Kv bende sana diş mi gostereyim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abimn eside nisanliyken ayni sizn gibi yapmisti, annem gitmis heves etmis bir suru sey almis bornoz takimi, battaniye , nevresim vs ve gercekten kaliteli urunler abime demis aldim diye sonra nisanlisi ayni sizn gibi bir kabalikla aramis sen ne hakla benim.evime alirsin diye bizmkiler de aldiklari hediyeleri alip evlerine gitmis birde bak bu urunler begenmezsen degistirelim diye bir de orda trip atmis gelin hanm sonra da begendim kalsin demis...bak aklima geldi yine sinir oldum anneme dedim keske goturup oade etseydi vermeseydin diye, hatta magazadaki kizlar bile demis abla bunlari kiz tarafi aliyor sen alma diye annem de demis ki olsun fark etmez ev kuruyorlar hediye olur 😑 ama iste bizm gelin de ayni sizin gibi ve simdi gorusmuyor zaten herseyde bir kavga cikarip neyae uzildum kv nize insallah o cekmez bizim gibi

Abimn eside nisanliyken ayni sizn gibi yapmisti, annem gitmis heves etmis bir suru sey almis bornoz takimi, battaniye , nevresim vs ve gercekten kaliteli urunler abime demis aldim diye sonra nisanlisi ayni sizn gibi bir kabalikla aramis sen ne hakla benim.evime alirsin diye bizmkiler de aldiklari hediyeleri alip evlerine gitmis birde bak bu urunler begenmezsen degistirelim diye bir de orda trip atmis gelin hanm sonra da begendim kalsin demis...bak aklima geldi yine sinir oldum anneme dedim keske goturup oade etseydi vermeseydin diye, hatta magazadaki kizlar bile demis abla bunlari kiz tarafi aliyor sen alma diye annem de demis ki olsun fark etmez ev kuruyorlar hediye olur 😑 ama iste bizm gelin de ayni sizin gibi ve simdi gorusmuyor zaten herseyde bir kavga cikarip neyae uzildum kv nize insallah o cekmez bizim gibi
Üzüldüm. Annenize selam. Kesesine bereket olsun.

Kızlar aramı düzelttim zaten dönüşte arabadan inip elini öptüm yani ay beni kim bu kadar gaza getirdi ya 😑

kadıncağızın içinde kalır bu ama benden söylemesi. bidaha daha kibar, daha nazik, daha güler yüzlü olun ki zaten nevresimde de böyle yapmıştı bu kız demesin sonra.

ay vallahi ben utandım yaa gelmeyin milletin gazına yazık günah.. :olamaz:

Sana sorarak ya da seni götürerek alması gerekirdi. Eminim yalnız gitmemiştir. Sonuçta sen kullanacaksın başkasının zevkine göre alınan eşyaları kullanmak zorunda değilsin. Zaten yapmaları almaları gereken her şeyi sana ve eşine sorarak göstererek yapmalı. Kendince size kendi zevkine göre ev döşemiş oluyor.

Ama oğluna sinirliyim daha önceki konumu bilenler bilir belki kvden cikardim
Erkek tarafı eşimin tarafında da alıyor. Ama ben bu evlilikte o taraf bu tarafa çok kızıyorum. Birileri onu yapacak az oldu çok oldu dolduruşlarına gelmeyin. Çul çaput için huzurunuzu bozmayın. Diğer konu bakalım ne olacak.

Sana sorarak ya da seni götürerek alması gerekirdi. Eminim yalnız gitmemiştir. Sonuçta sen kullanacaksın başkasının zevkine göre alınan eşyaları kullanmak zorunda değilsin. Zaten yapmaları almaları gereken her şeyi sana ve eşine sorarak göstererek yapmalı. Kendince size kendi zevkine göre ev döşemiş oluyor.
Bi hak veren oldu sonunda ama ben kullanacağım ya sonuçta

İyi de bunları zaten kız tarafı alır. İçinden gelmiş bir güzellik yapmış. Burnundan getirmişsin kadının.

Tmm beğenmedin o zaman dersin ki tşk ederim anne ama ben şöyle seviyorum değiştirelim mi ne dersin.

Herşeyin bir üslubu var. Çok kabasın. İki oğlum var umarım senin gibi birini bana gelin getirmezler.

hala ben kullanacağım diyorsun ama aaaa :KK57:
sanki gidip sana sormadan mobilya beyaz eşya filan mı aldı, ömürlük mü nevresim? 1 tane mi nevresimin var?

senin kayinvalidenin yerinde olsam bir daha sana bir iğne dahi almam.

ya alt tarafı ufak tefek ıvır zıvır. gerçekten sanki mobilya takımı seçti aldı kadın. heves etmiş oğlu evleniyo diye ne var ki bunda gerçekten anlamıyorum. evliliği, eşyaları bu kadar büyütmeyin gözünüzde vallahi o kadar abartacak bişey yok, azıcık rahat olun.

nişanlınızın yaklaşmayışını kv de den çıkarmıyorsunuzdur inşallah
anne bunların bikaçını değiştireceğim haberin olsun benim tarzım pek değil deseydiniz keşke
resmen çemkirmişsiniz kadına

bu arada bunlar kız çeyizi.. Türkiye'nin benim bildiğim herşeyinde öyle!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back