kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Ben inanmiyorum sahte olduguna pek. Kisisel bilgileri dogru girmemis olabilir yasi gibi. Biricik kizim muhabbeti de normal. Boluyu atmis olabilir ifsa olmamak adina. Hani en azindan sen misin bu dediklerinde inkar edecek bir seyim olsun demistir. Bir de dalga gecen bir havasi yoktu zeynebin. Dalga gecmek icin acmis olsa daha cok falan cevap verirdi ne bileyim. Müdavimler daha iyi anlar ama bana sahte gibi gelmiyor. Herseyin bi sebebi olabilir bilemedim.

Ben inanmiyorum sahte olduguna pek. Kisisel bilgileri dogru girmemis olabilir yasi gibi. Biricik kizim muhabbeti de normal. Boluyu atmis olabilir ifsa olmamak adina. Hani en azindan sen misin bu dediklerinde inkar edecek bir seyim olsun demistir. Bir de dalga gecen bir havasi yoktu zeynebin. Dalga gecmek icin acmis olsa daha cok falan cevap verirdi ne bileyim. Müdavimler daha iyi anlar ama bana sahte gibi gelmiyor. Herseyin bi sebebi olabilir bilemedim.

Bende aslinda evet ya sahte diyemiyorum
Bilgileri dogru vermemis olabilir.
gelenkutusu nun
Verdigi bilgi kafami karistirdi.
Hani cenaze olmamasi.
Bir de bolu da emlak piyasasi nedir
Bilmiyorum ama 65 bine ev alacak
Olmalarina sasirdim.

Bu konunun sonu bir turlu baglanmiyor
Dikkat ettiniz mi :)
Daha oncede kapandi tekrar acildi
Bugun yine aha bitti dedik kapandi
Tekrar acildi falan...

Bakalim bu kez nolcak.

neden hamileyim diye girmiş aranıza bende cocuk istiyorum filan deyip sohbete dahil olsaydi psikolojik sorunlari vardı heralde ne ilginç bir şey

Vardı sanırım..
Hastaydi bana göre
Bir insanda açık yakaladım mi öldürüyorum onu içimde...

Konu Kapatılmıştı...
Açılmış olması modlarin elinde konunun sahteligine dair kanıtlar olduğunu gösterebilir...

Bugüne kadar konum kapansın diyen her üyeyi kapattılar.

Mune Mune abla üyenin kuklası olduk resmen. Bu konu zaten çoktan tarihin tozlu sayfalarına gönülmeliydi.
Keşke konuyu kapatsanız da konu sahibi yazmak istediği zaman yeni konu açsa.
Konu sahibi bizim zorluk içindeki bir kadına hissettiğimiz üzüntüyü manipüle ediyor ve buna seyirci kalınıyor. Konudaki mesajların %90'ı konu sahibini merak üzerine.

Kaynanaya ne oldu acaba inşallah sonu bu şekilde olmamıştır. Tutmayan bi dizinin sonu gbi. Baş rol oyuncusu bi anda yok oldu:KK14:

konu niye açıldı? sanki modlar reklamın iyisi kötüsü olmaz diye heyecan yaratıyolar gibi geliyor bana.

Merhaba,
Benim dikkatsizliğimden açıldı. Mune Mune kapatmış ama konu sahibi olmayan üye özel mesaj atınca konu neden kapandı diye bende kendi konusu sanıp konuyu açtım. Konu yeniden kapatılmıştır.

Merhaba,
Benim dikkatsizliğimden açıldı. Mune Mune kapatmış ama konu sahibi olmayan üye özel mesaj atınca konu neden kapandı diye bende kendi konusu sanıp konuyu açtım. Konu yeniden kapatılmıştır.
Konu tekrar açılmış yalnız. Dün adı çok geçti diye mi açıldı? :) Mune Mune K Kazen

X