Kuzenim ve vazgeçilmez eşi

Aynen öyle ya nasıl bir aile nasıl bir bağ var aralarında bilmiyorum ve her şeye rağmen kendini ezdiren bi gelin .

Size neden dert oldu anlamadim.
Ama genel yorumum, bu sekilde devam ederse kuzeniniz esi tepesine eder.

Size neden dert oldu anlamadim.
Ama genel yorumum bu, sekilde devam ederse kuzeniniz esi tepesine eder.
Kuzenim önce bana sordu ne yapabilirim diye bende burada yazcaktım her türlü yazmaya kalmadan gitmiş tam Anlatamadım olayı aslında.

Konu elbette ciddi, arti bi o kadar trajikomik.
Ve Ozur dilerim ama kuzeninizde bir acayip yani. Sen adam yerine konmamissin ama derdin yok bana bunlari neden yapmadilar yok baklava yok borek diye agliyorsun.
Ve tum bunlara ragmen esine geri donuyor, demekki esini cok seviyor.
Hakkinda hayirlisi olsun ne diyelim..

Kuzenim önce bana söyledi ne yapcam böyle ne diye ben de buraya konu acacaktım hatta beraber acacaktık, ama bi duydum gitmiş bu yüzden konu böyle açıldı.

Beraber buraya konu acacaktık ne yapabiliriz diye o gidince benim içimde kalmasın diye açtım yine de belki ona yardımım olur diye ama o laftan anlamıyor inşaallah mutlu olur

Boyle meselelere pek karismani onermem.
Kendi yorumunu yap yinede tabiki iyi niyetli isen ve onun icin uzuluyorsan ama kuzenine birak gerisini.

Ailesi için kuzenimde yapmadığını bırakmamıştı, o da bana yapmadığını bırakmamıstn ailen için bak neler yaptı ailen demiş o yüzden

Ama bu konuda kuzenin suclu.
Olduğu gibi kabullenmiş, adamla evlenmiş, yillar boyu circir yapmaya hakki yok.
Madem cok gücüne gitdi atsaymış nişanı zamaninda... yillar sonra annen bana börek getirmedi, altin yapmadi filan boş konular.

Senin kuzen kiminle evlense ayni tantanayi yapar... sorunsuz aile yokki

Kuzenin halinden memnun demek ki,sizin yapacağınız bir şey yok.
Bu kadar tartışmadan ve kocasının isteklerinden sonra tekrar geri döndüyse,bırakın ne hali varsa görsün.

Kuzeniniz koca meraklısı galiba.Anne babasının yerinde olsam daha da kavga edip eve gelmesine izin vermezdim.Kendi gidiyor kocişine , anne baba üzülüyor ardından.İnsanları üzmesin madem bu kadar koca meraklısı.

Ben kocamın o mesajını görsem midem bulanır, adamdan direkt soğurum.iğrenç bir karaktersizlik örneği.

Kuzeninize Allah akıl fikir versin.
Bir hayatımız var,kimlere harcadığımız önemli oysa...

Siz ise hiç karışmayın,çünkü bunca şeye rağmen kocasının yanında olan kadın,sizi suçlu çıkarır kalırsınız ağzınız açık.
Böyle bir tip besbelli.

Bu kadar şeye ragmen tekrar tekrar esinin yanina donen biri icin istediginiz kadar dil dokun fayda edecegini sanmiyorum. Gozu kor olmus, gururu da yok gibi birsey maalesef. Anne babasi ne uzuluyordur kimbilir onlar adina uzuldum..

Hepinize canı gönülden çok teşekkür ediyorum gerçekten söyledikleri bizde çok haklısınız bu saatten sonra kendi düşen ağlamaz hiç uğrasmam artık onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…