- 30 Ocak 2014
- 4.578
- 9.195
- 358
- Konu Sahibi kymetgenc12
-
Parfüm sürülen bir şey değil zaten. Kesin bilgi yayalım.Ne sürdüğünüzü bilmiyor musunuz gerçekten? Buna takıldım ben
Şimdi sana da bağırırParfüm sürülen bir şey değil zaten. Kesin bilgi yayalım.
Yaaaa di mi, benim 9 yaşındaki kızım bile laf dalaşında daha çok kelime kullanıyorTartıştığım insan da biraz laf ebesi olsun istiyorum ya ne bu ilkokula giden kuzenimle laf dalaşı yapıyor gibi sıktı
Sağlı sollu girişiyor tek sana değil ki. Niye güzelsin demiyorsunuz kızaŞimdi sana da bağırırbeni azarladı
Pp değiştirmeye gitmiştir.Cok vurduk öldü galiba
O profildeki prenses toon. me mi?Pp değiştirmeye gitmiştir.
Ruh hastası olduğunuzu düşünüyorum bütün konular fake olsa bile gerçekten bununla eğlenen bir insanın normal olma ihtimali yok boş beleş birisinizSınav için gelmişti parfüm mu ne sürmüştüm ay ben hiç güzel kokmuyorum dedi beni de kokladı ay ne guzelsin Dedi tabi güzel olduğumu biliyorum söylemesine gerek yoksonra elimde bavulla yeri boyladım üstüm başım falan kan oldu vah nazar oldu galiba
Ne sürdü bilmem ama ucuz şekerli parfüm tadında enerjisi varNe sürdüğünüzü bilmiyor musunuz gerçekten? Buna takıldım ben
Bence o programO profildeki prenses toon. me mi?
Asansörde maruz kalınca kat çıkana kadar baygınlık geçiriyorum.Ne sürdü bilmem ama ucuz şekerli parfüm tadında enerjisi var
Kız nasıl buldun vallahi bu KK kadinlarindan korkulur
Aynen önceden kapalıyım demiştim at kafalı kadınKız nasıl buldun vallahi bu KK kadinlarindan korkulur
Sherlock gibi gadınsınız hanfendi
Dünyayı kurtardı cahiller sizi gülüyorumSherlock gibi gadınsınız hanfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?