Eşim bıkmış

Bir de açıkçası normalde evin neşeli tarafı çoğunlukla benim, sorun yaşandığında böyle olması zoruma gidiyor
Erkekler böyledir neşeli kadın görmek isterler, robotuz çünkü :))
Diğer yandan yanlış anlamayın uzun süren demoralize edici konulardan ben de sıkılıyorum. Her şeyin bir dengesi var. Bir sorun gündem olur yapılacaklar konuşulur ve kapatılır. Gelişmeler oldukça değerlendirilmesi gerekiyorsa değerlendirilir. Sizin yaptığınız şey ise kusarak rahatlama durumu. Hep aynı kişiye bunu yaptığınızda kustuğunuz şeyleri karşı tarafa doldurduğunuzu unutmayın.

Haklısınız, bunalmış olabilir beni bir defa sonuna kadar dinlese zaten konuyu kapatacağım. Ama anladığım şu ki ben de artık ailesinin dertlerini uzun uzun dinlemeyeceğim,çünkü beklentiye giriyorum. Anladığım şu ki eşimiz en yakınımız değil.Mutlu zamanlarda herşey çok iyi, ben işin içinden çıkamadığımda ysndıtmadan halledeceğim bu düşünceyi sindiremiyorum

Haklısınız, bunalmış olabilir beni bir defa sonuna kadar dinlese zaten konuyu kapatacağım. Ama anladığım şu ki ben de artık ailesinin dertlerini uzun uzun dinlemeyeceğim,çünkü beklentiye giriyorum. Anladığım şu ki eşimiz en yakınımız değil.Mutlu zamanlarda herşey çok iyi, ben işin içinden çıkamadığımda ysndıtmadan halledeceğim bu düşünceyi sindiremiyorum

Eşiniz her konuda en yakınıniz olamaz zaten. Bu imkansiz.
Her konuda size zaten yardımcı olmaz ve olmasinida gerek yok.

Biz kadinlar gibi ayni konuyu enine boyuna defalarca değerlendirme kabiliyetleri çoğunun yok ve genelde bir konuyu konuşup lap diye farkli bir konuya geçiyorlar.

Sizde onun aile sorunlarini enine boyuna dinlemeyin. Sizden fikir isterse kisa ve net verirsiniz fikrinizi başka bir konuya odaklarnirsiniz. Bu işler böyle.

Sürekli sıkıntılı dertli tablo cızen insanları bende sevmıyorum
Bı ablam var her telefonda her sms te her Yuzyuze gelmede dert dert dert.
Yuzu de oyle üzgün üzgün.
Vefasız gıbı gorunmek ıstemem hıc bı derdı yok tarzı o.
Kendisini hıc cekemıyorum Baska sebeplerden de olsa küstüm ve bu Küslüğü fırsat bilip asla barısmıyorum mesela
Iletısıme gecmek ıstemıyorum
İnanılmaz uyuzum.
Sevmiyor İnsan boyle hasta tabloları.
Bence eşin haklı yaşam enerjisini somuruyorsun İnsan kendını ıyı hıssetmedıgı yerde olmak ıstemez
Ay kesinlikle ya. Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı yalan yok hala da severim kızı ama bir insan ne kadar karamsar olabilirse o kadar karamsardı. Her konuştuğumuzda bi şekilde dertlerine gelir konu ve sayfalarca dert yanardı. Ha somut bir derdi olsa yardım edeceğim bir şey olsa anlayacağım ama yok hep negatif. Küstük bi sebeple ben de barışmıyorum şimdi tamamen bağı kopardım. Bu eş de olsa bir yere kadar bence. İnsan aynı evin içinde negatif enerjiyle yaşamak istemeyebilir. İnsan bazen kendini bile çekemiyor eşiniz size yeterince tahammül etmiş biraz da siz onun için çaba gösterin konu sahibi

