- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Ya inanın çok kızgındım o an öyle yazdım bende sonradan farkına vardım .Kendi düşen ağlamaz
Bu arada ne demi ne demiş yazmışsın dürekli o ne demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inanın çok kızgındım o an öyle yazdım bende sonradan farkına vardım .Kendi düşen ağlamaz
Bu arada ne demi ne demiş yazmışsın dürekli o ne demek
Aynen öyle ya nasıl bir aile nasıl bir bağ var aralarında bilmiyorum ve her şeye rağmen kendini ezdiren bi gelin .Kb deyince kayinbaba sandim ama bu turlude ayni psikopatlik yani.
Abisine ben nisanlandim zzaaaaaa, ne oldu dondun kaldin diye mesaj atan sacma otesi bir kardes.
Bir oglunu nisanlayip diger ogluna haber vermeyen bir anne baba.
Bunu dert etmeyen ustune tiyatro ceviren bir abi.
Ve tum derdi bana neden baklava getirmediler altin takmadilar olan bir kuzen. Diyorumya ben boyle sayko bir aile gormedim )
Çok haklısınız k.bakmayın :)) yinede teşekkür ederimHer açtığınız konuda okurken dağılıyorum ,istemsizce kaç kez cümle içinde ‘ne dedi’ diye yazmışsın sayarken buluyorum kendimi, böyle olunca da yorum Yapamıyorum
Kuzenim önce bana sordu ne yapabilirim diye bende burada yazcaktım her türlü yazmaya kalmadan gitmiş tam Anlatamadım olayı aslında.Size neden dert oldu anlamadim.
Ama genel yorumum bu, sekilde devam ederse kuzeniniz esi tepesine eder.
Konu elbette ciddi, arti bi o kadar trajikomik.Agzınıza sağlık vallahi ya konuyu ciddiye alıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim , bunlara rağmen vazgecemeyen bi kuzen var işte ben ailesine çok üzülüyorum bu işin sonu hiç hayra gitmiyor ben bu yüzden konu açtım bu vazgeczmez mi hiç bi şekilde bunlardan?
Kuzenim önce bana sordu ne yapabilirim diye bende burada yazcaktım her türlü yazmaya kalmadan gitmiş tam Anlatamadım olayı aslında.
Beraber buraya konu acacaktık ne yapabiliriz diye o gidince benim içimde kalmasın diye açtım yine de belki ona yardımım olur diye ama o laftan anlamıyor inşaallah mutlu olurKonu elbette ciddi, arti bi o kadar trajikomik.
Ve Ozur dilerim ama kuzeninizde bir acayip yani. Sen adam yerine konmamissin ama derdin yok bana bunlari neden yapmadilar yok baklava yok borek diye agliyorsun.
Ve tum bunlara ragmen esine geri donuyor, demekki esini cok seviyor.
Hakkinda hayirlisi olsun ne diyelim..
Ailesi için kuzenimde yapmadığını bırakmamıştı, o da bana yapmadığını bırakmamıstn ailen için bak neler yaptı ailen demiş o yüzden