- 6 Mayıs 2017
- 6.438
- 7.729
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #3.061
Nolmuş kız 306 sayfa okumayayım sen özet geçiver bariAman Allahım bu nasıl fake lik
zeynepgüven denen kişi yalan uydurma konu açmış. Kocasından iki günde boşanıyor sonra kv ölüyor falan. 20 gün içinde. Sonradan yakan olduğu ortaya çıkmış millet yuhalamış sayafalarcaNolmuş kız 306 sayfa okumayayım sen özet geçiver bari
Yuzsuzluge bak soktayim...diyorum kv ye anne seni istemediğimden değil ama herkezin bi düzeni var ev zaten 2+1 seni nerde yatıracam diyorum oturma odasında yatarım diyo. rahat edemezsin diyorum. ben yer aramam nerde olsa yatarım diyo. kafayı yicem
Bu konu fake..Yuzsuzluge bak soktayim...
Aaaa ciddi miiiBu konu fake..
Çok eski bi konu.. kadın iyi uyuttu bizi..Aaaa ciddi miii
Vay canına eskiden bu KK çok heyecanlıymış hazeynepgüven denen kişi yalan uydurma konu açmış. Kocasından iki günde boşanıyor sonra kv ölüyor falan. 20 gün içinde. Sonradan yakan olduğu ortaya çıkmış millet yuhalamış sayafalarca
Ya gercekten bende yeni gordum baya sayfa sayfada okudum kadinada nasil uzuldum ne oldu die merak ettim kul hakki nedir bilmio o kesin.utanma yok yalanci duzenbaz...Çok eski bi konu.. kadın iyi uyuttu bizi..
Benim sayfamda yeni gorunce sayfa sayfa okudum face oldugunu simdi ogrendim bosuna gecen vaktimemi yanayim int paketimemi:\Kim buldu çıkardı bunu
Bulup çıkarmayı geçtim sahte bir konu neden açık?Kim buldu çıkardı bunu
Eşiniz de elalem ne der kafasında anlaşılan. Siz boşanınca elalem sizin için üzülecek mi bi sorun esinizeeşime bunu söyledim yuvamız dağılsınmı istiyorsun dedim. oda bana milletten utan diyo bi annelerine bakamadılarda boşandılar diye arkamızdan konuşurlar diyo ama umrumda değil
Konu fakeEşiniz de elalem ne der kafasında anlaşılan. Siz boşanınca elalem sizin için üzülecek mi bi sorun esinize
Bende şaşırdım.. bu konu kapanmalı.. 3-5 aya bir hortluyo..Bulup çıkarmayı geçtim sahte bir konu neden açık?
Konu fake..Eşiniz de elalem ne der kafasında anlaşılan. Siz boşanınca elalem sizin için üzülecek mi bi sorun esinize