Başınız sağolsun, Allah hepinize sabır versin...
Bu konunun bu şekilde çözülmesi herkes için en iyisi oldu bana göre. Ama kendimi sizin yerinize koymadan edemiyorum.
Acınız daha yeni evet, bunları düşünmek için erken.
Ama evinize dönecek misiniz? Kv vefat edince eşiniz sizi önemseyen bir erkek haline mi dönüştü? Evliliğinizde, akrı-koca ilişkinizde ne değişecek?
Ben sizi ve çocuklarını görmeye geldiği gün size "Zeynep'ciğim, çocuklar okulundan geri kalmasın, senin de yerin bizim evimiz, burası değil, hadi sizi götüreyim, hafta sonu zaten kardeşlerim gelecekler, bu konuyu çözeceğiz. Kesinlikle senin istemediğin bir şey olmayacak" demesini beklerdim. Neden o gün sizi ve çocuklarını götürmedi? Çünkü size bunu söylemekten korktu. Çünkü meseleyi çözememişti, çünkü hala kardeşlerine güveniyordu, onlardan cesaret alıyordu.
Görümcenizin size "en çok senin yanını istemişti" demesini de hiç iyi niyetli bulmadım. Bilmiyorum, başka rahatsız olan yok mu bu sözden, ben mi büyüttüm, alıngan davrandım ama size laf sokmaya çalışmış gibi geldi.
Nihayetinde, size kendinizi hep suçlu hissettirdiler. "eşimle konuştum bana kızgınmısın dedim eşim hayır dedi" demişsiniz ya mesajınızda. Sizin bu yönünüzün hepsi farkında ve zaten hep bunu kullandılar.
Sizin için çok üzgünüm, mesele kapanacak belki böyle, siz evinize döneceksiniz, eşiniz çocuklarınızın ve sizin başınızda olacak ama siz karakteriniz nedeniyle hep ezilip üzüleceksiniz.