kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

bencede dönüşümlü kabul etme.çünkü senin eşinin kendi akli fikri yok.kaynana yine seni dövdürür.kayninla görümcede dönüşümlü kalsin sıra size gelince esin geceleri anasiyla kaynananın evinde kalsin.sen zaten iki yol boyunca cekmissin .
hic bir şekilde kaynananın evini kapattirmayin.
eşimin anneannesi var 85 yasinda kadin kalıyor evinde .evinde öyle şehir merkezi değil.daha 65 gencecik yas.

kv o kadar şirret ki, gelini evi terketmiş, oğlu iki gündür ikna edemiyor hala.
aman diyeyim konu sahibi. dönüşümlü bakmayı falan da kabul etme sakın. kadın gitmez, başınıza çöreklenir ömür boyu.

Haklısınız.
Dönüşümlü bakalım, ilk önce sizde kalsın diyerek konu sahibinin evine yerleşebilir.

Zeynep hanim eltinize de gicik olmustum simdi daha cok gicik oldum uzaktan konusmak kolaydi zeynep bakar diye dusunurken baksin iste niye tutustu. Benim kv kaynim nisanli ramazanda eltiler yemege gelmislerdi bizde oradaydik kv acitasyon yapiyo yok oglum evlenince evimi kiraya vericem parasini onlara vericem kendimde huzur evinde kalicam diye elti adayim bi anda dona kaldi sesi solugu kesildi anasida kizina soylemek yerine dondu bana aaa olurmu oyle sey dort oglun var bi ay birinde bi ay birinde kalirsin kadin orada karari verdi Sen kimsin evini kiraya verip parasini senin kizina yedirecekse senin kizinda kalsin madem insanlar cok kolay konusup baskalari hayati hakkinda kararlar alabiliyo

önceleri çok konuştum korkuyorum diyo ben hiç yalnız kalmadım diyo. kv erken evlenmiş 14 yaşındaymış ben evlenene kadar annemin koynunda yattım dedi. ondan sonrada hep baban vardı yanımda dedi.

Bunun tek çözümü yakın çevrede bir tanıdığa belli bir ücret karşılığında akşam kv ile kalmasını teklif edeceksiniz.
Tek yaşayan komşu olur, çalışmayan komşu kızı olur, hem sadece gece yatacağı için fazla bir ücrette vermenize gerek kalmaz.
Sonuçta eli ayağı tutan biri olduğu için tüm gün kalacak bir bakıcıya ihtiyacı yok.

Zeynep hanim eltinize de gicik olmustum simdi daha cok gicik oldum uzaktan konusmak kolaydi zeynep bakar diye dusunurken baksin iste niye tutustu. Benim kv kaynim nisanli ramazanda eltiler yemege gelmislerdi bizde oradaydik kv acitasyon yapiyo yok oglum evlenince evimi kiraya vericem parasini onlara vericem kendimde huzur evinde kalicam diye elti adayim bi anda dona kaldi sesi solugu kesildi anasida kizina soylemek yerine dondu bana aaa olurmu oyle sey dort oglun var bi ay birinde bi ay birinde kalirsin kadin orada karari verdi Sen kimsin evini kiraya verip parasini senin kizina yedirecekse senin kizinda kalsin madem insanlar cok kolay konusup baskalari hayati hakkinda kararlar alabiliyo
Yuhhhhhhh . Ne kadar da çıkarcı olunabiliniyormus . Ya sabır

şimdi geçmişi bir kenara bırakın olan olmuş biten bitmiş.
ben ikiniz içinde empati yaptım konuyu okurken.
ben yalnızlıktan çok ürkerim. yani gece tek kalamama gibi değil. kapımın çalınmaması iki kişi oturup kahve içip yemek yiyememe gibi.
lütfen insanlık adına kadını tek bırakmayın. evet huysuz geçimsiz ama netice de anne.
gidin gelin. evinize davet edin. dışarı parka çıkın, çay bahçesine gidin, piknik yapın. bazı tatillere onu da götürün.
ama aynı ev olmasın. çünkü uyumsuz, çünkü yararından çok zararı dokunacak, iyiyken kötü olunacak.
asıl o zaman insanlara rezil olursunuz. eşinize de tatlı tatlı anlatın. olmadı mı eşin annesinin yanına gidip kalsın. sen 3 çocukla kalkıp neden düzenini bozacaksın ki

