- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #3.081
Niye bu kadar olay olmuş ki bu konu..herkes merak etmiş kadını falan..fake miş bi de..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın teeee 21 ekim 2016 tarinde konunun kapatılmasını istemiş zaten ama niye kapatılmamış çok garip geldi bana...hayırlı günler arkadaşlar.
bugüne kadar destek oldunuz derdimi derdiniz saydınız hepinizden allah razı olsun. ama ben artık konum kapatılsın istiyorum. çünkü yüreğinize şüpheler düşmüş. babam ozaman bitane kızım var derken bana verdiği değeri belirtmek istemişti. elbette kardeşimide babama sorsanız bitanecik kızım diye sever. hepiniz allaha emanet olun. bir aydır ben anlattım siz dinlediniz. zaman ayırdınız. hakkınızı helal edin. hoşca kalın.
@Mune hanım konumun kapatılmasını rica ediyorum.
Başka çocuğu yokmu dönüşümlü olarak kalsın neden siz yanislm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Kimmiş bu zeynep 300 sayfa ne konusulmus ay kacırdıgım bir fenomen daha.
Nerden anladiniz kiHayal ürünüydü sadece..
Nerden anladiniz ki
Hadi ya milleti ayakta uyutmaya çalışıyolar.iyi hikayeymis amaBaşika bir ajan arkadaşımız çözdü olayı..
Hadi ya milleti ayakta uyutmaya çalışıyolar.iyi hikayeymis ama
Konu fake. Konu sahibi usta bu konuda.eşinde evde tek başına yaşıyormuş gibi davranmasın. sen istemi,yorsan huzursuz olacaksan olurmu öyle şey o ev sadece eşinin değil sana böyle bir zorlama kanunende yapamaz yapmamalı. çok istiyorsa kendi gitsin orda kalsın hayretbirşey ya. benim annemde yalnız yaşıyor babamda yalnız yaşıyor eşim benden çok istedi annemle birlikte yaşamayı annem kıyameti koparttı benim ne işim var sizin yanınızda evim var barkım var ben kafamı dinliyorum böyle diye. yalnız kalmaktan korkuyorsada yardımcı alsın yanına. bu kadar basit ya.
eli ayağı tutuyorsa bir hastalığı yoksa kendine yetiyorsa bence gelmemeli
sık sık ziyaret edersiniz ihtiyaçlarını görürsünüz ama aynı ev içinde özel hayat diye bişey kalmaz
özel hayat yalnızca yatak odası değildir
mesela ben eşimi bazen minilerle karşılarım
güzel bir sofra kurup başbaşa olmak isterim vs