun boşuna
bizde 7 gun boyunca hep okunur da ondan sordumallah razı olsun hepinizden. mevlut hafta sonu okunacak
Üzülme Zeynep sen agzinla kuşta tutsan sana cevap bulur. Anaci tip kocaların hepsi aynı. Dışardan bakıldığında oğlu baktı olucak. Gururlanacak. Ama içerde ki eşine danışan bile olmaz. Herşey her yük kadının ustunde ama görmek istemezlerbunu söyledim bir ben değil abinin eşide istemedi neden tek suçlu benim dediğimde annem bir-tek bize sığınmıştı bizi istemişti diyo
ben kocama merhamet etmiyorum kocama acımıyorum. ben 15 yıllık emeğime evliliğime yıllarıma giden ömrüme acıyorum. annem babam arkadam da ama üç çocukla orda yapamıyorum. ben 15 yıllık emeğimi kurtarmaya çalışıyorumAy haklısın yaaa.
Ben mi kindarım bencilim nedir.
Ben olsam bu durumda düşünürdüm yani beni öldürüyordu neredeyse şunun binde biri kadar üzülmedi. Benden çok seviyor yani daha değerli der iyice kinlenirdim acısı var diye ona üzülmek yerine.
Kendi çektiği çileleri unutmuş hala itelenmeyi kötü muameleyi görmüyor da adama üzülüyor.
Bana köpek gibi davranan bir adama da hayatta merhamet göstermem.
İnsan da vicdan merhamet olsun da önce kendine olsun yani.
Kadın kendine acımıyor da kocasına acıyor ya pes valla
Cidden sinirimi bozduğumla kalıyorum.
Ben kadına üzülüyorum kadın dayakçı kocasına merhamet ediyr ya hem de sürekli kötü davrandığı halde.
Pes valal