Kv adayına doğum günü hediyesi !

He işte bu gırmızı donu gördükçe aklına ben gelirim altina da gara lastik potinlerimi hazırladım neme lazım hava soğuk uludaga kayağa falan gidersem iyi olur sosyeteye rezil olmak istemem sonuçta

Tabi mutlaka sosyetinin gülüsün sen hiiiih onlar kendi kayak kiyafetlerine baksın

Kizlar fikirlerinize çok ihtiyacım var ne alacağımı bilemiyorum.Aramiz cok iyi daha once bir seyler aldim fincan bilmem nedir vs. Simdi ne alsam sizce ??

bana sorarsan seksi gecelik al, ay nebiliyim beni en çok o tarz bişi sevindirir
ama en iyi kararı onun zevklerini öğrenerek verirsin.
biz evine tablo al deriz, kadın enteldir kitaptan hoşlanır vs vs..
yani en iyi sen tanıyosun aramızda onu..

Çıtayı fazla yüksek tutmamanı öneririm.Daha sonraki özel günlerde alacağın hediyeleri de göz önünde bulundur.. Çam sakızı çoban armağanı türünden birşey yeterli olur. Doğum günü pastası alıp gitmek gibi.

Kizlar fikirlerinize çok ihtiyacım var ne alacağımı bilemiyorum.Aramiz cok iyi daha once bir seyler aldim fincan bilmem nedir vs. Simdi ne alsam sizce ??
1.5 yıllık evliyim ve kv nin doğum günü hangi gün bilmiyorum iyimi şimdi sizden görünce aklıma geldi
Bencede en mantıklısı çiçek yaptırman

Ben sevgiliyken annesiyle tanışmadım. İyi ki tanışmamışım. İlla hediye alacaksan orkide alabilirsin.

Aldığım veya Almak zorunda kaldığım hediyeler için şimdi çok pişmanım .hiçbirini helal etmiyorum. Şuan almak istemen çok normal. Inş evlendikten sonrada hala aynı düşünce de olursun.

Bence cicek al benim annem abimin sevgilisinden cicek gelince cok sevinmisti kurutup sakladi kartelasi duruyor vazosunu falan atmaz dunyalar onun olmustu :) Bence sende cicek al surpriz yap kapaliysa esarp al

Evlenmeden önce eşimle birlikte çiçek almıştık saksi cicegi ismini bilmiyorum hani beyaz beyaz oluyor ya ondan. Hala daha duruyor üzerinden 3 yil geçti neredeyse. Hey gidi günler hey.

Bende snn gibi hediye alırdm aramız kendi annemden bile iyidi fakatt.. Evlendikten snra öğrendm kiii hediyeleri Başkasına veriyomuş sevmiyomuş hediye almayı 3 yıllık evliym toplam 5 yılımı bitirdm kutlmıyoruz yıllardırr dikkat et ltfnn

Ya burda çoğu kişi alma ya da abartma gerek yok demiş ama içinizde annesi kayınvalide olan yok mu şahsen benim anneme gelini böle düşünse annemin çok hoşuna giderdi benimde öle ve ötesinide aramazdı karşılık beklemezdi annem. Kayınvalide adayınız sizi hediyelere boğmuşsa sizde yapın bişeyler ama çiçek yaptırmak en mantıklısı ben olsam kalp şeklinde hediyelik bir kutu alırdım çiçekçiye gider yarısına çiçek doldururdum böle ufak yapılı olanlardan diğer yarısınada güzel kurabiyeler ya da truff koyardım şirin olurdu. Ama büyük bişey almayın sonra ilerde en başta neler neler alıodu sonra neler almaya başladı olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…