Kv bende sana diş mi gostereyim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
vallahi bende de var ben de vermem ama :KK70: :KK70: :KK70:

benimki de oyledir sağolsun, aldığı şeylerin hepsini bana sorar genelde ama sormadan aldığı hediyeler de olmustur. bazılarını ilk başta beğenmesem de her zaman çok teşekkür ederim kendisine, her zaman da kullanılacak bir yer ortam çıkar zaten.

Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Kusura bakmada sonuçta onu oğlunun ceyizine almış sana alıp gostermesi bile hoşça bir davranış
.ben oğlunun çeyizini gelinine danışarak alan görmedim öyle alınsa daha iyi ama sizin tepkiniz de fazla geldi bana :/

Kusura bakma ama cok kotu bir uslup.
Alt tarafi nevresim , catal bicak yahu nolacak ? Kadin icinden geldigi givi almis. Arayip cemkirmenin alemi yoktu bence. Kv hakli olarak seni uyarmis.

Benim gelin arayi bu sekilde konussa " Begendigini kendi annen alsin , ben bunlari aldim." derim.

Mutfak kadına aittir.

Onlarca nevresim ihtiyacınız olacak, bunu da onların arasına katardiniz.

Alınan her çeyiz gelin damata soruluyor mu, bunu ilk kez duyuyorum.

Kv.yi şimdiden biliyorsunuz resmen, geri dönüşü kötü olur.

Onun yerinde olsaydım aldıklarımı tamamını verir bir daha da bir şey almazdım.

Saygısızlık yapmışsınız ve düşman başına diyorum..

Teşekkür etmek çokmu zor? Teşekkür ederim deyin koyun evinize. Kullanmayın ama bu hareketleri bana yapsanız bende acayippp sinir olurdumki oldum zaten.
Kendin begendigini sonra git al. Kadının içinden gelmiş almış. Almasa da birşey almadı die post açardınız.

Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni

Çevrenin doldurusuna geliyorsaniz hiç evlenmeyin.

Ne sizin hayatınız ziyan olsun nede oğlunu bu güne getiren ailenin ve nisanlinin.

Gerçekten çok ayıp yaptığınız.

Kadın çeyiz alıyor ki mecbur değil ,varsayalım taksitle çok önceden almıştı onu ne yapacaksınız.

benimki de oyledir sağolsun, aldığı şeylerin hepsini bana sorar genelde ama sormadan aldığı hediyeler de olmustur. bazılarını ilk başta beğenmesem de her zaman çok teşekkür ederim kendisine, her zaman da kullanılacak bir yer ortam çıkar zaten.
normal insan böyle yapar ne gerek var arayıp tonla laf söyleyip kalp kırmaya :)
benimki de sağ olsun ne alsa ne verecek olsa gözlerinin içi hevesle parlar, ne deyim nasıl kırayım ki canım benim :KK70: beğensem de beğenmesem de ayy annecim şahane çok teşekkür ederim zahmet olmuş derim, sevmesem de kullanırım, kullanırken de onun mutluluğunu hatırlar gülümserim, tabi sonra başta beğenmediğimi bile unuturum :)

Evet kabalık etmişsiniz.Begenmediginizi bu tepkilerle değil,
Anne çok sağol kesene bereket,baya harcama yapmışsın ama ben renklerini daha açık renkler olsun istiyorum,birde kendi aldiklarimla uyumlu olsun istiyorum,gücenmezsen eğer,müsait zamanda birlikte degistirebilirmiyiz diye cümle kurmak 30 saniyenizi almazdı.
Böylelikle be siz nede karşı taraf kırılmamış olurdu.
Sizin verdiğiniz tepkiye karşılık,kayinvalideniz yinede az tepki vermiş.
Unutmayın ki bugün yaptiklariniz,dedikleriniz beklemediğiniz bir anda size yol,su olarak döner 😊

Düşüncesizlik etmişsiniz bence. Ben olsam değiştirmeyi teklif etmeyi bırak, teşekkür ederdim, düşünmüş gitmiş almış. Evinizde 1 tane nevresim veya 1 takım çatal bıçak takımı olmayacaktır muhakkak. Kendi zevkime olanı da kendim alırdım, bunlar hiç lafı edilecek sorun edilecek şeyler değil

Nevresim neyse, rengi beğenmeseniz de ses etmemeliydiniz,hediye kabul ederdiniz.
Ama çatal kaşık setinden hediye olmaz, beğenmediyseniz söylemeniz normal, bir kenara kaldırılacak şey değil çünkü,onu kibar bir dille ifade eder farklı model almak isteyebilirdiniz - kibar bir dille-

Kaldı ki mutfak eşyası size ait olmalıydı, kendi çatal kaşığınızı kendiniz almalıydınız, hangi yöre ise enteresan açıkcası. Türkiye'de çoğu yerde mutfağı kız alır.Sizin ailenizin tercihi bu sanırım.

