- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
- Konu Sahibi Dusuncelkz
-
Birgün surtunmekten alev alacaklarDoğru dogruu, surtununce cikan enerji onların ısısını koruyaraktan delikten içeri girmesini sağlar. Sonra gelsin bebiş
Ağustos sonu ne tatili ayrıcaTatil desen var aksiyon desen var varda var
Denemekten zarar gelmez tabiİlk iki cocukta cok zorlandım üçğncüyü nasipse sürtünerek düşünüyorum ya bakalım kısmet
Poliisssss polisssssAbla nolur yapma ben küçüğüm yükleniyorr....
Hahah bende deneyeceğim bacakları kaldırmak bele yastık koymak işe yaramadıİlk iki cocukta cok zorlandım üçğncüyü nasipse sürtünerek düşünüyorum ya bakalım kısmet
Konu sahibi bu konudan kurtulabilirseee iyi, zira konusu taciz barındırıyor. E biz şikayet etmesek başkası eder.:) Yani, değişik alternatifler var, bak konu sahibi. Bir dahakine bunu yazarsın.
Hep aynı film suçlanıyor çiftleşme seansı için.
Bence şırınga ile fışkırtİlk iki cocukta cok zorlandım üçğncüyü nasipse sürtünerek düşünüyorum ya bakalım kısmet
SiyasetAmcamın evine geldim tatile oğlu var ve kızı var kızı benimle yaşıt 21 yaşındayım erkek kuzenim 24yasinda küçükken de bir araya geldiğimizde aramızda biseyler oluyodu ilk olduğunda 18yasindaydi o bende 15dim gece yatakta popomu ellemisti ve sürekli benimle vakit geçirmek istiyordu daha sonra üstünden uzun zaman geçmişti ben 19 yaşıma geldiğinde gece beraber film izlemiştik sabaha kadar oturmuştuk öpüşmekten istedi ben geri çekildim iki yil geçti üstünden onların evine geldim bu sene ve herkes yattıktan sonra odasına gittim ve beraber grinin elli tonunu izledik ve sevistik ama sevgilisi var onun sevgilisi baska şehirde yaşıyor aramizdaki bag cok farklı yıllardır birbirimizi istiyoruz ve dedi karım olmanı istiyorum keske aileler izin verse diyo bu şekil anlattim rahatladim aramızdaki sey ne sizce
Gecenin perfect tespiti.ben bunu nasıl akıl edemedim.8sene boşa beklemişimİlk iki cocukta cok zorlandım üçğncüyü nasipse sürtünerek düşünüyorum ya bakalım kısmet
:) Bana da mafya filmi dediler 365 dni izledim. Abovvv
seni sıpa seni yorumları okuyup gece gece eğlenceye gelmişin eğlendinmi bariAmcamın evine geldim tatile oğlu var ve kızı var kızı benimle yaşıt 21 yaşındayım erkek kuzenim 24yasinda küçükken de bir araya geldiğimizde aramızda biseyler oluyodu ilk olduğunda 18yasindaydi o bende 15dim gece yatakta popomu ellemisti ve sürekli benimle vakit geçirmek istiyordu daha sonra üstünden uzun zaman geçmişti ben 19 yaşıma geldiğinde gece beraber film izlemiştik sabaha kadar oturmuştuk öpüşmekten istedi ben geri çekildim iki yil geçti üstünden onların evine geldim bu sene ve herkes yattıktan sonra odasına gittim ve beraber grinin elli tonunu izledik ve sevistik ama sevgilisi var onun sevgilisi baska şehirde yaşıyor aramizdaki bag cok farklı yıllardır birbirimizi istiyoruz ve dedi karım olmanı istiyorum keske aileler izin verse diyo bu şekil anlattim rahatladim aramızdaki sey ne sizce
İç çamasırlı olunup sürtünülünce ve üstüne 2 ay adet olununca hamile kalınıyor bazı kaynaklara göreDenemekten zarar gelmez tabi"bunca" insan yanılıyor olamaz
Ya bir de ne keyif alıyorlarsa gelip buraya seksli meksli konu açmaktan? Ancak biz gülüyoruz işte.Konu sahibi bu konudan kurtulabilirseee iyi, zira konusu taciz barındırıyor. E biz şikayet etmesek başkası eder.
Konu gırgır o belli ama bu ülkede bu kabusu yaşayan binlerce kız var, bunu dalga konusu yapamaz.
Evet ya onu unutmuşumİç çamasırlı olunup sürtünülünce ve üstüne 2 ay adet olununca hamile kalınıyor bazı kaynaklara göreD Dusuncelkz büyük ihtimal 9 aya bebiş gelir hadi hayırlu olsun. İsmini de şey koy grey50
O filme kim mafya filmi dedi ya kandırmış siziBana da mafya filmi dediler 365 dni izledim. Abovvv
Artık önerileri izlemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?