Ay kesinlikle ya. Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı yalan yok hala da severim kızı ama bir insan ne kadar karamsar olabilirse o kadar karamsardı. Her konuştuğumuzda bi şekilde dertlerine gelir konu ve sayfalarca dert yanardı. Ha somut bir derdi olsa yardım edeceğim bir şey olsa anlayacağım ama yok hep negatif. Küstük bi sebeple ben de barışmıyorum şimdi tamamen bağı kopardım. Bu eş de olsa bir yere kadar bence. İnsan aynı evin içinde negatif enerjiyle yaşamak istemeyebilir. İnsan bazen kendini bile çekemiyor eşiniz size yeterince tahammül etmiş biraz da siz onun için çaba gösterin konu sahibi
Yani öz ablamı sallamıyorum ben sureklı dert sahibi tavırlarından dolayı. Elbette Baska seylerde vardı ki küstüm tabi ama özluyor muyum barışmaya yanasıyor muyum eksiklik sevgi duyuyor muyum hayır. Insanı aşırı tıksındıeen bısey gercekten. Etı tırnaktan ayırır

Ben aileyle olan sorunları eşe açmayı doğru bulmuyorum hatta şahsi arkadaşlarla olan sorunları da anlatmamak lazım. Dünyanın bin türlü hali var; insanın kendi ailesi ve dostlarıyla ilişkisini eşten bağımsız tutması lazım ki eşinin burnunu sokmadığı bir alanı kalsın. Ama iş ekonomi sağlık sorunlarını tabii ki paylaşacağız. Ancak paylaşmak var paylaşmak var. Sorunun çözümüne dair konuşulur, eğer çözüm bizim elimizde değilse sorunun bize hissettirdikleri paylaşılır ve elbette moral destek ve teselli beklenir. Ama mesela iş yerindeki sorunu Nuh nebiden başlayıp da o böyle dedi ben böyle cevap verdim diye saatlerce uzatmamak, çözümü elimizde olmayan sorunları sürekli gündeme getirmemek, kısaca paylaşmayı sızlanmaya çevirmemek lazım. Sadece eşin ruh hali için değil, konuyu kendi kafanızdan da uzaklaştırmak lazım biraz. Diyelim eşiniz sizi hiç müdahale etmeden dinliyor; e bu daha kötü, sizin de stresli konudan uzaklaşacak durumunuz kalmaz. Eşimizle hemen her şeyi paylaşalım ama evi de gam yüküyle stres ve kendine acıma bulutlarıyla doldurmayalım

Arkadaşlarım kesinlikle her an dert tasa anlatmıyorum, beni tanısanız negatif biri olmadığımı daha net görürdünüz diye düşünüyorum. Elimde kanser ihtimali yazan kağıtla sakin kalamadım evet hemen tamam hallolur deyip geçemedim. İş yerinde hiç beklemediğim bi sorunu yaşadım eşime günlerce dert yanmadım ailem ciddi sıkıntı yaşadı eşime gülüp oynayamadım, birlikteliğimizin ilk gününden itibaren modu yüksek olan çoğunlukla bendim üst üste sorunlar yaşadım sadece destek bekledim, kendisi iş yerinde daha ciddi sorunlar yaşadı ailevi sıkıntıları oldu hiç bıktım demedim.

Sıkıntılı bir durumda olacak ihtimalleri konuşuyorum endişemi paylaşıyorum çözüm yollarını konuşuyorum tekrar ağzımı açmaya kalkarsam hemen susturuluyorum başka Bi açı olur çözüm yolu olur ya da sebepsiz yere de konuşabilirim diye düşünüyordum, herhald3 ben güçsüzüm herkes tüm sıkıntılsrı kendisi çözüyor bir ben beceremiyorum

Sıkıntılı bir durumda olacak ihtimalleri konuşuyorum endişemi paylaşıyorum çözüm yollarını konuşuyorum tekrar ağzımı açmaya kalkarsam hemen susturuluyorum başka Bi açı olur çözüm yolu olur ya da sebepsiz yere de konuşabilirim diye düşünüyordum, herhald3 ben güçsüzüm herkes tüm sıkıntılsrı kendisi çözüyor bir ben beceremiyorum
Ben size hak veriyorum. İnsan her zaman şen şakrak olamaz, her zaman pozitif kalmamız da mümkün değil. Bazen küçücük sorunlar bile gözümüzde büyüyor uykularımız kaçıyor. Aynı hayatı paylaştığımız insandan destek beklemek eş olarak en doğal hakkın. Hayat zaten zor, insanların tek başına sorun çözecek kadar eşinden umudu kesmesini veya kendisini yanlızlaştırmasını anlayamıyorum. Erkekler de bu kadar prenses olmasın bir zahmet. Hayatı zevk sefa üzerine yaşamasınlar.

