kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

O degilde hortlattik konuyu trend topik olacak birazdan. Yazmayalim bence. Millet gelip konuyu okuyup yorum yapiyor yazik.
Millet ne yapsın. Konuyu kapatıp kapatıp açanlara sormak lazım.
Çocukken deve cüce oynardık aynen ona benzedi.
Kapattık, açtık, açtık, açtık, kapattık. :işsiz:

Ya benim yuzumden hortladi konu. Busuru konusmada zeynepguvem de zeynepguven kimmis dedim bu kadin :/ nasil da saf ayaklarina yatmis yahu mutlu oldu mu acaba cok mu eglendi

Haklısın konuyu o kadar sıkı takip ettik her çelişki çıkıyor.
Gündemi taze tutup bir olay patlatıp gitti. Arkasına biz burda meraklarda. Can güvenliğinden bile şüphe ettik.
O kadar zor zamanlarda - kendi deyimiyle- konunun özellikle açık kalmasını istedi. Şimdi kapanmasını istiyor. Çünkü ipuçları bulundu.
Kaldıki insan psikolojisi bu kadar zor şeyler yaşayacan. Binlerce mesaj yazılacak. Sonra insanlar şüphe duymaya başlayacak. Önüne birşeyler sürecek. Savunmaya geçip sağlam mesaj atmaz mısın? Konunun kapanmasını mı ister insan? Bilemiyorum.
O gunde bunu yazmissin yine :KK70:

slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Allah yardımcınız olsun çok zor birşey olsa gerek yakın oturmak zorken aynı evi düşünemiyorum ki bende yakınzedelerdenim.eşin mevbur kalıyor onu anlıyorum ama 65 yaşına gelmiş insanında inatla oğlunun evine yerleşmek istemesi de yanlış herkesin bir düzeni hayatı var asıl kendisiyle güzelşikle konuşsanız olmazmı anlamazmı

slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.

şimdi sizi anlıyorum ama sonuçta o kadın da eşinizin annesi. Zaten 65 yaşında. Şuan size ihtiyacı var. büyüklük gösterin müsade edin, gelsin yaşasın. belki bir süre sonra o gitmek ister, belli mi olur.

X