- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
-
Hayir cok az neredeyse gorusuyoruz.Sevgilimden yolluyor mutlaka..Her özel günde sana Nasıl ulaşıyor, çok mu sık görüşüyorsunuz?
Eee o Zaman sevgiline söyle mahçup oluyorum de yollamasın. Seni dinlemiyorsa oğlunu dinler. Bu arada pek öyle mükemmel kaynana görmediğim için sana fazla yaranmaya çalışıyor olması ileride oluşacak beklentilerinin alt yapısı gibi geliyor bana dikkat et.Hayir cok az neredeyse gorusuyoruz.Sevgilimden yolluyor mutlaka..
Dedim ama o da diyor ki sacmalama oyle sey denir mi kadin dusunup aliyor icinden geliyor niye sorun ediyorsun diyor.Eee o Zaman sevgiline söyle mahçup oluyorum de yollamasın. Seni dinlemiyorsa oğlunu dinler. Bu arada pek öyle mükemmel kaynana görmediğim için sana fazla yaranmaya çalışıyor olması ileride oluşacak beklentilerinin alt yapısı gibi geliyor bana dikkat et.
Nerelerden aliyorsunuz ?Güzel fikirmiş :)ben genelde çanta alırım
Bence de guzel seyler zaten istemesem ne kadar mecbur kalsamda buraya yazip fikir almak istemem.Bende onu mutlu etmek istedigim icin burada guzel fikirler ariyorum.Tesekkur ederim bu arada :)Bence bir sal veya canta alabilirsin. Hem beden sikintisi yok hemde her kadin begenir . Araniz belli bir seviyedeyse ve iyiyseniz neden almayasiniz. O siz hediye alinca sizinle yuzgoz olmus mu oluyor yani. Bence bunlar guzel seyler. Yani bizim icin guzeller.bu durumlarin Insanlarin gorgusuyle alakasi var.Sizde mecburiyetten aliyorum diye dusunmek yerine icinizden gelerek alirsaniz daha anlamli olur .
genelde mangodan oranın çantalarını sevıyorum çünkü.Nerelerden aliyorsunuz ?Güzel fikirmiş :)
Kışlık bot al havalar soğudu ayağını sıcak tutsun romatizmaları azar daha fena
Gız olurmu suzicim o donları benim herife özel günlerimde yada düğün kına gecelerinde giyyomPacali donlarindan yolla konu sahibine
Gız olurmu suzicim o donları benim herife özel günlerimde yada düğün kına gecelerinde giyyom
onu diken terzi emekli olmuş zaten piyasaya da az sayıda çıkmışonuda ben almışım isteyen çok amma vermem kimseye
Yok anam yok virmemÇok bencilsin izabel başka kadınlar güzel olmasın istiyosun ne var işte veriver
Yok anam yok virmem
Başka bişey iste canımı ye
Bak nede güzel donum var asaletli gadınımEki Görüntüle 1706161
Eşimle evlenmeden önce 10 yıllık geçmişimiz vardı..
Annesinin doğum gününü evliliğimin 2.yılında öğrendim
(benim doğum gunumde bana hediye aldığından,öğrenmek zorunda kaldım)
Sende madem alcaksın abartmadan kucuk caplı hediyeler al bence...cunku sonu yok..
He işte bu gırmızı donu gördükçe aklına ben gelirim altina da gara lastik potinlerimi hazırladım neme lazım hava soğuk uludaga kayağa falan gidersem iyi olurEvet aklıma mih gibi caktim bu donu unutmam imkansız :-
) verme gız verme donsuz gezmede nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?