Kv adayına doğum günü hediyesi !

Hayir cok az neredeyse gorusuyoruz.Sevgilimden yolluyor mutlaka..
Eee o Zaman sevgiline söyle mahçup oluyorum de yollamasın. Seni dinlemiyorsa oğlunu dinler. Bu arada pek öyle mükemmel kaynana görmediğim için sana fazla yaranmaya çalışıyor olması ileride oluşacak beklentilerinin alt yapısı gibi geliyor bana dikkat et.

Bence bir sal veya canta alabilirsin. Hem beden sikintisi yok hemde her kadin begenir . Araniz belli bir seviyedeyse ve iyiyseniz neden almayasiniz. O siz hediye alinca sizinle yuzgoz olmus mu oluyor yani. Bence bunlar guzel seyler. Yani bizim icin guzeller.bu durumlarin Insanlarin gorgusuyle alakasi var.Sizde mecburiyetten aliyorum diye dusunmek yerine icinizden gelerek alirsaniz daha anlamli olur .

Dedim ama o da diyor ki sacmalama oyle sey denir mi kadin dusunup aliyor icinden geliyor niye sorun ediyorsun diyor.

Bence de guzel seyler zaten istemesem ne kadar mecbur kalsamda buraya yazip fikir almak istemem.Bende onu mutlu etmek istedigim icin burada guzel fikirler ariyorum.Tesekkur ederim bu arada :)

Çıkarın bacım çıkarın, çıtayı Allahükber Dağları seviyesine çıkarın ...

soyle bir eski konularin basliklarina bakinca, ilk suradaki derdinin kvye dogum gununde ne alacagin olmadigi belli oluyor.
kv orumce hepsiyle dertli oldugunu yazmissin, daha bide hediyemi bakiyorsun.
sevgilinle olans orunlarin daha baska baska.
bence hediye faslini falan birakip nereye gidiyor iliskiniz ona bakmalisin biraz.
bazi sorunlarin ustunu bu sekilde orterek oteleyebilirsin ama cozemezsin ne yazikki.

Pacali donlarindan yolla konu sahibine
Gız olurmu suzicim o donları benim herife özel günlerimde yada düğün kına gecelerinde giyyom
onu diken terzi emekli olmuş zaten piyasaya da az sayıda çıkmış onuda ben almışım isteyen çok amma vermem kimseye

Çok bencilsin izabel başka kadınlar güzel olmasın istiyosun ne var işte veriver

eşimle 15 yıldır birlikteyim; 9,5 yıldır da evliyim

kv min doğum gününü halen bilmiyorum

o da benimkinin bilmez herhalde

eşime falan da bir şey almaz; oğluma aldı bir iki kere

Evet aklıma mih gibi caktim bu donu unutmam imkansız :-
) verme gız verme donsuz gezmede nolur nolmaz
He işte bu gırmızı donu gördükçe aklına ben gelirim altina da gara lastik potinlerimi hazırladım neme lazım hava soğuk uludaga kayağa falan gidersem iyi olur sosyeteye rezil olmak istemem sonuçta

Başkası almayacaksa eğer pasta alın gidin kutlayın bence en güzeli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…