Kv adayına doğum günü hediyesi !

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Kizlar fikirlerinize çok ihtiyacım var ne alacağımı bilemiyorum.Aramiz cok iyi daha once bir seyler aldim fincan bilmem nedir vs. Simdi ne alsam sizce ??

Ben nişanlıyken orkide göndermiştim

Nişanlınızın annesi mi, sevgili mi? Aslında hiç gerek yok hediye falan çünkü eşinizin annesi değil şu an, şık bir çiçek ve 1 kutu kaliteli çikolata en güzeli. Aranız iyi ama fazla yüz göz olmaya didik didik hediye aramaya gerek yok.

Sevgilim canım ama o bana dogum gunlerimde bir suru sey aliyor.Insan zorunda kaliyor mecburen didik didik aramaya :/

Eşimle evlenmeden önce 10 yıllık geçmişimiz vardı..

Annesinin doğum gününü evliliğimin 2.yılında öğrendim

(benim doğum gunumde bana hediye aldığından,öğrenmek zorunda kaldım)

Sende madem alcaksın abartmadan kucuk caplı hediyeler al bence...cunku sonu yok..

Kek sepeti yapıyorlar çiçek seprtinde falan oluyor böyle çiçek şeklinde onlara baksana. Ben almıştım herkes çok beğenmiş.

Bence sevgi pıtırcığı olmaya hiç gerek yok ama yok ben kaşınıyorum diyorsanız şal alın.

O sana alıyosa fincan vs ev eşyası alma. Ona özel olsun. Ben en son kv me zara home'dan aynalı takı kutusu almıştım mesela

Yüzgöz olmaya gerek yok bence. Çünkü anneler günü, doğum günü, yılbaşı, kadınlar günü vs kutlanacak bir sürü gün var. Her özel günde arayıp mıçmıç olmanı da hediye almanı da önermem. Bi doğumgününde alman bence diğerlerinde de almanı gerektirir. İkinci sene almazsan niye almadı olabilirsin. En iyisi yani en fazlası bence özel günlerden tamamen bağımsız ayda yılda bir alınan hediye. Böylece özel günlerde hediye beklentisi yaratmazsın. Çünkü insanları Nasıl alıştırırsan öyle devam etmek zorunda kalırsın. Yarın aranız iyi mi olacak kötü mü belli değil. Bence şimdiden mesafeni koru, uzak dur.

Bence sevgi pıtırcığı olmaya hiç gerek yok ama yok ben kaşınıyorum diyorsanız şal alın.

Hediye alacak kadar sevdigim bir kv yok ne yazik ki...
En son basortu almistim igne oyali bayagi agir birseydi kescem ben onu danteli kocaman dedi..
Bende kes dedim kesssss

Cok haklisiniz tabiki kizlar son derece hak veriyorum size fakat o bana her ozel gunde bir suru sey aliyor.Ben ona almazsam cok ayip olur ister istemez..O yuzden bende bir sey almaliyim mecburen..

Hediye alacak kadar sevdigim bir kv yok ne yazik ki...
En son basortu almistim igne oyali bayagi agir birseydi kescem ben onu danteli kocaman dedi..
Bende kes dedim kesssss
Kiyamam ya..Ne terbiyesiz bari kesecegini soyleme..Neyse sen gorevini yapmışsın ne hali varsa görsün.

Cok haklisiniz tabiki kizlar son derece hak veriyorum size fakat o bana her ozel gunde bir suru sey aliyor.Ben ona almazsam cok ayip olur ister istemez..O yuzden bende bir sey almaliyim mecburen..
Her özel günde sana Nasıl ulaşıyor, çok mu sık görüşüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…