Bence senin kayinvaliden kötü biri degil,ogluna tabiki sorcak naptiniz ne ettiniz. Ben evde oturuyorum gece 11 de babamdan mesaj geliyor
DURUM yazmış.. yani köpeği soruyor
varmi yaramazlik diyor mizahli bir bicimde
zaten gırgır adam..
Esime de mesaj atar ama mesajlar hep buyuk harflerle. Ya da esim annesiyle konusurken annesi sorar bazi seyleri ya da beni sorar ,ya bir de altli ustlusunuz nereye napiyorsunuz kahvaltiya gelsenize bunlar olagan seyler canim ya ben bekarken komsularima sorardim pencereye çıkardım bazen bazen de balkona nolcak ki. Mektup olayında kötü niyet yok ki tamam açması biraz düşüncesizlik ama onemsememis bile koymus bir kenara bulamamis. Bence sen cok takıntı yapmışsın bazı seyleri görmezden gelmen gerekiyor yoksa kendini yer yer bitirirsin söyleyim bak sana
sen nasil mükemmel degilsen kayinvaliden de degil hicbirimiz mukemmel degiliz ve hatasız kul olmaz
En basindan sen kabul etmişsin seni kimse de zorlamamış anladıgım kadarıyla. Etmeseydin ben etmedim ama büyükte konusmam,konusmadim da dunya halidir kimin kime muhtac olcagi belli olmaz. Gün gelir Rabbim uzakta tutsun eşim sakat kalır,ya da ben,ya da kayinvalidem alzheimer olur ALLAH gostermesin hoppa ayni eve girmisiz mesela. Mesela benim kayinvalidem yalniz bir kadın. Bir oglu var bir de kızı. Kizi zaten uzakta çalışıyor senede 2 ya da 3 geliyor 2 3 gun kalip dönüyor.
Her mevsim aynı cicek acmaz bunu unutma,bir cicekle mevsim gecmez...
Kendini sıkıntıya sokacagin birsey yok takilma dusunme sonucta o boyle bir insan ve kocanin annesi onu degistiremezsin sen kendini degistirebilirsin,o zaman degisime simdiden başla
Mutluyum,huzurluyum,beni kimse uzemez. Allah var tasa yok. Anlaştık mi hersey guzel olcak