• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle sevistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav ben basur için yapıldığını bile ilk defa duydum. Zaten karşıyım hacamata, bardak çekmeye falan.
Ya muhtemelen ayni olayi anlatiyoruz biz, basuru bi tarafimdan mi uydurdum acaba diye dusunmuyor degilim, hacamat sülükle yapilmiyo mu, bardak ne alaka ki?

Ya muhtemelen ayni olayi anlatiyoruz biz, basuru bi tarafimdan mi uydurdum acaba diye dusunmuyor degilim, hacamat sülükle yapilmiyo mu, bardak ne alaka ki?
Bardak çekme var ya sırta falan çekerler öyle bişi herhalde 😁

Neyse kızlar ben yatıyorum hepinize iyi huniler 😁😁😁 hepinize iyi geceler öpüyorum sizleri inşallah rüyamda görmem bugün yaşananları beynim siler inşallah 😁😁😁
Hangi birini unutsun bu gözler neler okudu :KK70: neyse sen yıne de cırkın dötlü bardak vakumlayan amcayı es gec de dıgerlerının bı gıderi var yıne

Kocamla izleyip aşırı yükseldiğimiz bir filmdir kendileri 🤪amcaoğluyla izlemek ne alaka😂
İnşallah kızlığım bozuldu ne yapacağım şimdi yada hamile kalmışmıyımdır diye konu açmazsın
Cidden üzüldüm durumuna yazık.söylede bari istetsin seni yoksa işin yaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back