yani anlatılıyo arasıra,ananemi geç dedem daha büyük tepkiler vermiş de..
zamanla herşeye alışılıyo...
canımmm Allah yardımcın olsunn...Bende çok onaylamam aslnda ama kimin basına ne geleceği bilinmez..sevmişssiniz birbirnizi..İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.Ama şu da var ki annenle babanda kuzenmiş..seni en iyi onlar anlamalı..
Aynı durumdayız çok şaşkınım gercekten hemde aynı evrede. Bende insanlar yakistiryor dedikodular olur baskasından duymasın annem diye belli ettim anneme tepkisi çok büyük kesinlikle olmaz imkansız dedi. Hemde onu kendi evladı gibi sevmesine rağmen zaten oldum olası istemezdi. bizde aynı sizin gibi birbirimizin haberi yokken birbirimizi seviyormuşuz. Ama biz uzaktik birbirimize kardes gibi büyümedik. Sonra o teklif etti ben sevmeme rağmen olmaz dedim annemin istemediğini bildigim icin. Sonrada kendime engel olamadım. Sonumuz ne olur bilmiyorum. Çok çok zor bir durum seni çook iyi anlıyorum
V
Valla ben seviyorsam evlenirsim ayrıca ne kardesi ya ben anlamadım gitti sonuçta sadece anneleriniz babalarınız kardes..sanki biz toplum olarak hep çevremizde amcasının oğlu dayısının kızı vs.. İnsanlarla evlenen insanları görerek buyurmuşuz..şimdimin modernlestik..bana amcam ve halam oğullarından biri ile evlenmemi çok istemişlerdi..hiç öyle kardes gibide bakmadım ama benim sevgilim vardı ve çok sevdiğim için tercih etmedim..bence sorun annen yengen veya amcan kimse onu sevmediği için seni vermek istemiyor..bunun altında kardes falan derdi yok başka bir muhabbet var bence sen onu araştır..mutsuz olacağını düşündüğü için bu kadar vazgeç demiş...onu duzelt önce yada sevgilinle konus evlenirseniz ailelerin karşılayacağını kabul ettir evlen...
Annen çok haklı.......................................
bu olaya cok normal bir gozle bakılmasını anlamıyorum ben tamam sevmisler vs vs dunya halidir ne olcagı belli olmaz buyuk konusmamak lazım ama amca ogluyla teyze ogluyla evlenmek normal karsılansa butun insanlar tarafından.. akrabalık ilişkiler biter kimse kimsenin evine gitmez olurmu hic oyle sey..yeri geliyor ben kuzenimle evde yalnız kalıyorum bizde yatıyor kalkıyor oyle bir durum dusunulse evde yalnız kalmayı bırakın eve bile girmesine tedirgin olurlardı hep birlikte sakalasıyoruz oynuyoruz zıplıyoruz sarılıyorum kardes gibi buyuyorsunuz teyzemin,amcamın dayımın oglu kardesim gibidir annemin babamın kardesinin cocugu yahuheralde kardes gozuyle bakıcam evlenen evlenir herkesin kendi problemi ama hos degil..
bu olaya cok normal bir gozle bakılmasını anlamıyorum ben tamam sevmisler vs vs dunya halidir ne olcagı belli olmaz buyuk konusmamak lazım ama amca ogluyla teyze ogluyla evlenmek normal karsılansa butun insanlar tarafından.. akrabalık ilişkiler biter kimse kimsenin evine gitmez olurmu hic oyle sey..yeri geliyor ben kuzenimle evde yalnız kalıyorum bizde yatıyor kalkıyor oyle bir durum dusunulse evde yalnız kalmayı bırakın eve bile girmesine tedirgin olurlardı hep birlikte sakalasıyoruz oynuyoruz zıplıyoruz sarılıyorum kardes gibi buyuyorsunuz teyzemin,amcamın dayımın oglu kardesim gibidir annemin babamın kardesinin cocugu yahuheralde kardes gozuyle bakıcam evlenen evlenir herkesin kendi problemi ama hos degil..
vallaha bızlerde akraba evılıgı çok eskılerde varmış..he karşımıyım degılım bence olabılır
yanı ....annen razı gelır ınşallah..
igrenc migde bulandirici bisey bence tedavi olun, kan bagi denen bisey var cok sapikca bir duygu buu allah korusun böyle insanlardan
aykiri bisey olursa yanlis olursa hatali olursa hemen kader olur bizim millete ne kadar kolay hemn kadere atin atovbe tovbe sapiksiniz yaa
aykiri bisey olursa yanlis olursa hatali olursa hemen kader olur bizim millete ne kadar kolay hemn kadere atin atovbe tovbe sapiksiniz yaa
Size göre yanlış olabilir ama gelipte kimseye sapıksınız falan demeye hakkınız yok. Birde iğrenç demişsiniz iğrenç olan sizin yazdıklarınız ve saygısızsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?