- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.261
Hayır saçmalama ! Öyle bir ithamda bulunamazlar eğer bulunurlarasa sakın ama sakın kendini suçlama.babam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam
+1Ne münasebet sen Azrailmisin?
Ecel gelmis cihane baş ağrısı bahane derler.
Ömrü varsa daha yaşar yoksa Allah taksiratını affetsin.
Bakınız 3cocugunuz var biraz daha soguk kanlı olunuz.
Ölmezde yatalak kalirsa
Felcli kalirsa bisi olursa siz bu vicdanla benim yuzumden diye diye tabiki esinizinde baskisiyla bakmak zorunda kalacaksiniz.
Sizin yüzünüzden olan bisey yok.
Bu ev tasima fikri ortaya cikmadanda gecirebilrdi kalp krizini.
Herkes bir sekilde sınanıyo.
O hastalikla sınaniyo sen onunla.
Esinizde size "senin yuzunden" derse lütfen susma artik.
He yukarı msj yolladim dersin ben ne istersem oluyo ermisim dersin.
Saçmalama simdi toparlan.
Sakin ol.
görümceniz ne şekilde söylendi ?arkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.
Bence çıkar o.arkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.
sonra görümcem söylenmeye başlayınca
kv gerçekten kalp krizi geçirmiş. babam gece ulaştı eşime. durumu ağırmış. babam sabah hastaneye gitti geldi. görümcemde gelmiş kaynımda. buğün hiç uyumadım. sadece oturdum boşboş bundan sonra olacakları düşündüm. içim sızladı. ben bu kadının çok kötülüğünü gördüm ama yinede içim yandı. babam fazla umut yok diyo. eşim görümcem yıkılmış. babalarındanm sonra şimdide anneleri. bugün gidicem hastaneye. eşimin yanında olmalıyım. ne olursa olsun. dua edin ne olur kv dem ve onun gibi şifa bekleyen herkese.
babam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam
arkadaşlar hastaneye gittim yeni geldim. kv iyi değil. eşim perişan. diğerleri ile konuşmadım hiç. eşime geçmiş olsun dedim. sadece başını salladı üzülme kurtulacak dedim. inşallah zeynep dedi. yoksa kaldıramam dedi. sonra görümcem söylenmeye başlayınca eşim sen git çocukların yanına ben sana haber veririm dedi geldim. ama kv iyi değil yoğun bakımda.