Kv alt üst oturupta dertli olan varmi :(

Siz takmışsınız ve haksızsınız. Bir mektubu almış, söylememiş, ne olmuş yani? Ya da nereye gittiğinizi sormuş..Kayınvalidesiyle sorun yaşayanların sıkıntıları emin olun böyle şeyler değil.

Aileye yakın oturmak, aile iyi olduktan sonra, kötü bir şey de değil. Çoğu zaman daha iyi, daha rahat bir durum. Şartlamayın kendinizi, kötü bir durumdayım diye.

Eğer, mantıklı, hanım bir kayınvalideniz varsa, gayet güzel bir yaşantınız da olur o evde.

Kullanmaya gitmediği müddetçe, yardımlaşmak, gidip gelmek kötü değil.

Ailesini bir araya toplamış, Gayet şenlikli yaşayan, hatta uzak olanlardan çok daha rahat olan arkadaşlarım var. Kayınvalideleri iyi maşallah.

Çocuğu bırakıyor, ingilizce kursuna gidiyor, eşiyle akşam sinemaya gidiyor.

Olmuyor mu sorunlar. İlla ki arada oluyor. İnsanın annesinin bir lafı bile bazen batıyor. Ama onları hallediyorlar bir şekilde aile içinde. Biraz daha toleranslı oluyor iki tarafta ve böylece iki taraf da kazanıyor.

Kadın şu anlattıklarınız kadarıyla kötü bir şey yapmamış. Bahsettikleriniz hiç mevzu değil.

Biliyorum, çünkü ben de eltimlerle aynı apartmanında oturuyorum, görümceler iki sokak ötede oturuyor.

Sorun çıkaran aile ne demek çok iyi biliyorum. İyi niyetin suistimalini devamlı yaşadım. Halbuki çok isterdim, bu kadar kalabalık birbirine yakın oturup, bir muhabbet ortamı oluşmasını, herkesin birbirine güç ve destek olmasını. Zararı değil, faydası olurdu bana. Hiç taşınmak istemezdim oturduğum ev kötü bir ev olmasına rağmen ama oldurmuyorlar maalesef.

Ki hiçbir zaman Güler yüzümü eksik etmemişimdir, her zaman kapım açıktır ama kuru toprak gibi maalesef. Ne kadar emek versen de cevap vermiyor.

Söylemek istediğim, aile iyiyse, güçtür insana. İçinizi karartıp, olmayan sorunlar yaratmayın bence.

Ailelerin de mutluluğu çocuklarını kendi yakınlarında görmek, size bir zararları yoksa.

Valla hatayi basdan yapiyor insanlarimiz. Esimin dairesi altli ustlu aile apartmani. Ben nisanliyken evlenmeyelim diye 1 yil yoklamadi. Gelip gitmedi. Nikah ne zaman olacak demedi. Hep hakaret etti. Bizde son dakkika ayri ev istiyoruz kiraya cikicagiz dedik. Kadin bana hicbir sey takmadi ne set takimi ne baska birsey. Gelinlik bile giymedim.herneyse esim 15 yil butun maasini daire yapilsin diye annesine vermis. Tapu bile almamisti. Biz evlendik bu sefer ayri evdeyiz diye bussuru hakaret santaj. Kiraci koydurtmadilar vs. Derken 2 yil sonra cocuk oldu. Baktilar inatettim kiraci koydular. Bu sefer kirayi vermem diyeher ay tehdit ediyo kadin. Guya ayni eve girip altli ustlu oturmamiz gerekmis. Dul kiziyla ic ice yasiyolar bu arada. Simdide gitmiyorum diye bosanmamizi istiyor. Allahdan kayinbabam öleli 6 ay oldu. Ölmeden zorla tapumuzu alabildik. Kv takmis durumda ayni eve girmeye.

Sana tafsiyem cocuk olursa hic kurtulamassaniz. Simdi firsati. Biz gecinemessekde onun cirbeligi fenaliyla hayatimi karartmam ac kalmak tercihim diyorum. Diger geline hicbir sekkilde ugrasmiyor...