Yuhhhhhhh . Ne kadar da çıkarcı olunabiliniyormus . Ya sabır

Aynen oyle valla bi hafta sonrada kv gittik Yemek yendi onlar balkona cikti esim kv kaynim bende mutfakta bulasiklari makinaya diziyorum o ara baktim kv ogullarina evi kiraya verip 15 gun sende 15 gun sende kalicam diyo ki kaynimla anlasamaiyolar surekli tartisma hali yani yarin obur gun oglu bi laf dese omur boyu bizde beni biseye sayan yok sanki evin hanimi oglunun esi degilimde parali yardimciyim. Hic ses etmedim bende eve geldigimizde esimle konustum kesinlikle kabul etmiyorum anamin babamin evinede gitmem orada bulursun bizi oglumuda alir devlete siginirim izimi kaybettiririm dedim. Kv anlasamaiyoruz surekli laf sokma hali esim ne zaman anasina tek gitse eve tavirli geliyo evimin duzenine ayri olmamiza ragmen karismaya calisiyo banane yani bir oturmak istesem borca girip ev almazdim.

evlendikten biray sonra ben eşimden dayak yemeye başladım. kv herşeyi şikayet ediyodu eşime. sabahları yatmamı bile. iki sene boyunca sabahları hep kapım yumruklanarak uyandırıldım. 2 yıllık evliydik birgün eşimi yine kv doldurmuş. haftasonuydu eşim evdeydi. tartışmaya başladık derken eşim bana vurmaya başladı elinden kurtuldum balkona kaçtım balkonda cam kenarında saksılar vardı eşim saksıyı kaldırıp başıma vurunca saksı kafamda kırıldı. orda bayılmışım zaten. tansiyon 18 çıkmış sesleri duyuyorum ama göremiyorum. kv sesi geliyo dili boğazına kaçıyo diyo. bi kova su döktüler başımdan baktılar olmuyo ambulans çağırdılar hastaneye kaldırdılar. bir gün yattım. doktor benle özel görüştü şikayetçi değilim dedim babam bilsin istemedim çünkü o öfkeyle başını belaya sokmasından korktum. babam ağır depresyon sonucu bayıldım diye bildi hastane çıkışı babam zeynep toparlanana kadar bizde kalsın dedi. eşim kabul etti. babamlara geçince anneme babama herşeyi anlattım. babam boşanacaksın dedi 3 ay babamlarda kaldım sonra eşim geldi çok özür diledi yalvardı babamın ayaklarına kapandı. babamda evi ayırma şartı ile kabul etti ama bi daha kzıma vurursan üzersem bu sefer boşanarak kurtulamazsın senide ananıda öldürürüm dedi. babam bendende bi şans vermemi istedi bende kabul ettim eşimde sözünü tuttu. üzmedi beni huzurluyduk mutluyduk bu olaylar olana kadar. kv ile evimiz yakındı ama ben sık gitmiyordum oda gelmiyordu fazla eşim zaman zaman yalnz gidiyordu.

Bu olaylardan sonra kaynanami hayatta kabul etmem. Donusumlu de etmem. Evime 1 dk bile olsa almam.

Aynen oyle valla bi hafta sonrada kv gittik Yemek yendi onlar balkona cikti esim kv kaynim bende mutfakta bulasiklari makinaya diziyorum o ara baktim kv ogullarina evi kiraya verip 15 gun sende 15 gun sende kalicam diyo ki kaynimla anlasamaiyolar surekli tartisma hali yani yarin obur gun oglu bi laf dese omur boyu bizde beni biseye sayan yok sanki evin hanimi oglunun esi degilimde parali yardimciyim. Hic ses etmedim bende eve geldigimizde esimle konustum kesinlikle kabul etmiyorum anamin babamin evinede gitmem orada bulursun bizi oglumuda alir devlete siginirim izimi kaybettiririm dedim. Kv anlasamaiyoruz surekli laf sokma hali esim ne zaman anasina tek gitse eve tavirli geliyo evimin duzenine ayri olmamiza ragmen karismaya calisiyo banane yani bir oturmak istesem borca girip ev almazdim.
Sizinde Allah yardımcınız olsun. Yaş geçtikçe daha da huysuz oluyorlar. Az öteden herşeye karışıp huzur bozan evde neler etmez:eek:

