Kuzenim ve vazgeçilmez eşi

Bende eşimi çok seviniyorum düşkünüm onsuz yapamayacağımı bilir ama ben taaa en başında nişandan sonra ailen için beni birgün sileceksen bu iş devam etmesin ben kimseyle uğraşmak istemiyorum dedim sonradan zaten birsürü sorun çıkardılar eşim hep yanımda oldu hiçbir zaman bana sırt dönmedi çok şükür 3,5 ayda görücü usulü evlendim önceden tanımıyordum eşimi yani arada büyük bir aşk falan yoktu.Erkeklerde bilir kimin ne olduğunu ama vicdan lazım yoksa ona buna karısını böyle köle eder ancak Rabbim vicdan merhamet versin...

Aslinda ne desek bos canim ya kocasini cok seviyor yada korkuyor. Gitmeden sorsaydiniz bi süre kalsin kocasinin burnunu surtsun ki anlasin karisinin kiymetini ama suan gitmis yapacak pek bisey yok eside biliyordur donecegini bu yuzden dayinda kaldigi sirada kuzeninle pek gorustugunude sanmiyorum. Aslinda sizde pek karismayin bence

Dayiniz hakli. Kuzeninizde bir kararlilik yok. Ama onu da soyle anliyorum,insan kocasindan yaka silker de ailesinin yanina gider de gidince de alistigi duzeni orada goremezse ve anne babasinin bazi sozleri davranislari batarsa , aman kocam gene iyiymis... diyip de pismanlik duyup tekrar da donuyor olabilir evine....
Bana da hiiic bi halt yapmadi biz evlenirken ailesi..Ama esimin kardesini evlendirmek istiyo smdi anasi ve gelin bakiniyo etraftan. Kalibimi basarim herbiseyini yapacak. Gozume de sokmaya calisacak. Ama bundan bana ne... seviyesine inemem. Herkes kendine yakisani yapar, davranisindan kendisi mesul ben degil..
Kuzenin cok hakli bu arada ... kocasinin da yapisi o. Duzelmez.. kuzenin gelinlik yapcak diye bisey yok. Mesafeli olsn yuz goz olmasin soguk olsun yeter tamam iste..

Söyledikleriniz çok mantıklı, kuzenim çok kararsız bi ayrılcam diyo sayıma söylüyor, sonra dayım işi ciddiye bindirince evine gidiyor sonra aynı sorunları tekrar yasıyor, hakkında hayırlısı olsun ya ben en çok fotoğraf göndermlerine kızdım nispet yapmaya ne gerek vardı

Aman iste cildirtmak icin yapiyorlar. Gormezlikten gelsin kuzenin de. Kuzenin de cok hakli ama tek haksiz oldugu yer direncsiz olmasi kararsiz kalmasi. Biseyi yapiyosa biraz kararli olsun. Burun surtmeyi bilmeli...

Aman iste cildirtmak icin yapiyorlar. Gormezlikten gelsin kuzenin de. Kuzenin de cok hakli ama tek haksiz oldugu yer direncsiz olmasi kararsiz kalmasi. Biseyi yapiyosa biraz kararli olsun. Burun surtmeyi bilmeli...
Gercekten çok haklı bunun için çok cabaladılar ama işte kuzenim korkuyor bazı şeyleri göze alamıyor.