- 20 Ocak 2015
- 1.171
- 895
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #3.001
ne oldu ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence boyle uclu guzel olduk witch
Okeye dorduncu olarak birini aliriz artik
Bi fikrim var ama 90 lardan kalma
Ahahahahahah.
Name gelsin,hola da olabiluurrr
Ya bu hareketli emojileri nasıl yapionuzİşin zor bacım öyle kolay değil okuyacaksın
Bak çizdim ona tıklayınca çıkıyor mesaj yazarkenYa bu hareketli emojileri nasıl yapionuz
AhahahahahaBi fikrim var ama 90 lardan kalma
Ahahahahahah.
Name gelsin,hola da olabiluurrr
Sagol cnm ya teşekkürler ☺☺Bak çizdim ona tıklayınca çıkıyor mesaj yazarken
Fake mis konumrb lar. benim de kayınpederim vefat etti. ama bizimki bizimle aynı ilde değil. kızının olduğu ile. ama evleri uzak kızı ile. bizimki de yalnız kalamam demiyo ama çocukları bırakmıyor. kızında ve bizde sıra ile kalıyor. o durum da zor. ben de söyledim eşime sürekli kalamam dedim. aslında kendi evinde kalsa daha iyi. ne yani tek kalınca ölücem korkusu ile çocuklarının evinde kalmak sürekli olmaz tabi. hem kimin daha önce gideceğini allah bilir ancak.
fake ne anlamadım.Fake mis konu
Kaynana oldu oldu koca delirdi koltugu neyin yakti sonra bosanmislar bi saat icindeBu konunun sonunda ne olmuştu? Kaynana geldi mi?
fake ne anlamadım.
Yav ikinci uyelikle bile geldi aciklamasi mi kalmiskızlar konu gerçek olabilirmi acaba çünki baktım da yorumlara zeynep hiç konum yalan dememiş hep açıklama yapmış
Aa ben sanirim biraz bunadim. 5 ay kadar evvel yine sormustum öldü demislerdi unutmusum.konu nasil gundeme gelip duruyor bi 5 ay sonra yine sormam insallah :)) teşekkür ederim.Kaynana oldu oldu koca delirdi koltugu neyin yakti sonra bosanmislar bi saat icinde
Hahahaha Rica ederim de konu kapanir birazdsn merak etmeyin:)Aa ben sanirim biraz bunadim. 5 ay kadar evvel yine sormustum öldü demislerdi unutmusum.konu nasil gundeme gelip duruyor bi 5 ay sonra yine sormam insallah :)) teşekkür ederim.
Terki diyar mi etmistiniz bu konudan sonraNasıl özledin ama