Z zeynepguven1986 lütfen tüm akrdeslerde sıra ile kalma olayını da kabul etmeyın
hanı eltınız aynı durumda olsam ben bakarım dıyormus ya eltınıze gıtsın
ya da ne var sankı annemi alsan bir sığdıramadın dıyen görümcenize gitsin
kesinlikle sıra ile kalma olayını kabul etmeyın
bence cıkmaz sızden ve bu baba evıne gıdıp gelme oyuncak halıne gelır ki hiç olmaz bu sefer

bir de valla dun gece ruyamda gordum korkulu ruyam oldu
şöm agız gıbı olmayım ama bana sankı daha buyuk bır ev +kaynana teklifi ile gelecek gibi geliyor eşiniz
ya da işte sıra ile bakma olayı...

lütfen bunların hiçbirini kabul etmeyın anası evınde kalsın tek cozum bu

haha :rolleyes::rolleyes::rolleyes: rüyalara bile girmiş. herkesin korkulu rüyası olmuş bir konu.. gerçi benimde aklımdan çıkmadı kaç gündür

önceleri çok konuştum korkuyorum diyo ben hiç yalnız kalmadım diyo. kv erken evlenmiş 14 yaşındaymış ben evlenene kadar annemin koynunda yattım dedi. ondan sonrada hep baban vardı yanımda dedi.

ozaman bu kadın koca istiyor anam bacım nedemek yalnız yatamıyorum o koyundan cıktım bu koyuna girdimmm eee şimdi ne olacak
şimdide oğlunun koynunda yatsın karı manyak mı neee

evlatları istiyo ama gelinlerle damat istemiyo. çünkü kv bizi hiç evlatları gibi görmedi eltim ben ve damat hep yabancı olarak gördü bizi. bi kaç örnek vereyim siz söyleyin gerisini hacca gitti hep birlikte uğurladık sadece torunlara oğullarına kızına hediye getirdi. bize bi şey yok. her sene doğum günlerinde kızını oğullarını arar doğum günlerini kutlar hediyelerini alır. bizim doğum günlerimizi bilmez bile bayramda toplanırız evine bize şeker tutar oğullarına kızına ayrıca çikolata verir. yemeğe gideriz evine servisi kendi yapar bize yaptırmaz oğlunun tabağı etle doludur. ama benim tabağım bir iki et parçası ya var ya yoktur. daha neler neler. o bize hiç anne gibi olmadı bizde onu hiç benimseyemedik

böylesi insanın yatacak yeri olmazyaaa allah bilir ama

evlendikten biray sonra ben eşimden dayak yemeye başladım. kv herşeyi şikayet ediyodu eşime. sabahları yatmamı bile. iki sene boyunca sabahları hep kapım yumruklanarak uyandırıldım. 2 yıllık evliydik birgün eşimi yine kv doldurmuş. haftasonuydu eşim evdeydi. tartışmaya başladık derken eşim bana vurmaya başladı elinden kurtuldum balkona kaçtım balkonda cam kenarında saksılar vardı eşim saksıyı kaldırıp başıma vurunca saksı kafamda kırıldı. orda bayılmışım zaten. tansiyon 18 çıkmış sesleri duyuyorum ama göremiyorum. kv sesi geliyo dili boğazına kaçıyo diyo. bi kova su döktüler başımdan baktılar olmuyo ambulans çağırdılar hastaneye kaldırdılar. bir gün yattım. doktor benle özel görüştü şikayetçi değilim dedim babam bilsin istemedim çünkü o öfkeyle başını belaya sokmasından korktum. babam ağır depresyon sonucu bayıldım diye bildi hastane çıkışı babam zeynep toparlanana kadar bizde kalsın dedi. eşim kabul etti. babamlara geçince anneme babama herşeyi anlattım. babam boşanacaksın dedi 3 ay babamlarda kaldım sonra eşim geldi çok özür diledi yalvardı babamın ayaklarına kapandı. babamda evi ayırma şartı ile kabul etti ama bi daha kzıma vurursan üzersem bu sefer boşanarak kurtulamazsın senide ananıda öldürürüm dedi. babam bendende bi şans vermemi istedi bende kabul ettim eşimde sözünü tuttu. üzmedi beni huzurluyduk mutluyduk bu olaylar olana kadar. kv ile evimiz yakındı ama ben sık gitmiyordum oda gelmiyordu fazla eşim zaman zaman yalnz gidiyordu.
Ve utanmadan bu rezil insanlar senden iyilik bekliyor.kv senle kalacak oyle mi?

X