• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv bana eltimi övüyor?????

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Merhaba arkadaşlar,

eltilik müessesinden baştan beri hoşlanmadım...6 yıllık evliyim.. eşim evin büyük oğlu

Uzun süre sonra memlekete geldik ziyarete...

Kv bana eltimi övüyor...

Şöyle becereklı böyle hamarat böyle marifetli???

Ne düşünmeliyim???

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar...
Kayınvalide olarak dengeleri iyi tutmak lazım...
Zor iş... bir haftalığına geldik... konuşcak bin türlü şey var.. konu buydu...

Övsün ne olacak? Benimki de övmüştü eltimi bir ara cok temiz, cok titiz, saygisizligini gormedim filan diye...
Sonra da kotulemeye başlamisti. :KK70:

Eltimi isterse kizi gibi sevsin, isterse öve öve göklere cikartsin banane? Kv benim annem degil birseyim degil. Esimle evliyim diye arada gorustugum biri işte yani ben oyle goruyorum. Övse ne olacak

Övsün ne olacak, ne var bunda? Öküzün altında buzağı arıyorsunuz resmen. Aynı şehirde bile değilmişsiniz, neden rahatsız oldunuz ki?

Klasiknkv iste, benm kvde de buyuk eltimi over hep, eltimde geldiginde ha bire kv ye laf sokup huzur bozup durur, muhtemelen eltiyle aramiz iyi olsun diye yapiyor ama en son yaptiklarindan sonra tam kv agzini acti eltimi ovmek icin esim benden once anne yeter artik bahsedip durma sundan diye susturdu :)

Abartacak, düşünecek bir şey yok.
Konuyu değiştirin madem siz de.

Sizde bilmem kimin kv si melek gibi gelinini şöyle hoş tutarmış şöyle severmiş diğer geliniyle hiç kıyas yapmaz ikisine de eşit sevgi dolu bir kv miş diye anlatın

Merhaba arkadaşlar,

eltilik müessesinden baştan beri hoşlanmadım...6 yıllık evliyim.. eşim evin büyük oğlu

Uzun süre sonra memlekete geldik ziyarete...

Kv bana eltimi övüyor...

Şöyle becereklı böyle hamarat böyle marifetli???

Ne düşünmeliyim???
Nispet yapıyor belliki.Aynı şey benimde başıma geldi ilk evlendigimde sonra birbirlerine dustuler.Eltim haksizdi kaynanama bagirarak herkesin icinde hakaret etti.Al dedim övüodun gelinini:)

Back