Kv alt üst oturupta dertli olan varmi :(

Luluuu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
130
65
selam kizlar, ben ve yine bu konu..
Bitürlü kendimi degistiremedim bu konuda söyle anlatim:

Ben 6 ayik evliyim.
Ben, kv ve eltim ayni apartmanda oturuyoruz, herkesin kendine ait dairesi var.
Ben bastan hic istemiyordum buraya tasinmayi ama sadece gecici süre icin ve ilerde kötü gelin bizi istemedi damgasi yememek icin kabul ettim.
Dairemizi kendimiz ödüyoruz yani daha borcu var yeni tamir etirdik.
Ben bastan böyle alt üst oturmaya cok karsi olan birisiydim ama kv iyi niyetine inanarak ve dedigim gibi o kötü gelin damgasini yememek icin kabul ettim ve bastanda söyledik biz buraya sadece bir kac sene icin tasiniyoruz diye.

Gelelim canimi sIkan konulara, kaynanam ogullarini cok kendina bagli yetistirdi yani her islerine kosarak ederek, ve hala kendini bazen söz hakki oldugunu zannediyor ben cok rahatsiz oluyorum. Herseyden haberdar olmak istiyo bizi görse biyere giderken veya gelirken, nereye nerdeydiniz, ara sira kahvaltiya cagriyo hani gidiyorum bende arada bi tabi ama bazen insanin cani hic istemiyo hayir demektende cekiniyo. Ama tek o kirilmasin üzülmesin diyede kendimi istemedigim biseyi yaparken bulmak istemiyorum.

Hep dua ediyorum bir an önce toparlansakta bu evden ciksak diye Allahin izniyle, gercekten hic huzuru olamiyorum, ise gitsem ve esim evde oldugu zaman sürekli aklim evde acaba kv gidip esimi dolduruyomu ne bilim arkamdan konusuyomu gibi seyler.

Kv güya cok iyi niyetli gibi davraniyo cok hizmetkardir ama bazende bunlari sadece oglunun gözünü boyamak icin yaptigini düsünüyorum cünkü isine geldigi gibi yapan birisi. Bazen 4 4lük yapar bazen cok düsüncesiz ve yanlis yaptigi seyler var. Ama ona sorsan cok iyi bi kv saniyor kendisini.

Gercekten bilmiyorum nasil düsüncem nasil devam edicem, böyle oldukca evlendigime bile pisman oluyorum keske evlenmeseydim diye cünkü kendimi hic esimle yanliz hissedemiyorum.
Suan tasinma imkanimizda yok eve okadar para soktuk, anca 1-2 seneye Allahin izniyle. Ama o süreyi nasil atlaticam gercekten bilmiyorum oturup aglayasim var resmen.

Normalde yeni evlenenler cok mutlu olur ne güzel sevdigimle hep beraberim artik diye ama benim tek düsüncem kaynanam ve kendimi rahatsiz hissetmem. Cok üzgünüm.. keske diyorum kötü gelin olsaydimda kabul etmeseydim burda oturmayi..

iyi de siz kendi çocuğunuzu görseniz sormaz mısınız nereye diye?
ya da arada kahvaltıya çağırmaz mısınız?
istemiyorsanız gitmeyin.
valla siz bence abartıyosunuz.
Tabiki orasi öyle bende öyle düsünmek istiyorum ama sonra yine bisey oluyo ve tekrar tüm iyi düsüncelerim kayboluyo, mesela gecen bi mektup islerimiz vardi biyerden gelecek olan parayla ilgili, kaynanam onu bizim icin halletti ve bir mektup bekliyorduk isin hallolduguna dair.
O mektup gelmis kaynanam almis ve bize hic bise söylemedi mektup geldi diye.
Bende bekleyip duruyorum.
Sonra sordum ben geldigini bilmiyordum nezaman geldi diye, sonucta bizim mektupumuz, sonra dedigiki güya esime söylemis teker teker banada söylemeyi gerek duymamis. Ve bende esime sordum söyledimi diye ama hayir söylemedi dedi. Bende kaynanama dedim esim dediki ona bisey söylememissin falan sonra böyle aaa suna bak felan dedi unuttumu gibisine.
Simdi gelde düsün omu söylemedi yoksa esimmi unuttu diye ama esim söylemedi dedi yani.
Bende belli ettim tabi bu durumun beni rahatsiz ettigini neden bizim mektubumuzu o aliyorki yani tek o halletti o isimizi diye onun alip acmasini gerektirmez.
Sonra söyledim mektubu verirmisin diye aradi bulamadi bulunca veririm dedi.

Üst dairem boştu eşimin kardeşi evlendi taktı kafaya söyleyelim orayı alsınlar. Hayır dedim kestirip attım. Kayınvalidem duymuş biz mi oraya taşınsak ki yakın oluruz dedi.

Lütfen benden uzak durun dedim. Biraz mırın kırın ettiler. Baya bozuldular. Ama şimdi eltimle kayınvalidem yakın oturuyor ben çook uzağım :)

Hayatımda yaptığım en doğru şey yemek masasından BENDEN UZAK DURUN demekti. Şimdi daha kıymetliyim. Uzak, soğuk , mesafeli. Her adımlarını çekinerek atıyorlar.

