- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.087
- 748
- Konu Sahibi Dusuncelkz
-
Ayy deli deli fikirler beynime hücum ediyorBence şırınga ile fışkırt
Biz iki kiz arkadas izledik her filmi sinemada. Hele sonuncusu cift koltuguydu böyle arada kolçak falan yoktu. Allah korumus demek ki bak şeytan dolduruyor.:) Bana da mafya filmi dediler 365 dni izledim. Abovvv
Artık önerileri izlemiyorum.
Bir de filmin ne suçu var, bunların sevişesi varmış. Güzelim Jamie'nin ne suçu var?
Trollendim ya. İyi ki tek başımayken açtım. Düşünsenize salonda tv'de açtığımı.O filme kim mafya filmi dedi ya kandırmış siziAkasya Durağı bile daha mafyatiktir, seks vardı sadece
Adını kız olursa Bihter erkek olursa Behlül koyarlarİç çamasırlı olunup sürtünülünce ve üstüne 2 ay adet olununca hamile kalınıyor bazı kaynaklara göreD Dusuncelkz büyük ihtimal 9 aya bebiş gelir hadi hayırlu olsun. İsmini de şey koy grey50
Ama bir de cok uzaklarda olan sevgili var şahsen ben onu da merak ettim.senle yasit kiz kuzenin olayin neresinde? herhangi bir yerde olay ona baglanacak diye heyecanla okudum ama bos cikti.
Ufkumuzu açtı resmenAyy deli deli fikirler beynime hücum ediyor
Huni vardı şırınga deyince o aklıma geldi huni hortum evde aşılama yöntemiAyy deli deli fikirler beynime hücum ediyor
Sonunu bağlıcaksın diye aklım cıktıBiz iki kiz arkadas izledik her filmi sinemada. Hele sonuncusu cift koltuguydu böyle arada kolçak falan yoktu. Allah korumus demek ki bak şeytan dolduruyor.
Ben hep tek izlerim ya. Sinemaya da tek gidiyorum genelde.Biz iki kiz arkadas izledik her filmi sinemada. Hele sonuncusu cift koltuguydu böyle arada kolçak falan yoktu. Allah korumus demek ki bak şeytan dolduruyor.
Ay televizyondan netflix açmaya çok korkuyorum salonda ailem varken. Tür fark etmeksizin ilk beş dakika içinde olayı oraya bağlıyorlarTrollendim ya. İyi ki tek başımayken açtım. Düşünsenize salonda tv'de açtığımı.
Kuzenimle ilişkimiz ve olanlar
Sevgili kardeşlerim, ablalarım; bazılarınıza yanlış gelecek ama benim kuzenimle ilişkim var ve şu anda durumlar çok sıkıntılı. Kendisi amcamın oğlu, öyle uzak falan da büyümedik küçüklükten beri hep çok yakındık ve yaklaşık 1.5 senedir de flört ve sevgililik var. Tabii kimsenin haberi yok halam...www.kadinlarkulubu.com
Kuzenim bana yürüyor...
Yaşıt bir kuzenim var, halamın oğlu. Aramız orta halliydi hep, ne çok yakın ne çok uzak. Bu kuzen 3-4 aydır bana yürüyor resmen, sürekli storylerime dm atmalar, görüşmek istemeler, iltifatlar vs. Biraz rahatsızım bu durumdan hatta ona da söyledim ama ne var canım Allah'ın dediği olur dedi??? Ben...www.kadinlarkulubu.com
Yine mi geldiniz?? Kazen bey sizi ifşa etmişti yani bence aynı kişilersiniz.
tamam trollsünüz eğleniyorsunuz ama bilinç altınız iğrenç.
atakuleye yatakli sinema yeni acilmisti ben de orada izlemistim filmlerden biriniBiz iki kiz arkadas izledik her filmi sinemada. Hele sonuncusu cift koltuguydu böyle arada kolçak falan yoktu. Allah korumus demek ki bak şeytan dolduruyor.
Demek tazyik önemliHuni vardı şırınga deyince o aklıma geldi huni hortum evde aşılama yöntemi
Huni vardı şırınga deyince o aklıma geldi huni hortum evde aşılama yöntemi
Hepsinde var evet.Ay televizyondan netflix açmaya çok korkuyorum salonda ailem varken. Tür fark etmeksizin ilk beş dakika içinde olayı oraya bağlıyorlar
Denk getirmek de mühim tabiHortumlaydı dimi o
Nasıl geldi aklına yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?