Sizi tebrik ederim. Maşşallah bencede püf nokta her şeyi paylaşmamak. Akşam birlikte yemek yemiş olsak sabah şehir dışına çıkacak olsam bile söylemem. Foto filan atarsam görüyor. Alıştı artık :))

Aynen de öyle. Zaten alışınca devamı öyle geliyor. :)

Alt üst oturup sabah kaynanasına inip gece yatıya gelenler var..Bende alt ustluyum kışın 3_4 ay geliyor evine ama Allahtan karışmaz yeme içmemiz ayrı arada kahvaltıya çağırır bende çağırırım biyere giderkende birşey lazımmı diye kapıdan uğrarım duası yeter.Siz daha yenisiniz zamanla rayına oturur

Ayrı yerlerde oturanlar kötü gelin damgası mı yiyor yani? Bu ne saçmalık. Sen hatalısın. Hatanın bedelini de ödüyorsun şuan.

Ayrı yerlerde oturanlar kötü gelin damgası mı yiyor yani? Bu ne saçmalık. Sen hatalısın. Hatanın bedelini de ödüyorsun şuan.
Hayir sen anlamadin galiba, eltimde burda oturuyor o kabul etmis (istemeyerekte olsa) diger gelin etmedi diye ben kötü olacaktim yani

Evet ben de ayni aprtmandayim ve yogun calisiyorum, eltim de ayni aprtmanda o calismiyor ve onun da senin gibi dertleri var ve abarttigini dusunuyorum, hadi o evde surekli kuruyor kafasinda ama sen yapma bari is zaten kafani dagitr senin,
Zaten bende bundan sonra daha yogun calisacagim icin fazla görmem kimseyi artik

Siz baya dertsizsiniz belli ki
Hicbirsey yok bunda. Siz bence hayır dediginiz zaman insanlarin sizi sevmeyecegini falan düşünüyorsunuz. Ya da kayinvalidenizin hemen arkanizdan konuşacağını. Yapmayın, sizin de evladınız olacak inşallah. Bugun siz ne yaparsanız yarın size onu yaparlar.

Kaynanayla 100 metre yakın otur dert olmasın mı ?? Olmayan yoktur bence ..

Bence büyük konuşmayın arkadaş annesi için kötü bişey dememiş sadece neden erkek anneleri oğullarının büyüdüğünü kabullenmiyor. Sorun bu yarışa kimsenin girmeye haddi değil kendi adıma konuşayım. İnşallah siz aynı apartmanda oturmak zorunda kalmazsınız kayınvalidenizle ozaman sizi de bu forumda konu açmış görmeyiz.

Israrla "biz artık evliyiz" dediğiniz için yazıyorum. "Erkekler, anadan geline geçen bir malzeme değildir"
Üst katınızda değil, dünyanın öteki ucunda da olsa, arayacak da soracak da, gelecek de... çünkü o eşinizin annesi.
Bunu kabullenirseniz hayat daha kolay olacak.

Biraz da adil olmak lazım. KV nasılsın dese batıyor bazı gelinlere. Bende gelinim. KV dem gelir aylarca evimde oturur.
bayılıyor muyum bu duruma, kesinlikle hayır. Ama bu kadının evladını, torunlarını görmeye hakkı var. geldiğinde surat asamam Allahtan korkarım.

Benim de yanyana neler çektim neler... Şimdi işe girmek üzereyim ve direk ev bakıcaz dedim eşime. Bu akşam da geldi diyor işin hayırlı olsun eve çok uzak değilmiş kolay gider gelirsin ben de bakıcaz bi şekilde dedim. Halbu ki ev bakıcaz. Bi ara ben de anlatıcam içimi dökücem ama çok uzun ne zaman yazarım bilmem.

Kesinlikle doğru söylüyorsun. Öncelikle bunu bilmek lazım saygıyı göstermek lazım. Fakat iç içe olunca işler birazıcık değişiyor. Ev düzeninden tut Sürekli neredesiniz telefonları , hergün yemeğe beklemek ve sürekli seyahat planlarında beraber hareket etmek inan zor çünkü bazen kendi canın kanın ailene çocuğuna tahamülün yokken çok kişilik evlilik büyk sorun.

Kv senin basına dert açmamış ? Zararı YÖK gibi?? E oğluyla konuşmasın mı pardon da?? Hizmetkar diyorsun valla mis benim ki malak gibi yatar :) benim kv gibi olsa ohooo

Hayir sen anlamadin galiba, eltimde burda oturuyor o kabul etmis (istemeyerekte olsa) diger gelin etmedi diye ben kötü olacaktim yani
Ben gayette anladım. O oturuyo sen oturmuyosun diye niye kötü olasın? Sen bunu anlamamışsın bence. Geri kafalılık. Ha sen de kv ile aynı kafadasın bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…