Ben size hak veriyorum. İnsan her zaman şen şakrak olamaz, her zaman pozitif kalmamız da mümkün değil. Bazen küçücük sorunlar bile gözümüzde büyüyor uykularımız kaçıyor. Aynı hayatı paylaştığımız insandan destek beklemek eş olarak en doğal hakkın. Hayat zaten zor, insanların tek başına sorun çözecek kadar eşinden umudu kesmesini veya kendisini yanlızlaştırmasını anlayamıyorum. Erkekler de bu kadar prenses olmasın bir zahmet. Hayatı zevk sefa üzerine yaşamasınlar.
Gerçekten anlam karmaşası yaşıyorum her zaman eşime karşı da pozitif olacaksam ne zaman sırt sırta vereceğiz. Eşime karşı bu sorun çok önemli diye bi ispata girdiğimi düşünüyorum. Yani seni yordum ama gerçekten çok önemli diye hissediyorum. Ben herşeyi kendim sıralayabilirim ama yalnı değilim ki

bilemedim. tabii ki esler birbirine endiselerini, streslerini anlatacak. bundan daha dogal ne olabilir ki?
ama her seyin bir dozu var.
benim arkadasim 14 senedir ayni yerde calisiyor. 14 senedir nefret ediyor. maasi az, mobbingin alasini görüyor, ciksa cok daha iyi bir ise girecek kadar deneyim sahibi. ama cikmiyor. 14 senedir bana ve ailesine, 10 senedir de kocasina anlatip duruyor. ama sadece yakinarak. cok daha iyisini hakettigini söylüyor ama tazminatini yakip cikmaya cesareti yok. onu da kovmuyorlar herseyi yapan kilit bir eleman. ayni seyleri, yeni sorunlari, burada harcandığını, onunla ayni yerden mezun baska birini aldığı maasi, is yerindeki sorunlari anlatip duruyor. bir de olsn olaylari isimlerle anlatiyor ayse soyle dedi, Fatma ayagimi kaydirmak icin boyle yapti, melike hanima çıktım falan. oysa kimseyi tanımıyorum o isimler vs vs havada ucuyor yani. anlatsin rahatlasin diye dinliyorum sadece. anlamaya calismiyorum
o da kocasından benzer bir tepki alip soğumuştu. ama kocasina haksiz diyemedim.
siz de gercekten negatifi basip duruyorsaniz bir sure sonra esiniz de bunalmış olabilir.
o yuzden eniste yüzde yuz haksiz, boyle evlilik mi olur vs demeyecegeim.
hastalik konusunda da cok gecmis olsun ama hastalıktan konuşmak da insanlarin yoruyor.
puff ne diyim, insana kendinden baska dost yok. sen en iyisi paylasmayi biraz azalt. ya da kok aile sorunlarini ablanla konus rahatla. isle ilgili sorunlarini isten birileriyle - ayrilmis dostlarinla konus. tek kisiye butun sorunlari anlatma

Bazen cidden herşey üst üste geliyor. Geçmiş olsun, inşallah herşey yoluna girer bir an önce. Eşinin de sorunları olursa ilerde sen de aynı şekilde davranırsın olur biter. Valla bence evlilik bu değil. Ay onu yapma adam sıkılır, ay bunu deme adam sıkılır... Evlilik mi sürdürüyoruz, şirket mi yönetiyoruz belli değil. Özetle bir daha kocana bi sıkıntını anlatma. Kendin çözebildiğin kadar çöz. Bu dünyada bir başımızayız artık. Eş filan hikaye.
Kesinlikle
Erkege aman anlatma,aman güler yüzlü ol aman çok sıkma
Her şey planlı her şey hesaplı
Çok yorucu bir hayat
Adamlar bir grip olsa fırtına çıkıyor ama

Merhabalar
Son zamanlarda iş yerimde ciddi sıkıntılar yaşadım, projelerimde çıkan sıkıntılar amirimle yaşadıklarım eve gelip sıkıntılarımı eşime anlattım. Hiç bilmediğim ciddi sağlık sorunlarım ortaya çıktı haliyle çok korktum, eşim o dönem çok destek oldu, şükürler olsun atlattık.Hemen devamında kendi ailemin problemleri başgösterdi(benimle ilgili değil)derken ben aşırı stresli bir süreç yaşadım ve eşime evime hepsi yansıdı. Şimdiye kadar işimle ailemle sağlığımla ilgili bu kadar sorun yaşamamıştım haliyle çok üzüldüm, anlatmak istiyorum kendi fikrini söylüyor devamında benim konuyu kapatmamı istiyor. Ben konuşmak istiyorum teselli edilmek istiyorum daha çok destek olsun istiyorum.
Ama bugün sabah öğrendim ki benim sıkıntılarımdan bıkmış, stresimden bıkmış.Artık yetermiş. Normale göre daha stresli olduğumu kabul ediyorum ama herşey üst üste geldi.Eşimle tam evliliğimizdeki sorunları çözdük herşey düzene girdi diye düşünürken bugün duyduklarım beni yıktı. İyi gün kötü gün nerede kaldı,sadece iyi günde mi beraber olacaz. çok ciddi tartıştık içim paramparça. Ne yapacağımı bilmez haldeyim. İş yerimde ve ailemde yaşanan sıkıntılar ciddi olmasa eve taşımam ama işin içinden çıkamamıştım ne yapsaydım kendi başıma mı çözseydim gerçekten şaşkınım üzgünüm.sağlığımı zaten kendim halledemezdim.
Bu arada bu sıkıntılar yaşanırken arada yüzüm düşüyor modum değişiyor hepsi meğerse yanlışmış.Ne yapacağımı ne düşüneceğim şaşırdım.Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın.
Aynı evde yaşadığım, hayatımı paylaştığım eşim zor bi dönemimde bana sadece destek olmasını beklerim, ömür boyu sürmeyecek sonuçta bu durum.. Eşler hemen her şeyden sıkılamaz bana göre..

Merhabalar
Son zamanlarda iş yerimde ciddi sıkıntılar yaşadım, projelerimde çıkan sıkıntılar amirimle yaşadıklarım eve gelip sıkıntılarımı eşime anlattım. Hiç bilmediğim ciddi sağlık sorunlarım ortaya çıktı haliyle çok korktum, eşim o dönem çok destek oldu, şükürler olsun atlattık.Hemen devamında kendi ailemin problemleri başgösterdi(benimle ilgili değil)derken ben aşırı stresli bir süreç yaşadım ve eşime evime hepsi yansıdı. Şimdiye kadar işimle ailemle sağlığımla ilgili bu kadar sorun yaşamamıştım haliyle çok üzüldüm, anlatmak istiyorum kendi fikrini söylüyor devamında benim konuyu kapatmamı istiyor. Ben konuşmak istiyorum teselli edilmek istiyorum daha çok destek olsun istiyorum.
Ama bugün sabah öğrendim ki benim sıkıntılarımdan bıkmış, stresimden bıkmış.Artık yetermiş. Normale göre daha stresli olduğumu kabul ediyorum ama herşey üst üste geldi.Eşimle tam evliliğimizdeki sorunları çözdük herşey düzene girdi diye düşünürken bugün duyduklarım beni yıktı. İyi gün kötü gün nerede kaldı,sadece iyi günde mi beraber olacaz. çok ciddi tartıştık içim paramparça. Ne yapacağımı bilmez haldeyim. İş yerimde ve ailemde yaşanan sıkıntılar ciddi olmasa eve taşımam ama işin içinden çıkamamıştım ne yapsaydım kendi başıma mı çözseydim gerçekten şaşkınım üzgünüm.sağlığımı zaten kendim halledemezdim.
Bu arada bu sıkıntılar yaşanırken arada yüzüm düşüyor modum değişiyor hepsi meğerse yanlışmış.Ne yapacağımı ne düşüneceğim şaşırdım.Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın.
Ben eşinizi haklı buldum evet bazı şeyleri anlatıp rahatlatmak istiyorsunuz ama evde sürekli bir negatif enerji beni de aşırı yorar. Kendim hasta isen de ikinci gün kalkmaya çalışırım. Sizin anlatmanız ile çözülecek durumlar değil ki. Üstelik sürekli gundenmde kaldıkça sizde unutmayacaksiniz

Karı koca olmak iyi günde kötü günde beraber olmaktır. Tabi ki dertlerimizi birbirimize anlatacağız. Ama anladığım kadarıyla siz sürekli gergin ve mutsuzsunuz. Kötü bir şey yaşayınca haftalarca aylarca konuşmuyorum bu konuyu. Acısını içimde yaşamaya devam ediyorum. Ama siz hep dile getirmişsiniz. Eşinizin bunalması çok doğal

X