Kuzenimle sevistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tövbeler olsun!
İnsan şunu yapıp bir de kamuya açık bir alana niye yazar ki?
Yani, vajinismussanız, boş verin tedaviyi, size gereken tek şey huni ve bahçe hortumu! Mesaj bu mudur?
Evet asko mesaj aynen buu ... gel vatandaş gell ucuz aşılama yöntemine gelll

Bizde de "terk edilmiş Bella" gibi oturma, durma, bakma gibi kalıplar vardı. Ne sinir bir karakterdi ya. Gelmiş geçmiş en ruhsuz kadın karakter olabilir.

Ayy ben çok gülüyorum Twilight ile iyi dalga geçiyorlar bu ara. Şu adamı biliyo musun

Yani iyi ki bir şey olmamış. Rahim ağzına alan zarar vermemişler. Huniydi, bahçe hortumuydu derken bir sürü yabancı cisim yani.
Ya kadın açık açık uzun uzun anlatmıştı hatta bizlere önermişti vajinismus olmasına rağmen çocuk yapma derdindeydi onun için tedavi olmadan evdeki aşılama yöntemi ile hamile kalmıştı

Onunla birlikte o zamanlar salata kasesi muhabbeti vardı hatta konu sahibi çok kızmıştı unutun artık bu konuyu falan diye ben yine açmış oldum heran gelip kızabilir

Ya kadın açık açık uzun uzun anlatmıştı hatta bizlere önermişti vajinismus olmasına rağmen çocuk yapma derdindeydi onun için tedavi olmadan evdeki aşılama yöntemi ile hamile kalmıştı
Nihai amaç hamile kalmaksa başarmış kadın.
Hem de oldukça çetin bir yoldan geçerek başarmış.

Ayy ben çok gülüyorum Twilight ile iyi dalga geçiyorlar bu ara. Şu adamı biliyo musun

ahzjHajHajahahahah gatsby ciddennnn bu adamin butun videolarini arkadaslarima ve nisanlima atmak suretiyle herkesi taciz ediyorum ama kimse benim kadar eglenmiyor benim gibi eglenen birini gorunce cok sevindim

bellayi o kadar guzel taklit ediyor ki ahajzhsjshsjsh

Team Jacob
Mis gibi kurt varken gitti vampire verdi. Gonlunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…