Nevresim neyse, rengi beğenmeseniz de ses etmemeliydiniz,hediye kabul ederdiniz.
Ama çatal kaşık setinden hediye olmaz, beğenmediyseniz söylemeniz normal, bir kenara kaldırılacak şey değil çünkü,onu kibar bir dille ifade eder farklı model almak isteyebilirdiniz - kibar bir dille-

Kaldı ki mutfak eşyası size ait olmalıydı, kendi çatal kaşığınızı kendiniz almalıydınız, hangi yöre ise enteresan açıkcası. Türkiye'de çoğu yerde mutfağı kız alır.Sizin ailenizin tercihi bu sanırım.

Git özür dile düzelt arayı kadın düşünmüş almış ne anlasın kadın en son çeyizlik eşyalara baktığında dantel işlemeli yatak örtüleriyle kenarlıkları modaydı kaynana tüy olsa kafana gelse kafam yarıldı dermiş gelin insan kendi öz annesiyle ters düşüyor çok büyütme düğün arifesinde sonuçta sevdiceğinin anası bu koca dünyada onu senin kadar hatta senden fazla sevecek tek insan benim bir evladım var bana birşey olsa gözüm arkada değil sonuçta babannesi var diyorum sen iyi olmaya bak etrafındakilerin dolduruşuna da gelme lafa gelince çok olurlar iş olunca toz olurlar sen eşine kendine bak

evet kabalık etmişsiniz.
beğenmemeniz sıkıntı değil bunu ifade ediş şekliniz kaba.
anne tşk ederim almışsın çok güzeller ama kahverengi yatak örtüsü benim yatak odama uymayacak yarın beraber gidip değiştirsek daha uygun bir renkle diyebilirdin.

hala ben kullanacağım diyorsun ama aaaa :KK57:
sanki gidip sana sormadan mobilya beyaz eşya filan mı aldı, ömürlük mü nevresim? 1 tane mi nevresimin var?

senin kayinvalidenin yerinde olsam bir daha sana bir iğne dahi almam.
Bende almazdım. Kendimi tanıyıorum. Eltim çocuğuna aldığım hediyeye sağol deyip
Bir başkasının aldığı hediyeye bunlar muhteşem hep bunları giydiriyorum dedi diye bir daha hediye almadım. Aldığım hediyeler marka ve pahalı şeyler. Yani beğenilmeyecek hediye değildi. Diğer hediyeler şort atlet vs onlarda çok güzel. Pazardan birlikte almıştık. Neyse belki pazardan olduğunu bildiği için o kişiyi onure etmek adına söyledi. Ama ben ne oldum. Bana da aaa çok güzeller diyebilirdi. Aynı takımı yeğenime aldım. Kardeşim bayıldım dedi. Ne dertliymişim. :KK70:

Git özür dile düzelt arayı kadın düşünmüş almış ne anlasın kadın en son çeyizlik eşyalara baktığında dantel işlemeli yatak örtüleriyle kenarlıkları modaydı kaynana tüy olsa kafana gelse kafam yarıldı dermiş gelin insan kendi öz annesiyle ters düşüyor çok büyütme düğün arifesinde sonuçta sevdiceğinin anası bu koca dünyada onu senin kadar hatta senden fazla sevecek tek insan benim bir evladım var bana birşey olsa gözüm arkada değil sonuçta babannesi var diyorum sen iyi olmaya bak etrafındakilerin dolduruşuna da gelme lafa gelince çok olurlar iş olunca toz olurlar sen eşine kendine bak
Ya ben dedim bundan sonrada böyle yapar benden habersiz alır diye biraz kabalık ettim acikcasi

Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Yok artık ya prenses gelin sendromu.Üzerine don bile alsa teşekkür edip koyarsın çekmecene giymezsin.Çok abartı olmamış mı bu tepkiniz?
Sanki kadın evine koltuk takımı almış gibi davranmışsın.

ben bunu anlamıyorum arkadaş
tamam kaynanalar kötü vs ama
yöredendir diye bütün ihtiyacını bir aileye yık, sonra ama artık modern zamanlardayız kaynanam bana sormadan nasıl alır, benim zevkimi önemsemiyor de!
Ona bakarsan adettendir kayınvalidene kötü söz söyleme, saygıda kusur etme, ev işlerine yardımcı ol!
ona gelince adetten bunu gelince devir değişti.
biraz da siz çalışın kazanın da her şeyi bir kesimden beklemeyin.

Bende almazdım. Kendimi tanıyıorum. Eltim çocuğuna aldığım hediyeye sağol deyip
Bir başkasının aldığı hediyeye bunlar muhteşem hep bunları giydiriyorum dedi diye bir daha hediye almadım. Aldığım hediyeler marka ve pahalı şeyler. Yani beğenilmeyecek hediye değildi. Diğer hediyeler şort atlet vs onlarda çok güzel. Pazardan birlikte almıştık. Neyse belki pazardan olduğunu bildiği için o kişiyi onure etmek adına söyledi. Ama ben ne oldum. Bana da aaa çok güzeller diyebilirdi. Aynı takımı yeğenime aldım. Kardeşim bayıldım dedi. Ne dertliymişim. :KK70:

:-)

herşeyin bir adabı vardır, eltiniz de bu arkadas gibi gaza gelip elticilik yapmış olmasın ? :KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back