- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi Belkibigunn
ne kadar kötü olabilir ki ..hiç olmadı bırıne hedıye ederdnız .cok sacma olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi aldıklarını sererdin kırmamak için kalkıp yaşlı başlı insanı tekrar sürüklemezdin değiştirmek için ağır olmuş hareketinHayır bizde erkek tarafı alır tek bizde değil yani bizim yörede
Nevresim bu ne farkeder ki ? Yatak örtüsünü hediye götürürübilir birisine. Ya da güzelce der. Rengi uymadı mı acaba? Hediyeye böyle tepki mi verilir?Bir tane nevresim de zevkinize hitap etmeseydi olurdu bence. Evde zaten 1 tane nevresim takımı olmaz ki.
Yine de hiç içinize sinmeyen olduğunda söylerdiniz değiştirirdiniz. Bu kadar olay çıkaracak bir şey yok bence
sizin yöre nere acabaHayır bizde erkek tarafı alır tek bizde değil yani bizim yörede
evet fazlaca kaba olmuş hem de. bence gönlünü almak için ufak bir hediye de sen almalısınKızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni
Bence ayıp etmişsiniz ama insanız sonuçta her şeyi hatasız yapcaz diye bir şey yok.Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni
Zaten onları senin alman gerekiyor begenmesende hediyedir diye al koy illaki lazım olur kullanirdin çeşit olurdu hiç olmadı saklar birine hediye ederdin ne biliyim kadına kötü bişey yapmış gibi cemkirmissiniz düşünmüş almış ne guzelEvet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Güzelim hediye onlar. Bana da yeşil çok tatlı yatak örtüsü almışlar. Fonlarım koyu kırmızı. Ne olacak ? Hiç birşey demedim.Çok yanlış davranmışsın. Rengi uymadı galiba çok beğendim ama desensiz iyi olurdu.Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni
Aynen ya ben de kayınvalidemle iyi geçindiğim hatta onu sevdiğim için kendimi sorunlu buluyorumsen burdaki gelinlerin gazına mı geldin acaba
bizim de aramız iyi ama burayi okudukça bileniyorum. yapma öyle niyeti kötü değil kadının heveslenmiş almış, çok ayıp etmişsin. hemen gönlünü al bence