Kv bende sana diş mi gostereyim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin yöre neresi pardon? Bu esyalari nasil erkek tarafi aliyor. Madem onlara aldiriyorsunuz onlarda gider alir tabii...

Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum

Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
keşke fotoğrafları da paylaşsaydın tatlı kız o zaman daha iyi yorum yapardık :rolleyes:

Bir tane nevresim de zevkinize hitap etmeseydi olurdu bence. Evde zaten 1 tane nevresim takımı olmaz ki.
Yine de hiç içinize sinmeyen olduğunda söylerdiniz değiştirirdiniz. Bu kadar olay çıkaracak bir şey yok bence
dimi .. 20 yıl önce kocamın sünnetine gelen nevresim takımlarını saklamış kaynanam da bana verdi. Ne diyim şimdi kadına ay bunlar çirkin kullanamam mı diyim:halay:dursun demiştim o zaman içimden ama gün geldi çıkardım yıkadım kullandım. Ne var yani ..

ne güzel kayınvaliden varmış ...sana bendeki kaynanayı ve 25 yıl bize yaptığı zulmü anlatsam kaynanana teşekkür edersin allaha da şükür edersin..siz gelinlerin bazıları neden böylesiniz..kadın seni düşünmüş almış..kullanmasanda kabul et aldıklarını istemeseydi almazdı...bacım dünya malı dünyada kalıyor..kalp kırmaya didişmeye değmez..o eşyaların hepsi kırılacak yırtılacak maddeler..

Diğer konunda seni daha sakin çekingen olarak analiz etmiştim ama yeri geldiğinde haksız da olsan sesini çıkarabiliyormuşsun.İlk işin kvalideden özür dileyip gönlünü almak olmalı.Büyüklerin kalbini kırarak mutlu yuvalar kurmayı hayal etmek çok çelişkili.Onların duasıyla bugünlere geliyoruz.Ben evlenirken karşı taraf çeyiz namına çöp almadı herkes üzerinden düşeni yaptı hiçbir sorun çıkmadı aramızda.Yapınca dert yapmayınca da dert bunun orta yolunu bulmak zor değil İnan.Çemkirmeden saygı çerçevesinde çok rahat halledilebiliyor herşey.

KV mevzularında hiç kurnaz değil buradaki bazı hanımlar

KV ile başa çıkmak diş göstererek olmaz

Saman altından yapacaktın yapacağını...

Aa sağ ol annecim deyip atıverecektin bir köşeye, bir kere de gelince çıkartırdın kullanırdın

Senden iyisi olmazdı :D

Valla kv niz iyilik etmek istemiş arayıp gergin gergin konuşmak tabiki hoş değil . Arayıp teşekkür edip ne kadar ince düşündüğünü falan söylerdim. Sonra birlikte gidip bazılarını değiştirelim vs derdim. Ki yaptığım da oldu . Sadece size değil bu yazıyla herkese söylemiş olayım lütfen uslubunuzu iyi ayarlayın yoksa her zaman hem kırar hem de kirilirsinjz

[
Hem kendi ceyizini kv ye aldiriyorsun . Hem de kadina çemkiriyorsun. Turkiye de oyle bir yöre yok . Catal kaşigı kız tarafi alir.
Eşim boşnak onlarda alıyor. Gündelik çatal bıçak tabak servis nevresim vs vs. Bana da aldılar sormadan etmeden :KK70: :KK70: :KK70: Allah razı olsun bin kere. Hediye hediyedir.

dimi .. 20 yıl önce kocamın sünnetine gelen nevresim takımlarını saklamış kaynanam da bana verdi. Ne diyim şimdi kadına ay bunlar çirkin kullanamam mı diyim:halay:dursun demiştim o zaman içimden ama gün geldi çıkardım yıkadım kullandım. Ne var yani ..

20 yıl boyunca nevresim takımını kullanmadan bekletip geline vermek müthiş bir motivasyon gerektiriyor bence :D

ah ah bitmez bu mevzular. alsa neden sormadı, almasa neden almadı. benim de bir çok şeyim alınmıştı bana sorulmadan, canları sağolsun, allah razı olsun düşünmüşler dedim ne diyim. sonra zamanla kendi beğendiklerimle döşedim evimi. (döşedim döşemesine neyse ki nazar değmedi de yemek yapmaya devam edebildim :halay:)hatta bu yüzden ilerde aynı konumda olursam benden açık çek gelin beğendiğini alır demiştim. sonra düşündüm o zaman da gözümde şöyle bir forum belirdi "kızlar kv çeyizim için parasını verdi sen al dedi. hiç ilgilenmedi bile. insan bi konuşur beraber alalım der bu ne düşüncesizlik!". bu film hiç bitmez :) hayat kısa kuşlar uçuyor, bornoz rengi tadında dertler dilerim her birimize.

Beğenmeyebilirsiniz bu çok normal karşılanabilir tabiki ama sizin uslubunuz hiç olmamış. Beğenmediyseniz arayın nişanlınızı usulünce konuşsun beraber gidin değiştirin. Annesi de böylece mesajı alırdı. Siz bildiğin çemkirmişsiniz.
Kv hatalı ama siz de az değilsiniz.

Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni
Hemde çok.. alınana hediyeye hiç bu kadar kabaca beğenmedim denir mi. Kadın yine olgun davranmış başkası olsa gitmezdi değiştirmeye. Lütfen bu kadar mal mülk çeyiz düşkünü olmayın. Ölümlü dünya unutmayın.

Bende nişanlıyken kvalidem bana kıyafet almıştı benden habersiz
(bizim yörede gelin götürülür beğendiğini alır)
Ama beğenmediğim halde hiçbişe demedim çok güzelmiş anne teşekkür ederim dedim
Şuan dolabımda duruyor 1 kere giymedim bazılarını

Ama düşünüp almış hevesle gösterdi o an onu kıramazdm

Anneciğim,Allah razı olsun ne kadar incesin. Çok sevindim... Çok tesekkur ederim. Çok da güzeller ama kırılmazsan nevresim ile çatal bıçak takımını degiştirebilir miyim? Ama sen de benimle gel. Birlikte karar verelim. 💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back