Sizin için geçmiş olsun. Yapacak bir şeyiniz yok. Olayı kabullenip görmezden gelecek daha az rahatsız olacaksınız.

Daha baska olaylarda oldu tabi ama hepsini anlatsam buraya sigmaz bile en son su mektup olayi beni cok rahatsiz etti kendini hala ogluna hakim mi saniyo yani sonucta biz evlendik ve o mektup bizi ilgilendiren birseydi

Cok yakin arkadasim bir seneligine girdi ayni binaya iki cocugu oldu halaaaa beraberler ..oglum gidersen affetmem diyen kaynanayla ite kaka oturuyolar yillardir laçkalaştılar iyice

siz de kendi işinizi kendiniz görün bundan sonra. haber beklemek zorunda kalmazsınız böylece.

Bende alt üst oturuyorum bunu oturan bilir gerçekten can sıkıcı sanki hep gözetleniliyorum hissi var bende de..

Sen hayır demeye başladığında gidip gelmediğinde kavgalar çıkmaya başlayacak bunlara hazırlıklı ol..

Umarım siz bari Bi an önce çıkarsınız başka eve.

Bende öyle olmak istiyordum ama
Daire kendimizin olucak ve gecici süre olacagi icin kabul ettim, korkumun üzerine gitmek istedim. Ve kv iyi biri olduguna inanarak geldim. Ama tabi beni cok üzen seyler oldu arada ve hazmedemedigim konular.

Ne yaşadığınızı tam olarak ayrıntılı anlatmamışsınız ama siz bence direk o binada oturmaktan rahatsızsınız. Hizmetkardır diyorsunuz. Burada çok okuyoruz kv ile aynı binada oturan ama gerçekten ciddi anlamda problemler yaşayan. ( Evinin anahtahtarı kv de de olan, çat kapı kv si gelen daha aklıma gelmeyen birçok şey. ) Sizi kahvaltıya çağırması veya bir yerden gelirken nereden geliyorsunuz diye sorması olağan şeyler. Bence çok büyütülecek bir şey yok. Gitmeyin veya benide götürün diyor mu mesela. Veya yaptığın temizliğe yaptığın yemeğe laf ediyor mu ?. Senden sürekli iş bekliyor mu ? Gel evimi temizle diyor mu veya çat kapı gelip seni rahatsız ediyor mu ? .Eğer bunlar yoksa büyütmeyin ufak şeyleri. Eşini doldurduğunu düşünüyorsun mesela. Sen eşinden sana karşı ters bir hareket görüyor musun durduk yere. Bunları ölçüp biçmen gerek.

siz de kendi işinizi kendiniz görün bundan sonra. haber beklemek zorunda kalmazsınız böylece.
Zaten artik öyle olucam, tam buraya yeni tasindigim zamana denk gelmisti o yüzden ona devretmistim o isi ama zaten birdaha asla.

iyi de siz kendi çocuğunuzu görseniz sormaz mısınız nereye diye?
ya da arada kahvaltıya çağırmaz mısınız?
istemiyorsanız gitmeyin.
valla siz bence abartıyosunuz.
Arkası var mıdır olayın bilemem tabi de bu anlatılanlara göre aynı sizin gibi düşünüyorum. Herkes sorar nereye diye kv sorunca işimize karışıyo oluyo.
Yemeğe çağırsa böyle, çağırmasa bi sevemedi beni bi yemek vermişliği yoktur oluyo.
Bu kaynanalar napsın?

Daha baska olaylarda oldu tabi ama hepsini anlatsam buraya sigmaz bile en son su mektup olayi beni cok rahatsiz etti kendini hala ogluna hakim mi saniyo yani sonucta biz evlendik ve o mektup bizi ilgilendiren birseydi
ben sizin bu kadar dertlenmenizi cok gereksiz buldum. sizi ilgilendiren birseyse isinizi de kendiniz yapsaydiniz madem. is gorulurken kv bizim icin halletti. bi mektup bi paragraf dert olmus.

biraz daha ilimli ve sakin yaklasirsaniz daha mutlu olursunuz. cunku gercekten dert ettiginiz kadar buyuk bi derdiniz yok gibi gorunuyor

Bizim yedek anahtarimizda var onlrda ve eltiminde.
Bisey lzim oldugunda felan girip alir biz evde yokken. Veya bisey yokkende öylesine arada bir cikar napiyonuz diye bakmaya geldim der. Öyle yemegime filan karismaz tabi.
Ama baska konularda kendini söz hakki sahibi sanmasida rahatsiz edici bisey benim icin, oglunun evlendigini ve ikimizin bi aile oldugunu kabullenemiyor sanki.

Dügünden hemen sonra oldugu icin kendimde burda kimseyi tanimadigim icin ona yaptirdim ama zatem birdahada yaptirmicam. Mektubu bize verebilirdi kendisinde saklamasina gerek yoktu, bide kendi mektubumu isterken izin istiyomus gibi sormak bana cok dokundu

bende annemle aynı apartmandayim annem kahvaltiya da çağırır bi yerden gelirken görünce nerden geliyorsun da der yani aslında bunlar çok doğal ama kayınvalide olunca o kişi insan farklı düşünüyor o yüzden uzak olmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…