- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
Ben seni haklı buldum. Hayat arkadaşısınız. Ne demek sıkılmak. Bunlar sadece dönemler. Gelir ve geçer. Sanki ömür boyu dert anlatmışsın gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekler böyledir neşeli kadın görmek isterler, robotuz çünkü :))Bir de açıkçası normalde evin neşeli tarafı çoğunlukla benim, sorun yaşandığında böyle olması zoruma gidiyor
Haklısınız, bunalmış olabilir beni bir defa sonuna kadar dinlese zaten konuyu kapatacağım. Ama anladığım şu ki ben de artık ailesinin dertlerini uzun uzun dinlemeyeceğim,çünkü beklentiye giriyorum. Anladığım şu ki eşimiz en yakınımız değil.Mutlu zamanlarda herşey çok iyi, ben işin içinden çıkamadığımda ysndıtmadan halledeceğim bu düşünceyi sindiremiyorum
Ay kesinlikle ya. Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı yalan yok hala da severim kızı ama bir insan ne kadar karamsar olabilirse o kadar karamsardı. Her konuştuğumuzda bi şekilde dertlerine gelir konu ve sayfalarca dert yanardı. Ha somut bir derdi olsa yardım edeceğim bir şey olsa anlayacağım ama yok hep negatif. Küstük bi sebeple ben de barışmıyorum şimdi tamamen bağı kopardım. Bu eş de olsa bir yere kadar bence. İnsan aynı evin içinde negatif enerjiyle yaşamak istemeyebilir. İnsan bazen kendini bile çekemiyor eşiniz size yeterince tahammül etmiş biraz da siz onun için çaba gösterin konu sahibiSürekli sıkıntılı dertli tablo cızen insanları bende sevmıyorum
Bı ablam var her telefonda her sms te her Yuzyuze gelmede dert dert dert.
Yuzu de oyle üzgün üzgün.
Vefasız gıbı gorunmek ıstemem hıc bı derdı yok tarzı o.
Kendisini hıc cekemıyorum Baska sebeplerden de olsa küstüm ve bu Küslüğü fırsat bilip asla barısmıyorum mesela
Iletısıme gecmek ıstemıyorum
İnanılmaz uyuzum.
Sevmiyor İnsan boyle hasta tabloları.
Bence eşin haklı yaşam enerjisini somuruyorsun İnsan kendını ıyı hıssetmedıgı yerde olmak ıstemez
Yani öz ablamı sallamıyorum ben sureklı dert sahibi tavırlarından dolayı. Elbette Baska seylerde vardı ki küstüm tabi ama özluyor muyum barışmaya yanasıyor muyum eksiklik sevgi duyuyor muyum hayır. Insanı aşırı tıksındıeen bısey gercekten. Etı tırnaktan ayırırAy kesinlikle ya. Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı yalan yok hala da severim kızı ama bir insan ne kadar karamsar olabilirse o kadar karamsardı. Her konuştuğumuzda bi şekilde dertlerine gelir konu ve sayfalarca dert yanardı. Ha somut bir derdi olsa yardım edeceğim bir şey olsa anlayacağım ama yok hep negatif. Küstük bi sebeple ben de barışmıyorum şimdi tamamen bağı kopardım. Bu eş de olsa bir yere kadar bence. İnsan aynı evin içinde negatif enerjiyle yaşamak istemeyebilir. İnsan bazen kendini bile çekemiyor eşiniz size yeterince tahammül etmiş biraz da siz onun için çaba gösterin konu sahibi
Ben size hak veriyorum. İnsan her zaman şen şakrak olamaz, her zaman pozitif kalmamız da mümkün değil. Bazen küçücük sorunlar bile gözümüzde büyüyor uykularımız kaçıyor. Aynı hayatı paylaştığımız insandan destek beklemek eş olarak en doğal hakkın. Hayat zaten zor, insanların tek başına sorun çözecek kadar eşinden umudu kesmesini veya kendisini yanlızlaştırmasını anlayamıyorum. Erkekler de bu kadar prenses olmasın bir zahmet. Hayatı zevk sefa üzerine yaşamasınlar.Sıkıntılı bir durumda olacak ihtimalleri konuşuyorum endişemi paylaşıyorum çözüm yollarını konuşuyorum tekrar ağzımı açmaya kalkarsam hemen susturuluyorum başka Bi açı olur çözüm yolu olur ya da sebepsiz yere de konuşabilirim diye düşünüyordum, herhald3 ben güçsüzüm herkes tüm sıkıntılsrı kendisi çözüyor bir ben beceremiyorum
Gerçekten anlam karmaşası yaşıyorum her zaman eşime karşı da pozitif olacaksam ne zaman sırt sırta vereceğiz. Eşime karşı bu sorun çok önemli diye bi ispata girdiğimi düşünüyorum. Yani seni yordum ama gerçekten çok önemli diye hissediyorum. Ben herşeyi kendim sıralayabilirim ama yalnı değilim kiBen size hak veriyorum. İnsan her zaman şen şakrak olamaz, her zaman pozitif kalmamız da mümkün değil. Bazen küçücük sorunlar bile gözümüzde büyüyor uykularımız kaçıyor. Aynı hayatı paylaştığımız insandan destek beklemek eş olarak en doğal hakkın. Hayat zaten zor, insanların tek başına sorun çözecek kadar eşinden umudu kesmesini veya kendisini yanlızlaştırmasını anlayamıyorum. Erkekler de bu kadar prenses olmasın bir zahmet. Hayatı zevk sefa üzerine yaşamasınlar.
