• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv bana eltimi övüyor?????

Ben oyle durumlarda masallah ne becerikli gelinler var diyorum.bende onunla beraber ovuyorum.

ne gerek var dusunup sinir olmaya, ki zaten amac burda o.

Kaynana icinde gelin icinde gecerli bos vakit cok oldukca insan boyle sacma sapan seyleri takiyor .o yuzden bos vakitlerinizi gyzel seylerle degerlendirmeye calisin..

Merhaba arkadaşlar,

eltilik müessesinden baştan beri hoşlanmadım...6 yıllık evliyim.. eşim evin büyük oğlu

Uzun süre sonra memlekete geldik ziyarete...

Kv bana eltimi övüyor...

Şöyle becereklı böyle hamarat böyle marifetli???

Ne düşünmeliyim???
Sizi kiskaniyor ve bozmaya calisiyor. Benim kayinvalidem de benim ovmesinden hoslanamdigimi bildigi bir kizi yine ovmeye baslayinca bende ona o kizin annesini ovmeye basladim. Ne guzel kadin onla hayat ne guzel gecer neseli eglenceli . Somurtkan somurtkan oturmuyor dedim. Kv afalladi. Ay o kadar da iyi degil dedi puahahahahaha

Her kaynananında adeti başka herhalde :) benimkide paso fırçalıyor. Eşime göre huyu öyleymiş idare et diyor. Hadi ben idare edeyimde yarın birgün hiç bi torunu huysuz babaaanne/annaannesinin varlığından hoşnut olmayacak haberi yok
Bide ordan bi film kopacak yetiştirdiğiniz çocuklardan hayır yok cümlesini duyacak gibi hissediyorum kendimde.

eltimin iyi yanlarını över. kötü yanlarını da, off yine dedikodu yaptım diye sızlansa da dile getirir.
severim ama ben onu der sonra :)
belki de laf taşımamdan korkuyordur.

bu sebeple benim de dedikodumu yapacağını bilirim.
aslında bu durum beni evliliğimin ilk zamanlarında çok geriyordu.
şimdi her halükarda iyi veya kötü, gıptayla veya hasetle arkamdan konuşulacağını bildiğim için alıştım :)
nihayetinde el kızıyız onun için. biricik aslancık oğullarının aman dudağı bükülmesin :)

kızını övmesi daha komik oluyor bence.

Valla ben de eltimi kvye fırsat bırakmadan överim benim icin Kvden daha değerlidir. Yapı olarak kıskanç değişimdir tek kıskanç olduğum nokta eşim ;) o övmeye başladı mı siz daha fazla övün. Kaynanaların huyu bu sonuçta fitne fesat çıkaracak ki gelinden max düşeyde yararlansın. Gelmeyin oyunlarına

Back