Dün memlekete gitmiştim kuzenim de gelmişti bayağı konuştuk gece fikir almak için yazıyorum..
Eşi ailesi yüzünden kuzenime yapmadığını bırakmamıştı, Kuzenimin kaynı nişanlanmış bunu da watsaptan durum atınca görmüşler önce , eşinin ne hiç haberi yokmustu sok olmuşlar biraz , sonra kuzenim; zamanında bana ailen için yapmadığını bırakmamıştın bak şimdi ailene kardeşine kız istemişler, nişan yapmışlar aileler arasında sana neden söylemediler bir de ailene toz kondurmuyordun işte ilahi adalet bu olsa gerek ne demiş..
Sonra kb kuzenime nispet yapar gibi nişan fotoğrafı yollamış sizi de artık düğüne çağırırız diye ,nefesiniz mi tutuldu yoksa ne diye, kuzenim o msjdan sonra iyice çileden çıkmış.
Sonra kuzenim eşine benim zamanımda bana bir tane iğne getirmeyen ailene ne oldu da bohçalar tatlılar börekler yapıp götürdü , hani sizin oralarda böyle şeyler adetler yoktu demiş, bana bi tane altın takmayan babana ne oldu da ne bulduysa takmış bu gelinine benim suçum neydi ne diye ağlamış benimde hayalimdi bunlar ne demiş.
Bunun üzerine eşi ailesine msj atmış haber bile vermediniz demiş kuzenimin yanında aramış kızmış bidaha beni aramyın ne demiş benim için yuvam önemli bu saatten sonra ne demiş...
Son olarak kuzenim bunun msjını yakalıyor aysenin yanında öyle demek zorunda kaldım felan diye hiç bi şey olmamış gibi konuşmaya gizli gizli devam edince, kuzenim de beni neden aptal yerine koyuyorsun diyince eşide senle mi uğraşacam senden vazgecerim onlardan Vazgeçmem diye ailesini savunmaya başlamış , onlarla konuşmak zorundasın ne demiş ve birbirlerine girmişler
O da senin ailene de sana da katlanamam her defasında aptal yerine koyuyorsun artık yeter diye dayımın yanına gelmiş, kuzenim diyoki beni zorla ailesine köle yapmaya çalışıyor eğer bu yuvayı istiyorsan ailemi kabul edeceksin yoksa yoluna bakacaksın diyormus o da bana bunları yapan aileye nasıl gelinlik yapıyım diyyince , ben de kızdım sen bunları ne zamana kadar cekeceksin diye her şeyden önce mutlu olmak istiyorsan aileme iyi davrancaksın ne olursa olsun diyen bir adama nasıl eş diyorsun ne dedim.
Bugün duydum ki ben eşimi seviyorum diye evine gitmiş dayım çileden çıkmış bu kızın kaçıncı gelişi bu eve yeter artık ayrılmazsa bu adamdan bu eve gelmesin bir daha demiş, bu kıza yapmadıklarını bırakmıyorlar önce sinirleniyor çekip baba evine geliyor, sonra da ben evime gidecem diyip gidiyor bu adamdan vazgecemiyor böyle böyle nereye kadar gider ya bu kadar ağır basan sevgi mi bağımlılık mı ? Kuzenim için neler yapabiliriz