KesinlikleBazen cidden herşey üst üste geliyor. Geçmiş olsun, inşallah herşey yoluna girer bir an önce. Eşinin de sorunları olursa ilerde sen de aynı şekilde davranırsın olur biter. Valla bence evlilik bu değil. Ay onu yapma adam sıkılır, ay bunu deme adam sıkılır... Evlilik mi sürdürüyoruz, şirket mi yönetiyoruz belli değil. Özetle bir daha kocana bi sıkıntını anlatma. Kendin çözebildiğin kadar çöz. Bu dünyada bir başımızayız artık. Eş filan hikaye.
Aynı evde yaşadığım, hayatımı paylaştığım eşim zor bi dönemimde bana sadece destek olmasını beklerim, ömür boyu sürmeyecek sonuçta bu durum.. Eşler hemen her şeyden sıkılamaz bana göre..Merhabalar
Son zamanlarda iş yerimde ciddi sıkıntılar yaşadım, projelerimde çıkan sıkıntılar amirimle yaşadıklarım eve gelip sıkıntılarımı eşime anlattım. Hiç bilmediğim ciddi sağlık sorunlarım ortaya çıktı haliyle çok korktum, eşim o dönem çok destek oldu, şükürler olsun atlattık.Hemen devamında kendi ailemin problemleri başgösterdi(benimle ilgili değil)derken ben aşırı stresli bir süreç yaşadım ve eşime evime hepsi yansıdı. Şimdiye kadar işimle ailemle sağlığımla ilgili bu kadar sorun yaşamamıştım haliyle çok üzüldüm, anlatmak istiyorum kendi fikrini söylüyor devamında benim konuyu kapatmamı istiyor. Ben konuşmak istiyorum teselli edilmek istiyorum daha çok destek olsun istiyorum.
Ama bugün sabah öğrendim ki benim sıkıntılarımdan bıkmış, stresimden bıkmış.Artık yetermiş. Normale göre daha stresli olduğumu kabul ediyorum ama herşey üst üste geldi.Eşimle tam evliliğimizdeki sorunları çözdük herşey düzene girdi diye düşünürken bugün duyduklarım beni yıktı. İyi gün kötü gün nerede kaldı,sadece iyi günde mi beraber olacaz. çok ciddi tartıştık içim paramparça. Ne yapacağımı bilmez haldeyim. İş yerimde ve ailemde yaşanan sıkıntılar ciddi olmasa eve taşımam ama işin içinden çıkamamıştım ne yapsaydım kendi başıma mı çözseydim gerçekten şaşkınım üzgünüm.sağlığımı zaten kendim halledemezdim.
Bu arada bu sıkıntılar yaşanırken arada yüzüm düşüyor modum değişiyor hepsi meğerse yanlışmış.Ne yapacağımı ne düşüneceğim şaşırdım.Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın.
Ben eşinizi haklı buldum evet bazı şeyleri anlatıp rahatlatmak istiyorsunuz ama evde sürekli bir negatif enerji beni de aşırı yorar. Kendim hasta isen de ikinci gün kalkmaya çalışırım. Sizin anlatmanız ile çözülecek durumlar değil ki. Üstelik sürekli gundenmde kaldıkça sizde unutmayacaksinizMerhabalar
Son zamanlarda iş yerimde ciddi sıkıntılar yaşadım, projelerimde çıkan sıkıntılar amirimle yaşadıklarım eve gelip sıkıntılarımı eşime anlattım. Hiç bilmediğim ciddi sağlık sorunlarım ortaya çıktı haliyle çok korktum, eşim o dönem çok destek oldu, şükürler olsun atlattık.Hemen devamında kendi ailemin problemleri başgösterdi(benimle ilgili değil)derken ben aşırı stresli bir süreç yaşadım ve eşime evime hepsi yansıdı. Şimdiye kadar işimle ailemle sağlığımla ilgili bu kadar sorun yaşamamıştım haliyle çok üzüldüm, anlatmak istiyorum kendi fikrini söylüyor devamında benim konuyu kapatmamı istiyor. Ben konuşmak istiyorum teselli edilmek istiyorum daha çok destek olsun istiyorum.
Ama bugün sabah öğrendim ki benim sıkıntılarımdan bıkmış, stresimden bıkmış.Artık yetermiş. Normale göre daha stresli olduğumu kabul ediyorum ama herşey üst üste geldi.Eşimle tam evliliğimizdeki sorunları çözdük herşey düzene girdi diye düşünürken bugün duyduklarım beni yıktı. İyi gün kötü gün nerede kaldı,sadece iyi günde mi beraber olacaz. çok ciddi tartıştık içim paramparça. Ne yapacağımı bilmez haldeyim. İş yerimde ve ailemde yaşanan sıkıntılar ciddi olmasa eve taşımam ama işin içinden çıkamamıştım ne yapsaydım kendi başıma mı çözseydim gerçekten şaşkınım üzgünüm.sağlığımı zaten kendim halledemezdim.
Bu arada bu sıkıntılar yaşanırken arada yüzüm düşüyor modum değişiyor hepsi meğerse yanlışmış.Ne yapacağımı ne düşüneceğim şaşırdım.Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın.