- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 39
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #3.101
ya ozaman biri o tarihlerde bolu daydı galiba o yaşlarda ölen kimse yok falan diye konuyu yalanlamıştı ama burda herkez yaşadığı şehri doğru vermiyoki belki zeynep başka bir şehirde yaşıyor ama bolu dedi yani isimler ve mekanlar fake konu gerçek olabilir. zeynep hiç biyerden bu konu fake falan dememiş.
311 sayfayı okudum demeSöyledikleri kadar varmış. Kadın 1 aylık üyelikle neler neler yapmış
Sadece konu sahibinin yazdıklarını okudum311 sayfayı okudum deme
Bu hikayeden 4 sezonluk klasik türk dizisi çıkartabilirdi halbuki,neden kullanmamış?Benim aydınlanma noktam kocasının Ankaraya tayininin 1 haftaya çıkıp aynı hafta bosanmasiydi
Ondan önce ayilmadim iyi keklemis
Yalnız zeynep bu yeteneğini niye burada kullanmis zeynepin yazdığının onda birini yazamayan Türk dizi senaristleri var
Bir de zeynep konu için telif alıyormuşBu hikayeden 4 sezonluk klasik türk dizisi çıkartabilirdi halbuki,neden kullanmamış?
Bir de zeynep konu için telif alıyormuş
nolmus nolmus kisa fragman yokmu
Boşuna yazmayın konu fake, üyede fakeBence eşiniz size dayatacak bunu ya açık açık kadında varken konuşun belki vazgeçer sizin istemediğinizi görünce ama şu an oğluna daha fazla yapışır ,üç gün sonra maaşım var kira gelirim var yoksa beni tutmazlar diye dedikodunuzu bile yapar yaranamazsınız
Gerçekten mi bende eski yorumlara Bakicaktim ne olmuş sonuç diyeBoşuna yazmayın konu fake, üyede fake