Kv bende sana diş mi gostereyim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tane nevresim de zevkinize hitap etmeseydi olurdu bence. Evde zaten 1 tane nevresim takımı olmaz ki.
Yine de hiç içinize sinmeyen olduğunda söylerdiniz değiştirirdiniz. Bu kadar olay çıkaracak bir şey yok bence
Nevresim bu ne farkeder ki ? Yatak örtüsünü hediye götürürübilir birisine. Ya da güzelce der. Rengi uymadı mı acaba? Hediyeye böyle tepki mi verilir?
Benim k.v demde böyle hediyeler aldı. Bana sormadı? Sormak zorunda değil. Çok nazik diye düşündüm. Kullanıyorumda. Düşünmesi yeter.

Alınan şeyler hediye farkındasınız değil mi? Bizim yörede böyle diyip zorla kadına bir şeyler aldırtıyorsunuz.
Üstelik hediyeleri beğenmemezlik ediyorsunuz. Ben kayınvalidenizi haklı buldum. Bu kadar yaygara koparmanızı gerektiren bir mevzu değil bu. Beğenmiyorsanız gidin kendiniz alın milleti uğraştırmayın.

Kayınvalidelerin gelinleri kendine rakip gördüğü bir çok konuyla aşikar. Ancak anladığım kadarıyla gelinler de zaman zaman kv.'yi kendine rakip görüyor. Onun aldığı kısım hediye olduğu için tepkiniz fazla olmuş.

Çok abartmışsınız. Yeni gelin işi yatak örtüsü nasıl oluyor anlamadım? Yeni gelin işi sunumlar da hazırlayacak mısınız? Bunlar zaten sizin almanız gereken şeyler. Size nezaket gösterip hediye almış yine yaranamamış. Beğenmediğini söylemenin de bir üslubu vardır çatal bıçağı ne kadar beğenmemiş olabilirsiniz ki? Madem öyle gidin eşyalarınızı kendiniz alın

Bence siz de haklısınız,sonuçta danışarak alabilirdi madem sizin yörenizde bu şekilde erkek tarafı alıyormuş.Yerinizde olsam anne çok teşekkür ederim zahmet etmişsin birkaçını değiştirebilir miyim renklerini vs deseydiniz daha şık olurdu.

Ev kuran insanların alışverişi yapılırken danışmak gerekir. Sonuçta ev , eşya onların olacak. Yalnız O yaştaki insanların gençlik yıllarında kurallar farklıydı. Kv Sizin için çok büyük fedakarlık yapmış olduğunu düşünüyor. Hediye almış aslında. Çünkü bu saydıklarınız nevresim çatal bıçak takımı falan kız tarafının alması gerekenler.
Sakin düşününce tepkinizin hatalı olduğunu anlayacaksınız. Saldırmayın kadıncağıza. Kendinizi de üzmeyin evlilik öncesi gerginlikleri çok çift yaşıyor. Sakinliğinizi korursanız bu zor dönemleri kolay atlatırsınız.

Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni
Bence ayıp etmişsiniz ama insanız sonuçta her şeyi hatasız yapcaz diye bir şey yok.
Bir dahakinde bir şey almak istediğiniz zaman önden mağaza gezip sonra da gerekli elemeleri yaptıktan sonra öyle gidin birlikte bence.
Nevresim takımı için sinirlenmenize gerek yoktu, misafirleriniz için kullanırdınız en kötü ihtimalle.
Siz kendi aklınıza güvenin bu konularda insanlara çok güvenmeyin

Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Zaten onları senin alman gerekiyor begenmesende hediyedir diye al koy illaki lazım olur kullanirdin çeşit olurdu hiç olmadı saklar birine hediye ederdin ne biliyim kadına kötü bişey yapmış gibi cemkirmissiniz düşünmüş almış ne guzel

Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni
Güzelim hediye onlar. Bana da yeşil çok tatlı yatak örtüsü almışlar. Fonlarım koyu kırmızı. Ne olacak ? Hiç birşey demedim.Çok yanlış davranmışsın. Rengi uymadı galiba çok beğendim ama desensiz iyi olurdu.

Yazdım yazdım sildim valla. Bizim geline ne yaptıysak kötü demedi aldı. Ne olmuşki güzelmiş anne sagol deseydin. Kullanmazdın o geldiginde kullanırdın gönlü olmuş olurdu. İki karça için bu kdr çemkirmek nedir. Valla gidin özür dileyin. Ben biraz sana fevri davrandım anne affet diyin. Elin gazına gelirsen böyle olur. Dua et sadece diş göstermiş..

Çok abartılmış bi durum haksızsın bencede , üstelik saydıkların hepsini ben kendim almıştım sizin yörede erkek tarafı alıyorsa ses etmemek gerek ne isterlerse alsınlar beğenmezsen evlendikten sonra elin vardığınca ilerde değiştirebilrisin

sen burdaki gelinlerin gazına mı geldin acaba :-)
bizim de aramız iyi ama burayi okudukça bileniyorum. yapma öyle niyeti kötü değil kadının heveslenmiş almış, çok ayıp etmişsin. hemen gönlünü al bence
Aynen ya ben de kayınvalidemle iyi geçindiğim hatta onu sevdiğim için kendimi sorunlu buluyorum :-)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back