- 2 Ağustos 2018
- 130
- 65
Mecbur beklemem lazim daha suan tasinma imkanimiz yokHoşgeldin canım. Değişir dediklern değişmez sen evi değiştir herşey değilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbur beklemem lazim daha suan tasinma imkanimiz yokHoşgeldin canım. Değişir dediklern değişmez sen evi değiştir herşey değilir.
Zaten benim sorunum o degil,, bize ait olan birGozlemledigim kadariyla gelinlerin en buyuk problemi evlendigi adamin evlenince annesinden tamamen bagimsizlasmasini istemeleri
Anne ve eş rakip degildir, karsilastirmak gerekirse anne daha bile üstün cikar bence o yarişa hic girilmemeli o yuzden.
Siz adamin bi annesi babasi oldugunu, o gune kadar onlarla oldugunu, onu da bi annenin buyuttugunu unutuyorsunuz bence ( genel konuşuyorum)
“Sonucta biz evlendik annesinin bla bla bla yapmasi gerekmez mi” diye bir kalıp yok. Siz evlenin ya da evlenmeyin annesi onun hala annesi. 60 yasina da gelse 100 yasina da gelse evlense de bosansa da annesi.
Vallahi boyle konular gordukce gelin olmaktan korkacagima kaynana olmaktan korkuyorum. Kadin cocuguna nereye gidiyorsunuz deme hakkina bile sahip degil mi evlendi diye
Burdan cikmadan zaten cocuk düsünmüyorum allahin izniyle o yüzden korunmamada cok dikkat ediyorum.Keske en basindan kabul etmeseydiniz simdi 1 2 sene icinde Allah nasip eder de cocugunuz olursa epey bi sure gidemezsiniz gibi. Akrabayla yakin oturmak cok zor hele bide mesafeyi seven bi tipseniz daha da zor ayak uydurmak Allah sabir versin bir an once tasinmaya bakin
Evet sanirim o yüzden hersey batiyor bana..Bence siz oraya tasinmak istemediginiz icin simdi hersey gozunuze batiyor, anlattiklarinizdan ortada bir problen gormedim ben normal bir kv ama dedigim gibi siz biraz sartlandirmissinz kendinizi, ben de ayni aprtmandaym ama araya gerekli mesafeyi koydum ve rahatsiz olmuyorum tabi ki arada ugruyor ne yapiyorsun faln diye rahatsiz olmam isi olur esimi arar rahatsiz olmam hatta esime soylerim git annene sunu yap diye sonucta annesi yani evliliginizj idrak etmemek degil bu isi oldugunda birsey oldugunda ogluna tabi ki soyleyecek
Eger mutlu olmak istiyorsanz bazi seyleri unutmanz ve ustunde durmamanz lazim mektup olayi gibi, ve bundan sonra hersey esinzde bitiyor sizin koydugunz mesafeye basta esinz saygi duymalj ki digerleri de duysun, eger mesafeli ve herseyi kafya takmazsanz avantaji bile var yani ayrica kv seni huzursuz etmek istedikten sonra kmlerce oteden bile eder, arkadasim 20 saat uzakta benden cok dertlidr cunku kvsi tam bir problemEvet sanirim o yüzden hersey batiyor bana..
Esim cok sükür o konuda arkamda yani bana diyor sürekli anneme gitmek zorunda degilsin hayir demeyi ögrenmelisin diyor bana, bir iki olcak oda anlicak hep istemedigini.Eger mutlu olmak istiyorsanz bazi seyleri unutmanz ve ustunde durmamanz lazim mektup olayi gibi, ve bundan sonra hersey esinzde bitiyor sizin koydugunz mesafeye basta esinz saygi duymalj ki digerleri de duysun, eger mesafeli ve herseyi kafya takmazsanz avantaji bile var yani ayrica kv seni huzursuz etmek istedikten sonra kmlerce oteden bile eder, arkadasim 20 saat uzakta benden cok dertlidr cunku kvsi tam bir problem
Sana şöyle söyleyim bu evi kayınvalidem bize hediye ettiği halde yaklaştırmadım.Bende öyle olmak istiyordum ama
Daire kendimizin olucak ve gecici süre olacagi icin kabul ettim, korkumun üzerine gitmek istedim. Ve kv iyi biri olduguna inanarak geldim. Ama tabi beni cok üzen seyler oldu arada ve hazmedemedigim konular.
Esim cok sükür o konuda arkamda yani bana diyor sürekli anneme gitmek zorunda degilsin hayir demeyi ögrenmelisin diyor bana, bir iki olcak oda anlicak hep istemedigini.
Ben tabiki arayi acmiyorum okadar yine arada bi görünüyorum. Ama ben böyle hayal etmemistim evlilik hayatimi, sürekli aman kv kp memnun olsun diye illa kendimi göstermek falan cok sIkIyor beni.
Sonucta esimde benim ailemi okadar görmüyor ben neden yapmak zorundayim?
Buraya tasinmayida o yüzden kabul ettim aman kimse bisey demesin kötü gelin olmim diye. Hayatimi aman öyle olmasin demesin diyemi gecirmem gerek?
Sendemi altlü üstlü oturuyorsun?Degilsin ki zaten bak esin de destekmia bence kendine dert arama evliliginisw istedigin gib yasa surekli kendin gosterme cabasina girme, bnm kv ugramasa 1 ay gormedigim olur yani zaten calisiyorum eve zor atiyorum kendimi kimse de neden demez derse de umurumda olmaz yanj, kendine dert arama bence sen biraz abartmissin bu konuyu evliligini yasayamayacak bir sorun yok ortada
Evet ben de ayni aprtmandayim ve yogun calisiyorum, eltim de ayni aprtmanda o calismiyor ve onun da senin gibi dertleri var ve abarttigini dusunuyorum, hadi o evde surekli kuruyor kafasinda ama sen yapma bari is zaten kafani dagitr senin,Sendemi altlü üstlü oturuyorsun?
Bende calisiyorum simdi saatlerimide cogalttim daha cok calisiyorum artik durumumuz bir an önce düzelsin diye esimde zaten öyle.