Kuzenim ve vazgeçilmez eşi

Seni ilgilendiren bir durum göremedim. Dayın-kuzenin-eşi-eşinin ailesi arasında olan bir mesele. Bir sonraki yardım istediğinde dayım üzülüyor diye belirtirsin. Mesajları göndermek falan abartılı hareketler bence, sen kötü olursun.

Ben ona buradaki msjları göndercem o kadar önemli ki aslında nasıl olsa seviyor diye her şeyi yapıyorlar bu kıza
Gitmeden once kocasiyla konusup sorunlarini halletmis mi bari? Yoksa kendi kendine mi gitmis? Bu mesajlari ya da konuyu ona gondermeyin. Zaten ondan izinsiz ozzelini anlatmissiniz. Size cok kizacaktir diye dusunuyorum. Ama kuzeniniz buraya uye olsaydi belki bir sure sonra bir aydinlanma yasabilirdi.

Karışmayın
Gaza getirmeyin
Hiçbirşey ne demeyin

Bu hayatta boyle bir meselede kime karişirsan yarin obür gün suçlu sen olursun anlatmaya calisin boyle ne zamana kadar gitcek kendine bir yol ciz yada boyle yasamaya devam et die ama devam etmek isterse karişmayin sonra ilerde mutsuz olursa suclusu hep siz olursunuz onun gozunde

Kendi evliliği, istedigi karari da verir sizi ilgilendirmez. O değil de tavsiyem biraz kitap oku yahu. Bu nasil bir anlatım seklidir. Sürekli "....ne dedi" diye cümle kurmuşsun. Böyle bir anlatım kalıbı yok.

Al dedi
Git dedi
Kizim dedi
Sen dedi
Cocuklarini da dedi
kendini de dedi
Al dedi git dedi

Kendi evliliği, istedigi karari da verir sizi ilgilendirmez. O değil de tavsiyem biraz kitap oku yahu. Bu nasil bir anlatım seklidir. Sürekli "....ne dedi" diye cümle kurmuşsun. Böyle bir anlatım kalıbı yok.
Önerinizi size öneriyorum bence de okumalısınız.

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.
Malesef ayrılmayı kendi istemedikten, kendini aptal yerine koydurmaya dur demedikten sonra çekecek saf kuzen..

Al dedi
Git dedi
Kizim dedi
Sen dedi
Cocuklarini da dedi
kendini de dedi
Al dedi git dedi
Ya gerçekten sırf yorum yapmak için yapıyorusunuz ben böyle yazmak istedim yazdım siz de daha iyi yazarsınız, gerçekten birileri konu açtığı zaman ya konuyla alakalı yorum yapın ya da böyle alay edici tavrı bırakın her şey bitti cümle kurmaya kaldı her şey demi anladık siz çok okumussunuz bye.

Sonra kb kuzenime nispet yapar gibi nişan fotoğrafı yollamış sizi de artık düğüne çağırırız diye ,nefesiniz mi tutuldu yoksa ne diye
Ohaaa kayınbabaya bak ergenlikten henüz çıkamamış galiba :))
Kuzeninizin eşide malın teki yani, kardeşini nişanlıyorlar haber vermiyorlar sonra ergen babası bir garip şekilde dalga geçiyor, ama adam bir tepki koyacağına tutuyor karısına kavga tiyatrosu çeviriyor. Ortaya çikincada esine isine gelirse bizde ortam boyle resti cekiyor :)
Hadi tum bunlari geçelim, kuzen hanımın derdi adam yerine konmamak değilde zamaninda bana neden baklava getirmediler neden altin takmadilar oluyor, yani yeni gelini kıskanıyor aslında.
Ben boyle sayko bir aile gormedim pessss

Müne abla buraya açılan konularda kimse yorum yapmak zorunda değil bunu her defasında dile getiriyorsun, sırf noktayı cümleyi onu bunu bahane edip konular sabote edilmesin lütfen abla .

Bana kalirsa siz kendinize bir is edinin
Issizlikten nereye saracaginiza sasirmissiniz
Kuzenin esi = dIdInIn dIdIsI , size ne yani ne isterlerse onu yaparlar niye size buraya konu acacak kadar dert olmus ki anlamadim

Kayınbaba değil kayınbirader fotoğraf atmış..
Ama ailecek gelişimlerini tamamlamadıkları aşikar tabi.. Evin öteki çocuğunu nişana çağırmamak da nesi??

Agzınıza sağlık vallahi ya konuyu ciddiye alıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim , bunlara rağmen vazgecemeyen bi kuzen var işte ben ailesine çok üzülüyorum bu işin sonu hiç hayra gitmiyor ben bu yüzden konu açtım bu vazgeczmez mi hiç bi şekilde bunlardan?

Ama ailecek gelişimlerini tamamlamadıkları aşikar tabi.. Evin öteki çocuğunu nişana çağırmamak da nesi??
Ya kardeşinize kız istemeye gidilse nişan yapılsa sizde bunu fotoğraflarda görseniz ne yaparsınız bu sebepten dolayı başlıyor kavgaları ama sonu yine aynı bende anlamıyorum böyle aileden nasıl vazgecemiyor

Bana kalirsa siz kendinize bir is edinin
Issizlikten nereye saracaginiza sasirmissiniz
Kuzenin esi = dIdInIn dIdIsI , size ne yani ne isterlerse onu yaparlar niye size buraya konu acacak kadar dert olmus ki anlamadim
Size soracak değilim nereye ne konu acacagımı ayrıca siz benden daha çok burdasınız unutmayın işiniz basınızdan aşkın olmalı iyi aksamlar

Anlamadığım nokta;
Kuzenin kocasinin ailesi kendi oğullarına köpek muamelesi yapıyor (ÖZ kardeşin nisanindan haberi yok)

Senin kuzene o an ne oluyor??? Ona ne??

Benim kaynim nisanlansa ve abisine haber vermese ben cok gülerim vallah...ama kavga etmem yani

Ailesi için kuzenimde yapmadığını bırakmamıştı, o da bana yapmadığını bırakmamıstn ailen için bak neler yaptı ailen demiş o yüzden

Kb deyince kayinbaba sandim ama bu turlude ayni psikopatlik yani.
Abisine ben nisanlandim zzaaaaaa, ne oldu dondun kaldin diye mesaj atan sacma otesi bir kardes.
Bir oglunu nisanlayip diger ogluna haber vermeyen bir anne baba.
Bunu dert etmeyen ustune tiyatro ceviren bir abi.
Ve tum derdi bana neden baklava getirmediler altin takmadilar olan bir kuzen. Diyorumya ben boyle sayko bir aile gormedim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…